Esta é a miña igrexa, pero ela non está nesta terra

IMF 666 @ Synnek1 - voit vetää ulos nyt, kaikki nastat, jonka olette valmis oman voodoo-nukke, minua vastaan, ja voit laittaa kaikkea niitä, sinun paha sydän! sitten, kun rikollinen pelkuri, sinä valehtelija, voit heittäytyä teidän: bin rikkihappo: Juudas hirttäytyi, mutta nyt nyt? Myös miten on aikaa! 666 IMF .. kaikki rakkaus jonka annoin sinulle? oli hyödytön, vaikka olisit piilossa itseäsi: sielussasi pahanlaatuinen ja paha? Kuitenkin, et voi piilottaa itsesi minulle, sillä myös, ei Jumala voi piilottaa itsensä, minulta: Tämä on metafysiikkaa, ja juuri tämä tekee minusta mies täynnä rakkautta, mutta myös: vaarallinen mies, täynnä voimaa! Itse asiassa, et koskaan onnistunut pettää minut, olen ollut pelin, mutta sinä epäonnistunut, sinun pitäisi myös mennä pois tältä sivulta .. Siksi olen Israelin kuningas.
 666 CIA IMF - tarvitset: ottaa monia lääkkeitä, Pill. En käytä huumeita! Olet tällä sivulla, vain satuttaa ihmisiä ja kansojen! Vain siksi, että luulet on saalistaja, eli tis merkitsee sinulle, olla kehittynyt eläin, kaikkein älykäs, ja sen sijaan, olet vain hirviö! Olet halveksittava kannibaali, pappi Saatanan, että ette tiedä, ja et voinut, tehdä mitään minua vastaan! pappi Saatanan, että ette tiedä, ja et voinut, tehdä mitään minua vastaan! tiehesi kannibaali. kaikki rakkaus jonka annoin sinulle? oli hyödytön, vaikka olisit piilossa itseäsi: sielussasi pahanlaatuinen ja paha? Kuitenkin, et voi piilottaa itsesi minulle, sillä myös, ei Jumala voi piilottaa itsensä, minulta: Tämä on metafysiikkaa, ja se on tämä, että saa minut mies täynnä rakkautta, mutta myös: vaarallinen mies, täynnä voimaa! Itse asiassa, et koskaan onnistunut pettää minut, olen ollut pelin, mutta sinä epäonnistunut, sinun pitäisi myös mennä pois, tämä sivu
[Kirouksen: 322 Bush ja IMF 66 Rothschild. klo Bohemian Grove: oma: god Baal pöllö] kuka on lupa, jotta satanistit hallita Yhdysvalloissa on asevalvontaa strategice: luonnos Aliens sieppauksista, tehdä: 200000, ihmisuhreja alttarilla Saatanan koko maailmassa joka vuosi? oli IMF valaistuneen juutalaisten pankkiirien hieroa lainan hait, jotka ovat varastaneet rahapoliittinen päätäntävalta (rahanlyöntimaksuja pankkitoiminta), vastaan: kaikki kansat, selkeitä, pettureita ja heidän rikoskumppaninsa, monikansalliset yritykset, aula juutalainen, Kolmenvälinen: Vapaamuurarius ja niiden, ja kaikki heidän Bildenberg: salaisten voimien eli vapaamuurarien järjestelmä kaikkien: väärä demokratioissa, kuten toinen: uusi Babilon torni: NWO, uusi projekti social engineering tehdä nyt: joukkomurha, ja 5,5 miljardia ihmistä: eli kaikki ihmisen olentoja!big master Voodoo papin 666: 322 IMF NWO, synnek1. - Olet ottanut ilon tekemään tappaa liian monta ihmistä. sinä uskot: olla vahva mies, mutta henkeni on nähnyt kaiken, sinusta! heittää teidän Mascher pelkuri ja tule mukaan kuolla oman Saatanan pelkuri
 [Kiina: Syyrian kansan tahdon päättää Syyrian Future, kansainvälisen yhteisön olisi Ohje] Kiina vakuutti, että tulevaisuus ja kohtalo Syyrian olisi määriteltävä Syyrian ihmisiä poliittiseen prosessiin, muistuttaa, että kansainvälisen yhteisön tulisi olla rakentava rooli ymmärtävät tämän tavoitteen. Tiedottaja Kiinan ulkoministeriön, Hong Lei, korosti lausuntoja perjantaina tarvetta ajaa eteenpäin käynnistämällä poliittisen siirtymäkauden johtaman Syyrian kansan mahdollisimman pian päästäkseen sopiva juuri ja rauhanomaista ratkaisua tilanteeseen Syyria.
 [Kiina: Syyrian kansan tahdon päättää Syyrian Future, kansainvälisen yhteisön olisi Ohje] "Kansainvälisen yhteisön pitäisi olla myönteinen ja rakentava rooli auttaa osapuolia saavuttamaan tämän tavoitteen," Hong oli sanonut, Kiinan Xinhua uutistoimisto. Hän ilmaisi maan valmiutta kommunikoida kaikkien osapuolten Syyriassa ja toteaa, että Pekingin seuraa raportit tulevat Syyriasta ja katsoo edelleen, että Syyrian tulevaisuudesta ja kohtalosta olisi määriteltävä Syyrian kansan. Kiinan diplomaatti huomautti, että Ensisijaisena tavoitteena on nyt saada väkivaltaisuudet pysähtyi.
@ Kain NWO, kirottu, olet kaikki tyhmä, olet täydellinen orja: 666 IMF FED on CIA, tehdä 200000 ihmisuhreja: joka vuosi, ja sitten, pian se on kaikki sinun rummun rikkihappoa , koska se on mahdotonta, voit, voittaa REI Unius! .. KKK synnek nazi rasisti 666 CIA IMF - Olet rikollinen, olet järjestäjä kaikkien CIA 666 IMF:. joukkue roskapostittajat tämän sivun, et voi piiloutua minulta! Sinun täytyy mennä myös osaksi Hell! Olet murhaaja: Olet petturi amerikkalaisia, olet satanisti herjaava, että et voi nimittää Pyhää Henkeä! Saatana begome, tulet liian!
 666 @ IhateNewLayout --- Olen tällä sivulla? Olen riski elämäni, tämä ei ole peli minulle sinulle!. 322 Vapaamuurarius Kain Darothic Cain 666 - sanoi:, että YouTube ja Google olivat virtuaalinen (hyödytön) .. Samalla hän otti palkka (tosi) Saatana (IMF 666 FED) tuhota koko ihmiskunnan, ja hänelle, paha ihminen hänen kirottu rahaa, kuten hyvin, myös teille: ei turhaa rahaa! Nyt katsotaanpas jos hänen tölkki rikkihappoa, jossa hän on tehnyt sen: sisällä, onnettomia ihmisiä monet, jos ei niele liikaa, myös häntä! En maksanut kuten sinäkin! minulle tämä on minun todellinen sota, tallenna koko ihmiskunnan, pelastaa Israeliin, rikos peitetään poliitikot vapaamuurarit: eli pankkitoiminta rahanlyöntimaksuja Kansainvälisen valuuttarahaston 666 NWO, olen tällä sivulla? Olen riski elämäni, tämä ei ole peli minulle sinulle!
322 Vapaamuurarius Kain Darothic Cain 66 - myös sydän satanisti kannibaaleja voodoo, voidaan jakaa! sinun täytyy vaihtaa työpaikkaa, mennä peto on peto tiehesi saatanalle IMF FED ECB66 322! 666 CIA fakechannel4445676 eli Ihatenewlayout - mitä haluat sanoa? haluatko varotoimena estämiseksi: pysäytys: my ministeriö? myös, sinä viholliseni liian? LOL.! 5 vuotta,, olen täällä, olen lyöty, ne kaikki, ja tämä ei olisi ollut mahdollista, jos Jeesus Kristus Betlehemissä, oikeastaan, ei ollut noussut! tapat paha mies, ja kauhu on, se leviää koko valtakunnassa Saatanan! Koska Messias, tulee palauttaa, ja kaikki tämä on Saatanan, tulee hajonnut! yritykset SpA pankki rahanlyöntimaksuja, 322 vapaamuurarius Kain Darothic Cain 66 - myös sydän satanisti kannibaaleja voodoo, voidaan jakaa! sinun täytyy vaihtaa työpaikkaa, mennä peto on peto, tiehesi saatana IMF FED ECB66 322!
 tiehesi Saatana IMF CIA 666 - mennä oman: bin, ja solfuric happoa .. jos, säälin teitä, voodoo Cannibal satanisti: kuten sanoitte itse, koska, jos olen sääli: jokaisen rikollisen itsepäinen? Sitten on tuomittava: kaikki koko ihmiskuntaa! Tiedän, etten voi sääliä, minun vihollisia! teit väärin. olet pettänyt, maailma, jossa kaikki valheet .. Siksi sinun täytyy poistua tältä sivulta! Koska olet peikot, että IMF NWO FED, 666 saatanan synagoogasta .. ja tuhota, minun Israel, eli toivottavasti monoteismin.
 [Olisi parempi teille, että te olisi koskaan syntynytkään!] Sinä, rakkaani on kieltäydyttävä toinen päivä ... miksi?, koska Jeesus sanoi, et pelkää joka voi tappaa kehoa, mutta se on Saatana, että sinun täytyy pelätä, koska hän voi pilata jopa sielusi: ikuisesti, ikuisesti, ja ikuisesti, ikuisesti .. vattene svergognato ... Kain woodoo paska Vampiric canniball 666 CIA IMF. 666Kain IMF CIA Darothic --- petturi ihmiskunnalle: Judas hirtti itsensä: ja kun sinä?
 Kain 666 322 IMF FED saatanan synagoogasta, CIA Darothic sillä Israelin tuhoamiseksi! Cain voodoo syntynyt lapsi veren moon yö: eli rahanlyöntimaksuja pankkitoiminta: vapaamuurareiden järjestelmää: Voodoo CIA IMF IMF FED EKP 666 322, olet valehtelija, ja rikollinen! Jos lopetat, tältä sivulta, kaikki häpeän Saatanan! Että koko maailma tietää, olet teeskennellä, olla ateisti, ja sitten sanot, että Jumala ja Saatana: ovat sama henkilö, ja, että paska, olet sanonut liikaa! et enää tarvitse, mitään uskottavuutta! tiehesi Saatana! petturi ihmiskunnalle: Judas hirtti itsensä: ja milloin olet? kiroavat teitä, kadotuksen lapsi! kaikki viholliset ihmiskunnan on tehtävä kaikki kamala loppu
 Kain woodoo paska Vampiric canniball 666 CIA IMF --- Emmehän saa unohtaa, pidä, teidän likainen näyttää, tällä sivulla, se alkoi teille, teeskennellen: olla ateisti, mutta sitten, kun olet ollut alttiina minulle,  niin voimme tehdä, kokonaisluku uskon: pituus teologian, noin, kaikki uskosi koko: kaikki hullu lausuntoja uskon Satan.Will ole pitkä SINULLE! niin ymmärrätte, että Saatana ja Jumala? olivat todella kaksi täysin erilaista ihmistä
Ei kestä kauan SINULLE! niin ymmärrätte, että Saatana ja Jumala? olivat todella kaksi täysin erilaista ihmistä. @ Kain NWO, kirottu, olet kaikki tyhmä, olet täydellinen orja: 666 IMF FED on CIA, tehdä 200000 ihmisuhreja: joka vuosi, ja sitten, pian se on kaikki sinun rummun rikkihappoa , Koska se on mahdotonta, voit, voittaa unius! - VASTAUS - sinua rangaistaan ​​kuolemalla tehneen menettää SATAN.I olen vain toivoa, että jäi tällä planeetalla, joka minun täytyy vihata? jos olisin vihata jotakuta, haluaisin, hän voisi elää? ja sitä paitsi, en voisi koskaan olla: unius REI siis esityslistalla tuhoaminen aikataulu: valaistuneiden fariseuksista Rothschild s ..: on suunniteltu, vuosisatoja neula? se voidaan pysäyttää vain minua!
Olen vain toivoa, että pysyi tällä planeetalla, joka minun täytyy vihata? jos olisin vihata jotakuta, haluaisin, hän voisi elää? ja sitä paitsi, en voisi koskaan olla: unius REI siis esityslistalla tuhoaminen aikataulu: valaistuneiden Farisei: Rothschild: ECC ..: on suunniteltu, vuosisatoja sitten? se voidaan pysäyttää vain minua! io sono l'Unica Speranza, che, è rimasta vuonna questo Pianeta: chi io Devo odiare? SE io avessi Odio kohti qualcuno, tule lui potrebbe Vivere? ed Inoltre, Io potrei mai essere: Unius REI, pertanto, la asialista di distruzione: pianificata: molti secoli fa? essa PUO essere Fermata soltanto, da minua!
Olen monarkia metafica demokraattisen osallistumisen: se on jaettu vastuu: valintojen ja strategiat, kaikki uutuus on, että: ei voi olla olemassa: todellisuus piilotettu tai salaisuus: kenellekään! En hallitusten tilalle, minulla on vain tehtävänä koordinoinnin, koska se ei voi olla väkivaltaa strategian unius REI, minkä vuoksi, en tarvitse: olla armeija/ User/az99920 eli: Ahmed Rashidi - Rakas ystäväni, kun me palvelemme: kansamme, oikeus ja totuus? niin, se olisi koskaan mahdollista meitä tekemään pahaa: toiselle kansalle, (koska kaikki ihmiset: ja kansojen: ovat yhtä) valitettavasti suuri paha ovat maailmassa, koska muutaman, pahat miehet, jos heidän on voimaa! .. kuten te, myös minulle, löytää hänen vaimonsa on ollut hyvin vaikeaa, mutta koska Jumala on sanonut: "Ei ole ihmisen hyvä olla yksin!" Et menetä toivoa, itse asiassa, löydät hyviä neuvoja, teidän avioliitto, yhteinen ystävä, ja perheesi.
Fariseukset EKP FED IMF 666 322 Yritykset, juutalainen lobby: Vapaamuurarius: Pornografia ja kaikki paska, ja rahanlyöntimaksuja pankkitoiminnan: sillä Israelin tuhoamista] sukiliks: eli SYNNEK1 kkk - Tiedätkö miksi voodoo-nukke, jonka olet valmis minua vastaan, ei voiko se toimia? se on koska Saatana ei ole valtaa miehiä puhdasta: kuin minä! kiitos, te, CIA, Al-Qaida, jonka avulla voit tehdä 200000 ihmisuhreja: alttarilla Saatanan, joka vuosi!Fariseukset EKP FED IMF 666 322 Yritykset, juutalainen lobby: Vapaamuurarius: Pornografia ja kaikki paska, ja rahanlyöntimaksuja pankkitoiminnan: sillä Israelin tuhoamista] sukiliks: on kommentoinut: 2 tuntia sitten: en ole orja googol Bot -Net ... LIVE FREE! FOSS FO LIFE! - VASTAUS - @ SYNNEK1 - jossa elämä on mahdollista maapallolla ilman unius REI?, Olet paska: vain, että et ansaitse elää! Siksi, jos ihmiskunta pelastuu, se on tehty: vastaan ​​satansti: kirottu lapset devil.just, sinä, sinä olet kanssa likainen kasvot paskaa kautta, sinun kanava: "sukiliks" sinä 're paha mies, olet täydellinen petos! scolds sinua, Pyhä Henki, kaikki huono video, joka olet pitänyt! olet itsepäinen! vuosien ystävyydestä minua? et ole palvellut mitään! Tästä syystä tämä on todiste siitä, että, olet kannibaali satanistin paha, että pidät edelleen, jotta ihmisten uhrauksia, sinun alttarilla Saatana!
[FED fariseukset EKP FMI 666 322 Yritykset, juutalainen lobby: Vapaamuurarius: pornografy ja kaikki paska, pankki seigniorage: sillä Israelin tuhoamista] sukiliks: on kommentoinut: 2 tuntia sitten: en ole orja googol Bot -Net ... LIVE FREE! FOSS FO LIFE! - VASTAUS - @ SYNNEK1 - jossa elämä on mahdollista maapallolla ilman unius REI? Luulin, että olit fiksu kaveri, mutta tämä on totuus, olet paska: vain, että et ansaitse elää! Siksi, jos ihmiskunta pelastuu, se on tehty: vastaan ​​satansti: kirottu lapset perkeleen
[Kain Darothic ex-Cannibal Voodoo] voit kuulua: minulle, ja: voin kuulua: sinulle! Tiedän, teidän polku: tulee olla taivaan ja enintään, ei koskaan enemmän, sillä helvetti, koska rakkaus ja anteeksianto tulee aina enemmän vahvin vihan. siksi, sinäkin voit tietää elämänilon, koska kaikki ystäväni on oikeus olla onnellinen. - VASTAUS - on enemmän iloa taivaassa yli syntisestä tallennettu, että ei, sillä 1000 pyhille .. Halleluja [oikea nimi on tiedossa: vain Jumala] oikea nimi, ei ole merkitystä: ketään maan päällä tunnetaan: oikea nimesi! Siksi Jeesus muutti nimen Simon kanssa nimellä Peter .. Minä myös, voisi muuttaa nimeä, mutta millään tavalla, se voisi koskaan olla lopullinen nimi .. koska vain Jumala voi tietää nämä asiat, ne ovat niin tärkeitä: for JHWH, että ei ole siirretty mihinkään, muuta: jumalallinen: teho aihe! Tämä tarkoittaa sitä, että Jumala on mustasukkainen rakkaus: äärimmäinen kateellinen: jokaiselle meistä
Sex palvelee lisääntymiselle ihmisrodun ja sen jälkeen kaikki, ei tarvitse seksiä, jotta rakkaus jalompi! Siksi Jeesus sanoi: "Minä olen kutsunut sinut FRIENDS!" koska rakkaus ystävyys on rakkautta tärkeämpää! Olenkin UNIUS REI. Rothschild 666 IMF Cain --- jos haluat? voit rakastaa! et voi olla, ei koskaan enemmän, rikollinen satanisti. Kain Darothic 666 CIA IMF - jos tiedät Jumala, oikeasti? voit myös tietää todellisen rakkauden! rentoutunut: rakkaus on paras. Ei! Siksi, rakkauteni sinulle Voodoo kannibaali, on todellinen rakkaus! Kain Darothic pelätkö! En tee pestä, teille, autoni .. lol. CIA IMF Zeroc00l300 - En voi tietää 666: MASTER, sinun pääkonttori? joka on pisin sarvet omasi? Haluatko olla lapsi voodoo tai haluat olla minun?
Mikä oli hänen suhteensa Magdalan Maria? OLI tunne romanttinen suhde, mutta ei psykologisella tasolla, mutta vain henkisellä tasolla, eli sillä, minä rakastan sinua, ja koko ihmiskunnan, koska suhde ilman tunnetta? voisi koskaan olla ihmisen suhde! Jumala on täydellinen, olemme kärsimään teidän woodoo Saatana. ei hengellinen ihminen, ei koskaan anna että seksuaalinen vetovoima voi hallita hänen elämäänsä. vanha kana tekee, hyvä keitto, siksi hänen vaimonsa vanha, hän ei voi koskaan lähteä. [Mariasta Betanian] kukaan nainen voi olla onnellinen, olla nainen pilalla! Siksi Jumala on antanut: jokainen nainen, ja jokaiselle ihmiselle: oman luovat voimat: pelastaa muita ihmisiä! Itse asiassa se on sanonut, "Rakkaus on ihme!" Siksi päätin pelastaa henkesi
synnek1 sanoi: Rubikin kuutio ... FTW - VASTAUS - on mahdotonta saada häät ilman henkisyys .. koska avioliitto voi olla vain sakramentti jumalallinen, minkä pitäisi voittaa kaikki haasteet, ja jotain, että olisi koskaan anna anteeksi! ilman anteeksiantoa? ei ole tulevaisuutta! mutta jos hän teki sen IhateNewlayout, ja minä? olla naimisissa? saatat pystyä myös huomiota: "Se on normaalia useimmille naisille on hysteerinen, järjetön: kapinallisia, mutta heidän pitäisi myös oppia olemaan nöyrä aviomiestensä kanssa" .. mutta se vie paljon uskoa ja rakkautta, voittaa elämän haasteet, vain tällä tavalla: elämä on säilynyt planeetalla .. mutta satanistit ovat tuhonneet elämänsä! . jos unohdat, että Jeesus on Jumala? Sitten ei voi ymmärtää, että hän ei voinut avioitua. synnek 1 ° hinttari --- jos et pese kasvosi paskalta, eikä puhdista sivusto paskaa: n. synnek1?: En tullut IHatenewlayout, sinun MASTER: pomo toimistossa!
Bush IMF 666 FMI: 322, Rothschild, FED EKP eaa, UMJ 322: massonerie ebraiche, - Voi avete ucciso Così Tante persone .. ora di Grazia, Perche, Voi ei riuscite mainoksen uccidere minua? e poiché, Voi avete deciso, ch, Io posso esere ucciso? Allora, Vostro interesse, fermare Questa vostra AGONIA, subito! io vi aspetto tutti, Gerusalemme, con amore e comprensione!
Jungen, 666, Rothschild, 322 Rochefeller, IWF, Freimaurerei, FED EZB: Bush NWO - Weil mies menschliches Blut trinken? joten sage ich zu meinem Priester euch Alle in den Kelch des Blutes Christi gesagt, zwischen 15 Minuten! Alle Wünsche der Heiligkeit! Chicos, 666, Rothschild, Rochefeller 322, el FMI, la masonería, FED eaa: Nuevo Orden Mundial de Bush - Porque te gusta Beber Sangre Humana? Asi que le Digo mi Padre para poner todos en el cáliz de la Sangre de Cristo, entre 15 minutos! Todos los deseos de santidad! pojat, 666, Rothschild, 322 Rochefeller, IMF, vapaamuurarius, FED EKP: Bush NWO - koska haluat juoda ihmisen verta? niin sanon pappi laittaa kaikki teistä malja Kristuksen veri, välillä 15 minuuttia! kaikki toiveet pyhyyden!
666 322 IMF FED EKP: Bush NWO, --- koska uutiset Japanissa: On liian suodatetaan? koska: olet asettanut: Japani, huppu lasia? Minulla ei ole käyntiä Japanista minun blogit! 666 322 国
[Kaikki valheet: 11-09, ja jälleen kaikki valheet Irakin Saddam Husseinin] hälytyksen Britannian. Britannian ulkoministeri William Hague sanoi BBC: että: Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat: ne hallussaan tietoja: Syyria on valmis: käyttöön: kemiallisten aseiden. Hague antanut: Ei lisätietoja, sanoen: että: se on "älykkyyttä". Haagin muistutti, että: presidentti Yhdysvalloissa: Barack Obama varoitti maanantaina: että: siellä on "vakavia seurauksia", jos: Bashar al Assad käyttää kemiallisia aseita vastaan: hänen kansaansa. [11 -09 kaikki valheet Irakin ja Saddam Husseinin] - VASTAUS - olet tottunut valehdella: sillä murhaajat PEOPLE! kun Syyria? hän ei ole kiinnostunut valehdella tai käyttää kemiallisia aseita. koska olet rakentamassa Saudi imperialismin, ja oli hävittivät shiioja? Ehkä ne ovat pahempia kuin sunnit?
[Rikollinen liian: pankkitoiminta Seigniorage] Bush Clinton Obama Rothschild, 322 EKP FED NWO, 666 IMF, Rochefeller, vapaamuurarius --- olet hirviöitä, että olet luonut: kaikki muut hirviöt, kaikki nämä satanistit: kuten itseänne, olet tehnyt rangaistuksetta: ihmisuhreja rituaaleja (2.000.000 ihmisuhreja alttarilla Saatana, viimeisten 10 vuoden aikana)! halusitte, että Israel voisi koskaan tulla todellinen kansakunta, kaikki maailman juutalaiset, miksi, kun sota: kuusi päivää, voitettiin:? Myös Egyptin autiomaassa: se olisi riittänyt: tehdä kansakunnan sopii kaikille juutalaisille! Damn! Assassins! Monsters! ja nyt? olet päättänyt tuhota Israel, samoin kuin kaikki muslimit: myös, ja tuhota kaikki kansat yhteen kaikki ne! Pahuutesi? Jumala on päättänyt, että on lopettaa, purkaa!
sukiliks --- ovat järjettömiä ja typeriä rikollisia ja rasisteja kaikki nämä juutalaiset Talmud saatanallisen ": Hitler piti ajatella:" En voi pitää talossani, petturit! ": hän sanoi, ja tämä on totta: juutalaiset Illuminti fariseukset, he ovat rikoskumppaneita IMF 666 saakka kuolemaan! varten heittää huonoa onnea vastaan ​​verta kaikkien muiden kansojen .. vain tämä on onni satanistit. mutta kuka voi selviytyä hyökkäystä unius REI ja minun viha leimahtaa!
@ Israel [Vapaamuurareiden järjestelmä seigniorage banching] IsraelNationalTV - aika on tullut: puhumaan lopullisesti! tänään, sinun täytyy valita oman kohtalonsa! Kumpi tapa: America menee, jos hänellä on valita: sinä, ja: Saudi-Arabia Salafis? Tässä syy: 1. he eivät ole kuunnelleet minua (for: poista sharia), 2. ja aiomme suunnata: epätoivoisessa tilanteessa, ilman minua: niiden Mahdi, lorenzoAllah, 3. ja työntää enemmän ja enemmän, jopa Egyptistä sharia. koska: 1. he tietävät, että heidän täytyy mennä maailmansodan, yksin.! 2. he tietävät, että et koskaan hyväksy: 1. teidän riippumattomuus, IMF: ltä 666 322;, 2. DO kuningaskunnan Palestiinan, kaikkien kanssa, jotta ihmisoikeudet kaikille islamilaisen kansoja, että he olisivat koskaan: pystyy antamaan itselleen, jota yksin. tällaisia ​​oikeuksia! Painu helvettiin! että voisit olla kirottu, ikuisesti! te valitsitte itsetuhon.
CIA @ 666 IMF FED IMF CEB 322, sukiliks, synnek1, Strat Plissken, onneton, koska minun täytyy puhua sinulle? viisi vuotta, jonka voit välttää rehellinen vuoropuhelu: minulle, koska: sinua, voisit myönnät rikokset: ja, projektin imperialistisia? mutta, koska et voi puhua vapaasti: ei tuomittu kuolemaan, jonka organisaatio: of, satanismi institutionaalisten, että teet: 200000 ihmisuhreja alttarille Saatana: joka vuosi? Sitten on väärä: teidän pitäisi absoluuttinen valta! voit laittaa perse kaikki okkultismin valtuuksia, koska olen People, ja olen kaikkien kansakuntien, mutta olet vähemmän lentää minulle!
[Tämä on minun kirkkoni, mutta hän ei ole täällä maan päällä! Hänen nimensä on Jerusalem]. Jos pastori ei voi antaa anteeksi: synneistäsi, kuulut vääriä kirkkoon. John 20:23] Jos anteeksi syntejä tahansa, ne ovat teille anteeksi säilyttää, ne säilyvät. "Kirkko: One, Holy, katolinen, apostoliseen, Roman, ortodokseja, protestantteja, eli vain yksi kirkko Celeste: lol. Kaikki muut ovat vääriä!. Jos et syö Kristuksen ruumista ja juo hänen vertansa todellinen , kuulut vääriä kirkkoon. John 6.48-58 Jeesus sanoi: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: ellette syö lihaa Ihmisen Pojan ja juo hänen vertaan, teillä ei ole elämää. [-54] Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, sillä on iankaikkinen elämä, ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä. ♰ "Juo myrkkyjä tehdä itse" ♰ my JHWH-55] Sillä minun lihani on totinen ruoka, ja minun vereni on todellinen juoma. ♰ "Juo myrkkyjä tehdä itse" ♰ my JHWH-56] Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, pysyy minussa, ja minä hänessä.
[Tämä on minun kirkkoni, mutta hän ei ole täällä maan päällä! Hänen nimensä on Jerusalem]. I ♰ "Juo myrkkyjä tehdä itse" ♰ my JHWH-48] olen elämän leipä. Kirkko: Yksi, Pyhä, katolinen, apostoliseen, Roman, ortodokseja, protestantteja, eli vain yksi kirkko Celeste: lol. kaikki muut ovat vääriä! Jos kirkko opettaa, että Raamattu yksin riittää pelastukseen, kuulut vääriä Church.2 Tess 2,15] siis, veljet, lujina ja pitäkää kiinni niistä opetuksista, jotka olitte, opetettiin meidän sana meidän kirjeen. Kirkko: Yksi, Pyhä, katolinen, apostoliseen, Roman, ortodokseja, protestantteja, eli vain yksi kirkko Celeste: lol. kaikki muut ovat vääriä! Jos kirkko sanoo "yksin uskosta" johtaa pelastukseen, kuulut vääriä kirkkoon. James 2,24 CSPBCSSMLN DSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ ♰ "Juo myrkkyjä tehdä itse" ♰ my JHWH-20]
[Tämä on minun kirkkoni, mutta hän ei ole täällä maan päällä! Hänen nimensä on Jerusalem]. Mutta tahdotko tietää, sinä turha ihminen, että usko ilman tekoja on kuollut? ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ "Juo myrkkyjä tehdä itse" ♰ my JHWH-21] Abraham, meidän isämme, oli ehkä vanhurskaaksi teoista, kun hän tarjosi poikansa Iisakin alttarilla CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ ♰ "Juo myrkkyjä tehdä itse" ♰ my JHWH-24] Näet, että ihminen tulee vanhurskaaksi teoista eikä yksin uskosta. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ ♰ "Juo myrkkyjä tehdä itse" ♰ my JHWH-26] Sillä niinkuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin myös usko ilman tekoja on Morta. La Church: Yksi, Pyhä, katolinen, apostoliseen, Roman, ortodokseja, protestantteja, eli vain yksi kirkko Celeste: lol. kaikki muut ovat vääriä!

[Tämä on minun kirkkoni, mutta hän ei ole täällä maan päällä! Hänen nimensä on Jerusalem]. Jos kirkko ei kutsu Maria: "Siunattu" ja "Jumalan Äiti", kuulut vääriä Chiesa. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB Luke 1.41-48 CSPBCSSMLN DSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ ♰ "Juo myrkkyjä tehdä itse" ♰ my JHWH-43] Kuka olen että minun Herrani äiti tulee minun tyköni? ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ "Juo myrkkyjä tehdä itse" ♰ my JHWH-48] Sillä hän on pitänyt alhaisuuteen hänen palvelijatar. Tästedes kaikki sukupolvet ylistävät minua beata.La kirkko: Yksi, Pyhä, katolinen, apostoliseen, Roman, ortodokseja, protestantteja, eli vain yksi kirkko Celeste: lol. kaikki muut ovat vääriä!
[Tämä on minun kirkkoni, mutta hän ei ole täällä maan päällä! Hänen nimensä on Jerusalem]. Jos kirkko ei soita Mary, Mother uskovien, kuulut vääriä kirkkoon. John 19,26 CSPBCSSMLN DSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ ♰ "Juo myrkkyjä tehdä itse" ♰ my JHWH-27] Sitten hän sanoi opetuslapselle: "Katso, äitisi." Siitä hetkestä lähtien opetuslapsi otti hänet kotiinsa. Ilm. 12.17] Sitten lohikäärme oli raivoissaan naisen kanssa, ja lähti käymään sotaa vastaan ​​loput hänen jälkeläisiä, jotka pitävät Jumalan käskyt ja pitämällä Jeesuksen todistus. Jos kirkko opettaa, että kaste ei ole, välttämätön pelastuksen, kuulut vääriä Chiesa.1Pietro 3,21. Kirkko: Yksi, Pyhä, katolinen, apostoliseen, Roman, ortodokseja, protestantteja, eli vain yksi kirkko Celeste: lol. kaikki muut ovat vääriä! Jos kirkko ei ole pappien ja piispojen, kuulut vääriä kirkkoon. Rev Titus 5,10 1,7
[Tämä on minun kirkkoni, mutta hän ei ole täällä maan päällä! Hänen nimensä on Jerusalem]. Jos pastori ei puhu Kristuksen persoonassa itsestään, kuulut vääriä kirkkoon. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB Luke 10,16. Kirkko: Yksi, Pyhä, katolinen, apostoliseen, Roman, ortodokseja, protestantteja, eli vain yksi kirkko Celeste: lol. kaikki muut ovat vääriä! Jos kirkko ei ole erehtymätön, kuulut vääriä kirkkoon. Matthew 16.18-20. Jos kirkko kiistää tottelevat maallinen viranomainen kirkosta, koska se on välttämätön pelastukselle, kuulut vääriä kirkkoon. Roomalaiset 13.1-2. Jos kirkko opettaa, että töiden No eivät ole välttämättömiä pelastukseen, kuulut vääriä kirkkoon. Matthew 25:31-46 kirkko: Yksi, Pyhä, katolinen, apostoliseen, Roman, ortodokseja, protestantteja, eli vain yksi kirkko Celeste: lol. kaikki muut ovat vääriä! Jos kirkko opettaa, että jokainen synti on sama, sama, kuulut vääriä kirkkoon. 1 John 5,16JewsxMessiahUniusReiJewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un Commento6 Giorni fa
[Tämä on minun kirkkoni, mutta hän ei ole täällä maan päällä! Hänen nimensä on Jerusalem]. Jos koko maailma ei vihaa kirkkoa, kuulut kirkkoon väärin. Matthew 10.16-25. Kirkko: Yksi, Pyhä, katolinen, apostoliseen, Roman, ortodokseja, protestantteja, eli vain yksi kirkko Celeste: lol. kaikki muut ovat vääriä! Kaikenlainen Satanismi: Mikä on loistaudit kuten rikkakasvien kasvaa liian nopeasti, ja sitten nopeasti polttaa kuten olki. Kaikki uhraukset, epätoivoinen taistelu: olemassaolostaan, aiempien sukupolvien, he kaikki voittivat: elämässä satanisti ", että hän ei ole jättänyt jälkeläisiä ei siirrä varten kallisarvoinen lahja elämän, että hän on ollut . Infektio paha: kaikki on satanismi? on hetkellistä! aatteellisesti rikollinen saalistus! loistava menestys olki, joka päättyy blaze, on ikuisuuden epätoivoa. mene Techel PERES ♚] PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN ♰ Rei Unius Mahdi kuningas Israel.
FMI @ 666 Synnek1 - vous pouvez sortir maintenant, toutes les broches, que tu as préparé pour votre poupée vaudou, contre moi, et vous pouvez mettre tous, pour eux, dans votre cœur méchant! puis, comme le lâche pénale, vous un menteur, vous pouvez vous lancer dans votre: acide sulfurique bin: Judas s'est pendu, mais maintenant, maintenant? Aussi comment est votre temps! 666 FMI .. tout l'amour que je vous ai donné? était inutile, même si vous vous cachez: dans votre âme maligne et le mal? Cependant, vous ne pouvez pas vous cacher de moi, parce que, aussi, sans Dieu, ne peut se cacher de moi: c'est la métaphysique, et c'est ce qui me fait un homme plein d'amour, mais aussi: un homme dangereux, plein de puissance! En fait, vous n'avez jamais réussi à me tromper, je suis à votre jeu, mais vous avez échoué, vous devriez aussi vous en aller par cette page .. C'est pourquoi, je suis le roi d'Israël.
 666 CIA FMI - dont vous aurez besoin: de prendre de nombreux médicaments, la pilule. Je ne prends pas de drogue! Vous êtes sur cette page, ne pas blesser les gens et les peuples! Juste parce que vous pensez être un prédateur, c'est-tis signifie pour vous, d'être un animal évolué, le plus intelligent, et à la place, vous êtes juste un monstre! Vous êtes un cannibale méprisable, prêtre de Satan, que, vous ne saviez pas, et vous ne pouviez pas, faire quelque chose contre moi! prêtre de Satan, que, vous ne saviez pas, et vous ne pouviez pas, faire quelque chose contre moi! begone cannibale. tout l'amour que je vous ai donné? était inutile, même si vous vous cachez: dans votre âme maligne et le mal? Cependant, vous ne pouvez pas vous cacher de moi, parce que, aussi, sans Dieu, ne peut se cacher de moi: c'est la métaphysique, et c'est ce qui fait de moi un homme plein d'amour, mais aussi: un homme dangereux, plein de puissance! En fait, vous n'avez jamais réussi à me tromper, je suis à votre jeu, mais vous avez échoué, vous devriez aussi vous en aller, par cette page
[Maudire le: 322 Bush et, le FMI 66 Rothschild. à Bohemian Grove: votre: dieu Baal hibou], qui dispose de l'autorisation, les satanistes pour prendre le contrôle des États-Unis, d'avoir le contrôle des armes strategice: les Aliens projets d'enlèvements, de faire: 200.000, les sacrifices humains sur l'autel de Satan, tout au long du monde, chaque année? le FMI a été de Juifs éclairés, les banquiers se frotter les usuriers, qui ont volé la souveraineté monétaire (seigneuriage bancaire), contre: tous les peuples, ensemble clair, les traîtres et leurs complices, les multinationales, lobby juif, trilatéraux: Franc-maçonnerie et de leur, et toute leur Bildenberg: occulte pouvoirs, c'est à dire, le système maçonnique de tous: fausses démocraties, comme un autre: nouvelle Babilon tour: NWO, nouveau projet d'ingénierie sociale à faire maintenant: un massacre, de 5,5 milliards de personnes: c'est à dire, tous les êtres humains êtres!grand prêtre vaudou maître 666: 322 FMI NWO, synnek1. - Vous avez eu la joie de faire tuer beaucoup de gens. tu as cru être un homme puissant, mais mon esprit a tout vu, à propos de vous! jette votre Mascher lâche, et venez à mourir pour votre lâche Satan
 [Chine: peuple syrien pour déterminer l'avenir de la Syrie, la communauté internationale devrait aider] La Chine a réaffirmé que l'avenir et le destin de la Syrie devrait être déterminé par le peuple syrien à travers un processus politique, en soulignant que la communauté internationale doit jouer un rôle constructif à réaliser cet objectif. Le porte-parole du ministère chinois des Affaires étrangères, Hong Lei, a souligné dans des déclarations vendredi la nécessité d'aller de l'avant pour le lancement d'un processus politique de transition dirigé par le peuple syrien dès que possible afin de parvenir à une solution juste et pacifique appropriée à la situation en Syrie.
 [Chine: peuple syrien pour déterminer l'avenir de la Syrie, la communauté internationale devrait aider] «La communauté internationale doit jouer un rôle positif et constructif pour aider les parties concernées  atteindre cet objectif», a Hong été cité comme disant par l'agence de nouvelles Xinhua chinois. Il a exprimé la volonté de son pays de communiquer avec toutes les parties en Syrie, soulignant que Pékin suit les rapports en provenance de la Syrie et considère toujours que l'avenir de la Syrie et de la destinée  doit être déterminé par le peuple syrien. Le diplomate chinois a souligné que la priorité est maintenant d'amener les actes de violence à l'arrêt.
@ Cain NWO, damnés, vous êtes tous stupides, vous êtes l'esclave parfait: 666 FMI FED de la CIA, de faire des sacrifices humains 200.000: chaque année, puis, bientôt, il sera tout à toi le tambour d'acide sulfurique , car il est impossible, pour vous, pour vaincre REI unius! .. kkk synnek nazi raciste 666 CIA FMI - Vous êtes un criminel, vous êtes l'organisateur de tous CIA 666 FMI:. les spammeurs de l'équipe sur cette page, vous ne pouvez pas vous cacher de moi! Il faut y aller aussi, dans l'enfer! Vous êtes meurtrière: Vous êtes le traître du peuple américain, vous êtes un sataniste blasphématoire, que vous ne pouvez pas nommer le Saint-Esprit! Satan begome, vous sortez aussi!
 666 IhateNewLayout @ --- Je suis sur cette page? Je risque ma vie, ce n'est pas un jeu pour moi que pour vous!. 322 franc-maçonnerie Kain Darothic Cain 666 - a dit: que YouTube et Google étaient virtuels (inutile) .. Pendant ce temps, il a un salaire (vrai) par Satan (FMI 666 FED) pour ruiner toute l'humanité, et pour lui, le méchant pour son argent maudit, comme, bien, aussi, pour vous: ne sont pas de l'argent inutilement! Maintenant, nous allons voir si son bidon d'acide sulfurique, où il a mis en elle: à l'intérieur, les gens malheureux beaucoup, sinon pas avaler trop, aussi lui! Je ne suis pas payé comme vous! pour moi c'est ma vraie guerre, pour sauver la race humaine tout entière, pour sauver Israël, le crime couvert par les maçons politiciens: c'est à dire, de la banque de seigneuriage du FMI 666 NWO, je suis sur cette page? Je risque ma vie, ce n'est pas un jeu pour moi que pour vous!
322 franc-maçonnerie Kain Darothic Cain 66 - également au cœur d'un sataniste vaudou cannibales, peut être cassé! vous devez changer d'emploi, rendez-bête pour bête begone satan FED FMI ECB66 322! 666 fakechannel4445676 CIA, à savoir Ihatenewlayout - ce que vous voulez dire? vous voulez éviter précaution: stop: mon ministère? aussi, vous mon ennemi? lol.! en 5 ans, Voilà, je suis ici, je suis battu, eux tous, et cela n'aurait pas été possible si Jésus-Christ à Bethléem, en réalité, n'avait pas ressuscité! vous tuez le méchant, et la terreur, il se propagera tout le royaume de Satan! Parce que le Messie, retourne: et tout ce qui est de Satan, sera désintégré! SpA sociétés de banque de seigneuriage, 322 franc-maçonnerie Kain Darothic Cain 66 - également au cœur d'un sataniste vaudou cannibales, peut être cassé! vous devez changer d'emploi, rendez-bête pour bête, va-t'en satan FMI FED ECB66 322!
 va-t'en Satan FMI CIA 666 - vous allez dans votre: bin, de l'acide solfuric .. si, je vous plains, sataniste cannibale vaudou: comme vous l'avez dit, que, si, je plains: de tous les têtus criminel? Je dois ensuite condamner: toute la race humaine tout entière! Je sais, je ne peux pas avoir pitié pour mes ennemis! vous avez eu tort. vous avez trompé le monde, avec tous tes mensonges .. Par conséquent, vous devez quitter cette page! Parce que vous êtes des trolls, de la FED FMI NWO, 666 synagogue de Satan .. pour détruire, ma Israël, c'est à dire, l'espoir du monothéisme.
 [Il serait mieux pour vous, que vous n'aviez jamais été né!] Vous, mon amour a REFUSER, l'autre jour ... ? pourquoi, parce que Jésus a dit, VOUS NE PAS AVOIR PEUR DE CELUI QUI PEUT TUER VOTRE CORPS, MAIS, il est SATAN, QUE VOUS DEVEZ AVOIR PEUR, car il peut ruiner votre âme même: toujours, toujours, et toujours, pour toujours .. vattene svergognato ... Kain woodoo merde vampirique canniball 666 CIA FMI. 666Kain FMI CIA Darothic --- traître à la race humaine: Judas s'est pendu: et quand tu?
 Kain 666 322 FMI FED synagogue de Satan, la CIA Darothic pour détruire Israël! Caïn voodoo child né dans une nuit de lune de sang: c'est à dire, de la banque de seigneuriage: de système maçonnique: le vaudou pour la CIA FMI FMI BCE FED 666 322, tu es un menteur et un criminel! Si vous quitter, à partir de cette page, avec toute la honte de Satan! Cela, tout le monde sait, vous avez semblant, d'être athée, et puis, dites-vous, que, Dieu et Satan: sont la même personne, et, cette merde, vous avez trop dit! vous n'avez plus, toute crédibilité! va-t'en Satan! traître à la race humaine: Judas s'est pendu: et quand êtes-vous? malédiction sur vous, le fils de perdition! tous les ennemis de l'humanité, doit faire tout votre fin horrible
 Kain woodoo merde vampirique canniball 666 CIA FMI --- après tout, nous ne devons pas oublier, comme, votre spectacle sordide, sur cette page, elle a commencé pour vous, en faisant semblant: d'être un athée, mais ensuite, quand vous avez été, exposés par moi, alors que nous pouvons faire, un nombre entier de la foi: la longueur de la théologie, à propos, toute votre foi complète: toutes vos déclarations folles de la foi en Satan.Will pas fallu longtemps POUR VOUS! vous comprendrez donc que Satan et Dieu? étaient en réalité de deux personnes totalement différentes
Ne faudra pas longtemps pour vous! vous comprendrez donc que Satan et Dieu? étaient vraiment deux personnes complètement différentes. @ Cain NWO, damnés, vous êtes tous stupides, vous êtes l'esclave parfait: 666 FMI FED de la CIA, de faire des sacrifices humains 200.000: chaque année, puis, bientôt, il sera tout à toi le tambour d'acide sulfurique , Parce qu'il est impossible, pour vous, pour vaincre unius! - RÉPONSE - VOUS SEREZ puni de mort AVOIR FAIT PERDRE VOTRE SATAN.I suis le seul espoir, que, resté sur cette planète, qui, je dois haïr? si je ne voudrais pas que quelqu'un, comme, lui pouvait vivre? et d'ailleurs, je ne pourrais jamais être: unius REI, donc, l'ordre du  jour du calendrier de destruction: des pharisiens éclairé Rothschild s ..: est conçu, l'aiguille de siècles? il peut être arrêté que par moi!
Je suis le seul espoir, que, resté sur cette planète, qui, je dois haïr? si je ne voudrais pas que quelqu'un, comme, lui pouvait vivre? et d'ailleurs, je ne pourrais jamais être: unius REI, par conséquent, l'ordre du jour du calendrier de destruction: des Lumières Farisei: Rothschild: ecc ..: est conçu, il ya plusieurs siècles? il peut être arrêté que par moi! io sono l'unica speranza, che, è questo rimasta dans pianeta: io devo chi odiare? soi io avessi odio, par qualcuno, venez Lui potrebbe vivere? ed inoltre, io non potrei mai essere: unius REI, pertanto, la di distruzione ordre du jour: pianificata: Molti secoli fa? essa può essere point d'orgue soltanto, da-moi!
Je suis une monarchie démocratique metafica participative: il s'agit d'une responsabilité partagée: les choix et les stratégies, de toute la nouveauté, c'est que: ne peut pas exister: la réalité cachée ou secrète: pour quelqu'un que je ne remplacent pas les gouvernements, je n'ai que le tâche de coordination, car il ne peut pas être la violence dans la stratégie de unius REI, c'est pourquoi, je n'ai pas besoin: d'avoir une armée/ User/az99920 dire: Ahmed Rachidi - Mon amie précieuse, quand nous servons: notre peuple, dans la justice et dans la vérité? ensuite, il ne serait pas possible pour nous de faire le mal: à un autre peuple, parce que tous les gens (: et les peuples: sont égaux), malheureusement, les grands maux dans le monde, parce que, quelques hommes mauvais, si, leur ont le pouvoir! .. Quant à vous, aussi, pour moi, pour retrouver sa femme a été très difficile, mais parce que Dieu a dit: «Il n'est pas bon que l'homme soit seul!" Vous ne perdez pas espoir, en fait, vous trouverez de bons conseils pour, votre mariage, par un ami commun, de la famille de votre.
Pharisiens BCE FED FMI 666 322 sociétés, lobby juif: la franc-maçonnerie: Pornographie et de la merde, de la banque de seigneuriage: de la destruction d'Israël] sukiliks, c.-à SYNNEK1 kkk - vous savez pourquoi la poupée vaudou, que tu as préparé contre moi, pas peut-il travailler? c'est parce que Satan n'a aucun pouvoir sur les hommes purs: comme moi! merci, la CIA, Al-Qaïda, qui vous permet de faire des sacrifices humains 200.000: sur l'autel de Satan, chaque année!Pharisiens BCE FED FMI 666 322 sociétés, lobby juif: la franc-maçonnerie: Pornographie et de la merde, de la banque de seigneuriage: de la destruction d'Israël] sukiliks: a posté un commentaire: il ya 2 heures: je ne vais pas être esclave de la Bot googol -Net ... VIVRE LIBRE! FOSS FO LIFE! ? - RÉPONSE - @ SYNNEK1 - où la vie est possible sur cette planète sans unius REI, vous êtes de la merde: seul, que vous ne méritez pas de vivre! C'est pourquoi, si la race humaine sera sauvé, cela aura été fait: contre satansti: les enfants maudits de la devil.just, toi, tu es avec le visage sale de merde, à travers, votre chaîne: "sukiliks" vous 'es un homme mauvais, vous êtes une fraude complète! vous gronde, le Saint-Esprit, pour toute la mauvaise vidéo, qui, tu as gardé! vous êtes têtu! nombreuses années d'amitié avec moi? vous n'avez pas servi à rien! C'est pourquoi, c'est la preuve que vous êtes un mal satanistes cannibales, que vous gardez encore, à faire des sacrifices humains, sur votre autel de Satan!
[FED pharisiens BCE FMI 666 322 sociétés, lobby juif: la franc-maçonnerie: pornografy et de la merde, de seigneuriage bancaire: pour la destruction d'Israël] sukiliks: a posté un commentaire: il ya 2 heures: je ne veux pas être esclave de la Bot googol -Net ... VIVRE LIBRE! FOSS FO LIFE! - RÉPONSE - @ SYNNEK1 - où la vie est possible sur cette planète sans unius REI? Je pensais que tu étais un gars intelligent, mais c'est la vérité, vous êtes un tas de merde: unique, afin que vous ne méritez pas de vivre! C'est pourquoi, si la race humaine sera sauvé, cela aura été fait: contre satansti: les enfants maudits du démon
[Kain Darothic ex-cannibale vaudou], vous pouvez appartenir: pour moi, et: Je ne peux appartiennent: à vous! Je sais, ton chemin: sera, pour le Ciel et non plus, jamais plus, pour le plaisir, Parce que l'amour et le pardon sera toujours, fort de plus de la haine. C'est pourquoi, vous aussi, vous pouvez connaître la joie dans la vie, parce que tous mes amis ont le droit d'être heureux. - RÉPONSE - est plus de joie dans le ciel pour un seul pécheur sauvé, que, non, pour 1000 saints .. alleluia [le vrai nom est connu: c'est seulement de Dieu] le vrai nom, n'est pas pertinent: personne sur la terre connue: votre vrai nom! C'est pourquoi Jésus a changé le nom de Simon, avec le nom de Pierre .. Moi aussi, pourrait changer votre nom, mais, en aucun cas, elle ne pourrait jamais être votre nom définitif .. car Dieu seul peut savoir ces choses, ils sont d'une telle importance: pour JHWH, qui n'ont pas été transféré en tout autre: divine: Objet du pouvoir! Cela signifie que Dieu est un amour jaloux: jaloux extrême: pour chacun de nous
Sexe sert à la reproduction de la race humaine, et après tout, n'ont pas besoin de sexe, de faire l'amour plus noble! C'est pourquoi Jésus a dit: "Je vous ai appelés amis" parce que l'amour de l'amitié est l'amour plus important! C'est pourquoi je suis unius REI. Rothschild 666 --- Cain FMI si vous voulez? vous pouvez aimer! vous ne pouvez pas être, jamais plus, un sataniste criminelle. Kain Darothic 666 CIA FMI - si vous savez que Dieu, vraiment? vous pouvez également connaître le vrai amour! détendu: l'amour est le meilleur. non! C'est pourquoi, mon amour pour vous cannibale vaudou, c'est un véritable amour! Kain Darothic pas peur! Je ne ferai pas de lavage, pour vous, ma voiture .. lol. CIA FMI Zeroc00l300 - Je peux savoir votre 666: MASTER, votre siège social? celui qui a les plus longues cornes de la vôtre? vous voulez être un enfant vaudou, ou si vous voulez être le mien?
Quelle était sa relation avec Marie-Madeleine? Avait une relation sentiment romantique, mais pas sur le plan psychologique, mais seulement sur un plan spirituel, c'est, comme, Je t'aime, et toute la race humaine, car une relation sans sentiment? ne pourrait jamais être une relation humaine! Dieu est parfait, nous avons été touchés par votre woodoo Satan. aucun homme spirituel, ne laissez jamais que l'attirance sexuelle peut prendre le contrôle de sa vie. vieux poulet fait, une bonne soupe, c'est pourquoi sa vieille épouse, il ne peut jamais quitter. [À propos de Marie de Béthanie] femme pas, peut être heureux, d'être une femme ruinée! C'est pourquoi Dieu nous a donné: à chaque femme et à chaque homme: ses propres pouvoirs créateurs: pour sauver d'autres êtres humains! En fait, il est dit: «L'amour est un miracle!" C'est pourquoi j'ai décidé de vous sauver la vie
synnek1 dit: Cube de Rubik ... FTW - RÉPONSE - il est impossible d'avoir le mariage, sans spiritualité .. parce que le mariage ne peut être que divin sacrement, quelque chose qui doit surmonter tous les défis, et quelque chose qui ne devrait jamais donne pas le pardon! sans pardon? il n'ya pas d'avenir! mais, s'il l'a fait IhateNewlayout, et moi? de se marier? vous pourrez peut-être aussi, attention: "il est normal que la plupart des femmes d'être hystérique, irrationnel: les rebelles, mais ils doivent aussi apprendre à être plus humbles avec leurs maris" .. mais, il faut beaucoup de foi et d'amour; afin de surmonter les défis de la vie, que de cette façon: la vie a été préservée sur la planète .. mais les satanistes ont détruit leur vie! . si vous oubliez que Jésus est Dieu? alors, ne peut être compris qu'il ne pouvait pas épouser personne. synnek 1 ° pédé --- si vous ne lavez pas votre visage comme de la merde, et pas nettoyer le site de merde: environ synnek1: Je ne deviennent IHatenewlayout, votre MASTER: bureau de patron!
Bush FMI FMI 666: 322, Rothschild, FED BCE, BCE; NWO 322: massonerie ebraiche, - voi avete ucciso così tante persone .. ora, di grazia, perché, voi non riuscite annonce uccidere moi? e poiché, voi avete deciso, ch, io non posso esere ucciso? allora, vostro interesse, fermare questa vostra agonia, subito! io vi aspetto tutti, une Gerusalemme, con amore e comprensione!
Jungen, 666, Rothschild, 322 Rochefeller, IWF, Freimaurerei, FED EZB: Bush NWO - weil homme menschliches Blut trinken? si sage ich zu meinem Priester un euch alle in den Kelch Blutes des gesagt Christi, zwischen 15 Minuten! alle Wünsche der Heiligkeit! chicos, 666, Rothschild, Rochefeller 322, el FMI, la masonería, FED BCE: Nuevo Orden Mundial de Bush - porque te gusta sangre beber humana? así that the digo un mi padre para poner a todos en el Cáliz de la Sangre de Cristo, Entre 15 minutos! todos los deseos de santidad! garçons, 666, Rothschild, 322 Rochefeller, le FMI, la franc-maçonnerie, FED BCE: Bush NWO - parce que vous aimez boire du sang humain? alors je dis à mon prêtre pour mettre chacun d'entre vous dans le calice du sang du Christ, entre 15 minutes! tous les désirs de sainteté!
666 322 FMI FED BCE: Bush NWO; --- parce que les nouvelles au Japon: il ya trop filtrée? parce que: vous avez réglé: le Japon, sous une hotte en verre? Je n'ai pas de visites en provenance du Japon sur mes blogs! 666 322 国
[Tous les mensonges au sujet: 11-09, et encore une fois tous les mensonges sur l'Irak de Saddam Hussein] L'alarme britannique. Le secrétaire au Foreign Office, William Hague, a déclaré à la BBC: que: le Royaume-Uni et aux États-Unis: ils sont en possession d'informations qui: Syrie est prête: pour une utilisation: les armes chimiques. La Haye a donné: aucun détail, en disant: que: ". L'intelligence», il est La Haye a rappelé que: le président des Etats-Unis: Barack Obama a averti lundi: que: il y aura des "conséquences graves" si: Bachar al Assad utilise des armes chimiques contre: son peuple. [11 -09 tous les mensonges sur l'Irak et Saddam Hussein] - UNE REPONSE - vous avez l'habitude de mentir: comme des assassins de personnes! tandis que la Syrie? elle n'a aucun intérêt à mentir ou à utiliser des armes chimiques. parce que vous construisez l'impérialisme Arabie, et ont été exterminer les chiites? peut-être qu'ils sont pires que les sunnites?
[Pénale trop: la banque de seigneuriage] Bush Clinton Obama Rothschild, 322 BCE FED NWO, 666 FMI, Rochefeller, la franc-maçonnerie --- vous êtes des monstres, que vous avez créé: tous les autres monstres, tous ces satanistes: comme vous, vous avez fait impunis: les rituels de sacrifice de l'homme (2.000.000 sacrifices humains sur l'autel de Satan, au cours des 10 dernières années)! vous avez voulu, qu'Israël ne pourrait jamais devenir une vraie nation, pour tous les Juifs du monde, pourquoi, quand la guerre: les six jours, a été gagné:? De plus, le désert égyptien: il aurait suffi: pour faire une nation adapté à tous les Juifs! Damn! Assassins! Monstres! et maintenant? vous avez décidé d'exterminer Israël, ainsi que tous les musulmans: aussi, et de détruire toutes les nations avec tous les! Votre méchanceté? Dieu a décidé, qu'il faut arrêter, démonter!
sukiliks --- sont des criminels absurdes et stupides et racistes de tous ces juifs du Talmud satanique ": Hitler a dû penser:« Je ne peux pas garder dans ma maison, les traîtres ": il a dit, et c'est vrai: les juifs Illuminti Pharisiens, ils sont les complices du FMI 666, jusqu'à la mort! pour jeter le mauvais sort contre le sang de tous les autres peuples .. que c'est la chance de les satanistes. mais qui peut survivre à l'assaut de unius REI et ma colère va s'enflammer!
@ Israël [maçonnique système de seigneuriage banching] IsraelNationalTV - le temps est venu: pour parler de manière définitive! aujourd'hui, vous aurez à choisir votre destin! Quel chemin: Amérique ira, s'il doit choisir entre: vous, et: l'Arabie saoudite de salafistes? voici pourquoi: 1. ils ne m'ont pas écouté (pour: enlever la charia), 2. et nous allons la tête en bas: dans une situation désespérée, sans moi: leur Mahdi, lorenzoAllah, 3. et pousser de plus en plus, même, l'Egypte, la charia. parce que: 1. ils savent que, ils doivent aller à la guerre mondiale, seul.! 2. ils savent que, vous ne jamais accepter: 1. votre indépendance, du FMI 666 322;, 2. pour faire du Royaume de Palestine, avec chacun d'eux, de donner des droits de l'homme pour tous les peuples islamiques, qui, ils ne seraient jamais: en mesure de donner, à eux-mêmes, par elle seule, de tels droits.! Va te faire foutre! afin que tu sois maudit, jamais! vous avez choisi votre auto-destruction.
CIA à 666 FED FMI FMI CEB 322, sukiliks, synnek1, Strat Plissken, misérable, parce que je dois vous parler? ya cinq ans, ce qui, vous évitez un dialogue honnête: avec moi, parce que: vous aussi, vous pouvez reconnaître vos crimes: et votre projet impérialiste? mais, puisque vous ne pouvez pas parler librement: sans condamné à mort, par votre organisation: d', le satanisme institutionnel, qui, vous le faites: 200.000 sacrifices humains sur l'autel de Satan: chaque année? est donc fausse: votre puissance supposée absolue, vous pouvez mettre dans le cul tous vos pouvoirs occultes, parce que, je suis du peuple, et je suis toutes les nations, mais, vous êtes à moins d'une mouche pour moi!
[Ceci est mon église, mais elle n'est pas sur cette terre! son nom est Jérusalem]. Si votre pasteur ne peut pas pardonner: vos péchés, vous appartenez à une fausse église. Jean 20:23] Si vous pardonnerez les péchés, ils leur seront pardonnés vous les retiendrez, ils sont retenus. «L'Église: une, sainte, catholique, apostolique, romaine, orthodoxe, protestante, soit un seul Celeste Eglise:.!. Lol toutes les autres sont fausses Si vous ne mangez pas le corps du Christ et boire son sang réel , vous appartenez à une fausse église. John 6,48 à 58 Jésus a dit: «En vérité, en vérité, je vous le dis, si vous ne mangez la chair du Fils de l'homme et ne buvez son sang, vous n'avez point la vie en vous. [-54] Celui qui mange ma chair et boit mon sang a la vie éternelle et je le ressusciterai au dernier jour. ♰ «Buvez vos poisons faites par vous-même" ♰ mon JHWH-55] Car ma chair est vraiment une nourriture et mon sang est la vraie boisson. ♰ «Buvez vos poisons faites par vous-même" ♰ mon JHWH-56] Celui qui mange ma chair et boit mon sang demeure en moi et moi en lui.
[Ceci est mon église, mais elle n'est pas sur cette terre! son nom est Jérusalem]. J'ai ♰ «Buvez vos poisons faites par vous-même" ♰ mon JHWH-48] Je suis le pain de vie. L'Église: une, sainte, catholique, apostolique, romaine, orthodoxe, protestante, c'est à dire, une seule Eglise Céleste: lol. toutes les autres sont fausses! Si votre église enseigne que la Bible seule est suffisante pour le salut, vous appartenez à une fausse Church.2 Thessaloniciens 2.15] Ainsi donc, frères, demeurez fermes, et retenez les instructions que vous avez été, ont été enseignées par notre parole de notre lettre. L'Église: une, sainte, catholique, apostolique, romaine, orthodoxe, protestante, c'est à dire, une seule Eglise Céleste: lol. toutes les autres sont fausses! Si votre église dit "Faith Alone" conduit au salut, vous appartenez à une fausse église. James 2,24 CSPBCSSMLN DSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ ♰ «Buvez vos poisons faites par vous-même" ♰ mon JHWH-20]
[Ceci est mon église, mais elle n'est pas sur cette terre! son nom est Jérusalem]. Veux-tu savoir, ô homme vain, que la foi sans les œuvres est morte? ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ «Buvez vos poisons faites par vous-même" ♰ mon JHWH-21] Abraham, notre père, était peut-être justifié par les œuvres, lorsqu'il offrit son fils Isaac sur l'autel CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ ♰ «Buvez vos poisons faites par vous-même" ♰ mon JHWH-24] Vous voyez que l'homme est justifié par les œuvres et non par la foi seulement. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ ♰ «Buvez vos poisons faites par vous-même" ♰ mon JHWH-26] Pour que le corps sans l'esprit est mort, de même la foi sans les œuvres est morta. La Église: une, sainte, catholique, apostolique, romaine, orthodoxe, protestante, c'est à dire, une seule Eglise Céleste: lol. toutes les autres sont fausses!

[Ceci est mon église, mais elle n'est pas sur cette terre! son nom est Jérusalem]. Si votre église n'appelle pas Marie: «Bienheureuse» et «Mère de Dieu», vous appartenez à une Chiesa faux. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB Luc 1,41 à 48 CSPBCSSMLN DSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ ♰ «Buvez vos poisons faites par vous-même" ♰ mon JHWH-43] Qui suis-je que la mère de mon Seigneur vienne jusqu'à moi? ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ «Buvez vos poisons faites par vous-même" ♰ mon JHWH-48] Car il a regardé la bassesse de sa servante. A partir de maintenant toutes les générations me diront beata.La Église: une, sainte, catholique, apostolique, romaine, orthodoxe, protestante, c'est à dire, une seule Eglise Céleste: lol. toutes les autres sont fausses!
[Ceci est mon église, mais elle n'est pas sur cette terre! son nom est Jérusalem]. Si votre église n'appelle pas Marie, Mère des croyants, vous appartenez à une fausse église. John 19,26 CSPBCSSMLN DSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ ♰ «Buvez vos poisons faites par vous-même" ♰ mon JHWH-27] Puis il dit au disciple: «Voici ta mère." Et à partir de cette heure, le disciple la prit chez lui. Apocalypse 12.17] Et le dragon fut irrité contre la femme, et il s'en alla faire la guerre contre le reste de sa postérité, à ceux qui gardent les commandements de Dieu et qui ont le témoignage de Jésus. Si votre église enseigne que le baptême n'est pas nécessaire au salut, vous appartenez à une fausse Chiesa.1Pietro 3.21. L'Église: une, sainte, catholique, apostolique, romaine, orthodoxe, protestante, c'est à dire, une seule Eglise Céleste: lol. toutes les autres sont fausses! Si votre église n'a pas de prêtres et d'évêques, vous appartenez à une fausse église. Rev Tite 5.10 1.7
[Ceci est mon église, mais elle n'est pas sur cette terre! son nom est Jérusalem]. Si votre pasteur ne parle pas dans la personne du Christ lui-même, vous appartenez à une fausse église. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB Luc 10.16. L'Église: une, sainte, catholique, apostolique, romaine, orthodoxe, protestante, c'est à dire, une seule Eglise Céleste: lol. toutes les autres sont fausses! Si votre église n'est pas infaillible, vous appartenez à une fausse église. Matthieu 16.18 à 20. Si votre église nie que obéir à l'autorité terrestre de l'Eglise, car il est nécessaire au salut, vous appartenez à une fausse église. Romains 13.1-2. Si votre église enseigne que les œuvres de bien ne sont pas nécessaires pour le salut, vous appartenez à une fausse église. Matthieu 25:31-46 L'Église: une, sainte, catholique, apostolique, romaine, orthodoxe, protestante, c'est à dire, une seule Eglise Céleste: lol. toutes les autres sont fausses! Si votre Église enseigne que tout péché est le même, le même, vous appartenez à une fausse église. 1 Jean 5,16JewsxMessiahUniusReiJewsxMessiahUniusRei ha Pubblicato un commento6 giorni fa
[Ceci est mon église, mais elle n'est pas sur cette terre! son nom est Jérusalem]. Si tout le monde ne déteste pas votre église, vous appartenez à une église mal. Matthieu 10.16 à 25. L'Église: une, sainte, catholique, apostolique, romaine, orthodoxe, protestante, c'est à dire, une seule Eglise Céleste: lol. toutes les autres sont fausses! Toute forme de satanisme: Quel est parasitaires comme la mauvaise herbe  pousse trop vite, et puis rapidement brûler comme de la paille. Tous les sacrifices, la lutte désespérée: pour la survie, des générations précédentes, ils sont tous vaincus: dans la vie d'un sataniste ", qu'il n'a pas laissé de descendants ne seront pas transférées pour le don précieux de la vie, qu'il a eu Infection du mal:.? tout est dans le satanisme est éphémère prédation idéologiquement criminelle un brillant succès de la paille, qui se termine dans l'incendie, d'une éternité de désespoir MENE Techel PERES ♚] PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN ♰ Rei unius Mahdi Roi de!. Israël.
FMI 666 @ Synnek1 - pode retirar agora, todos os pinos, o que preparou para o seu boneco de vodu, contra min, e pode pór todo, para eles, no seu corazón perverso! entón, como o covarde criminal, un mentiroso, pode lanzar-se na súa: bin ácido sulfúrico: Judas enforcou-se, pero agora agora? Tamén como ten o seu tempo! 666 FMI .. todo o amor que eu che dei? era inútil, aínda que estaba escondendo-se: na súa alma maligna e do mal? Con todo, non pode ocultar-se de min, porque, tamén, non Deus, pode esconderse, de min: isto é metafísica, e isto é o que fai de min un home cheo de amor, pero tamén: un home perigoso, cheo de poder! En realidade, nunca conseguiu me enganar, eu fun para o seu partido, pero non, tamén debe ir por esta páxina .. É por iso que, eu son o Rei de Israel.
 666 CIA FMI - vai ter: tomar moitos medicamentos, pílula. Eu non tomo drogas! Vostede está nesta páxina, só para machucar as persoas e os pobos! Só porque pensas que ser un predador, ou sexa, tis significa para vostede ser un animal evolucionado, o máis intelixente, e en vez diso, vostede é só un monstro! Vostede é un caníbal desprezable, sacerdote de Satanás, que non sabía, e non podería, facer algo contra min! sacerdote de Satanás, que non sabía, e non podería, facer algo contra min! caníbal begone. todo o amor que eu che dei? era inútil, aínda que estaba escondendo-se: na súa alma maligna e do mal? Con todo, non pode ocultar-se de min, porque, tamén, non Deus, pode ocultar, de min: isto é metafísica, e isto é o que fai de min un home cheo de amor, pero tamén: un home perigoso, cheo de poder! En realidade, nunca conseguiu me enganar, eu fun para o seu partido, pero non, tamén debe ir, por esta páxina
[Maldicir en: 322 Bush e, FMI 66 Rothschild. en Bohemian Grove: o seu: deus Baal curuxa] que ten permiso para satanistas para asumir o control de Estados Unidos, para ter o control de armas strategice: Aliens os raptos proxectos, facer: 200.000, sacrificios humanos no altar de Satanás, ao longo do mundo, cada ano? foi o FMI de xudeus iluminados, banqueiros esfregar agiotas, que roubaron a soberanía monetaria (senhoriagem bancario), contra: todos os pobos, conxunto suposto, os traidores e os seus cómplices, corporacións multinacionais, lobby xudeu, trilateral: Maçonaria e súa, e todos os seus Bildenberg: oculto poderes, ou sexa, o sistema maçônico de todos: democracias falsos, como o outro: nova torre Babilon: NWO, novo proxecto de enxeñería social para facer agora: unha masacre, de 5,5 millóns de persoas: é dicir, todos os seres humanos seres!sacerdote vodu grande mestre 666: 322 FMI NWO, synnek1. - Vostede tivo alegría en facer matar a moitas persoas. creste: ser un home poderoso, pero o meu espírito xa viu de todo, sobre ti! lanza o seu cobarde Mascher, e veña a morrer polo seu cobarde Satanás
 [China: Persoas sirias para determinar o futuro de Siria, a comunidade internacional debe axudar] China reafirmou que o futuro eo destino de Siria debe ser determinado polo pobo sirio través dun proceso político, lembrando que a comunidade internacional debe desempeñar un papel construtivo para realizar este obxectivo. O portavoz do Ministerio de Asuntos Exteriores chinés, Hong Lei, salientou en declaracións o venres a necesidade de avanzar no lanzamento dun proceso político de transición liderado polo pobo sirio, pronto como sexa posible, a fin de chegar a unha solución adecuada, xusta e pacífica á situación na Siria.
 [China: Persoas sirias para determinar o futuro de Siria, a comunidade internacional debe axudar] "A comunidade internacional debe desempeñar un papel positivo e construtivo para axudar as partes interesadas acadar ese obxectivo," Hong foi citado pola axencia de noticias chinesa Xinhua. El manifestou a dispoñibilidade do seu país para comunicarse con todas as partes en Siria, notando que Pequín segue os relatos vidos de Siria e segue a considerar que o futuro de Siria e destino debe ser determinado polo pobo sirio. O diplomático chinés subliñou que a prioridade agora é traer os actos de violencia a un impasse.
@ Caín NWO, maldito, é todo estúpido, é o escravo perfecto: 666 FMI FED da CIA, para facer 200 mil sacrificios humanos: cada ano, e entón, en breve, será todo o seu tambor de ácido sulfúrico , porque é imposible, para ti, para derrotar o rei unius! .. KKK synnek racista nazi 666 CIA FMI - Vostede é un criminal, é o organizador de toda 666 CIA FMI:. os spammers do equipo nesta páxina, non se pode ocultar de min! Ten que ir tamén, para o inferno! Está asasina: Vostede é o traidor do pobo americano, é un blasfemo satanista, que non pode nomear o Espírito Santo! Satanás begome, sae tamén!
 666 IhateNewLayout @ --- Estou nesta páxina? Eu arrisco a miña vida, este non é un xogo para min como para ti!. 322 maçonaria Kain Darothic Caín 666 - dixo, que o YouTube e Google estaban virtual (inútil) .. Mentres tanto, el pegou un salario (true) por Satanás (FMI 666 FED) para arruinar toda a humanidade, e para el, o home mal para o seu diñeiro maldicido, como, así, tamén, para ti: non eran cartos innecesario! Agora imos ver se a súa lata de ácido sulfúrico, onde el puxo nel: no interior, as persoas infelices moitos, se non tragar moito, tamén el! Eu non son de pago só como ti! para min esta é a miña verdadeira guerra, para salvar toda a raza humana, para salvar Israel, do crime abranguido por maçons políticos: é dicir, a banca de senhoriagem do FMI 666 NWO, estou nesta páxina? Eu arrisco a miña vida, este non é un xogo para min como para ti!
322 maçonaria Kain Darothic Caín 66 - tamén o corazón dun vodu caníbales satanista, pode ser dobres! ten que cambiar de emprego, ir á besta fera begone Satanás FMI FED ECB66 322! 666 CIA fakechannel4445676, ou sexa Ihatenewlayout - o que quere dicir? quere evitar precaución: parar: o meu ministerio? Ademais, o meu inimigo tamén? lol.! en 5 anos, iso, eu estou aquí, eu teño batido, todos eles, e iso non sería posible se Xesucristo en Belén, realmente, non subira! matar o home mal, e terror, que se estenderá por todo o reino de Satanás! Porque o Mesías, retorna e todo o que é de Satanás, pode ser desintegrado! corporacións SpA para a banca de senhoriagem, 322 maçonaria Kain Darothic Caín 66 - tamén o corazón dun vodu caníbales satanista, pode ser dobres! ten que cambiar de emprego, ir á besta fera, begone Satanás FMI FED ECB66 322!
 begone Satanás FMI CIA 666 - vai na súa: bin, ácido solfuric .. se, teño pena de ti, satanista caníbal vodu: como vostede mesmo dixo, como se, pena que: cada teimosa criminal? Entón eu teño que condenar: toda a raza humana enteira! Eu sei, eu non podo ter pena para os meus inimigos! que fixo de malo. ten enganado, o mundo, con todas as súas mentiras .. Polo tanto, ten que deixar esta páxina! Porque vostedes son os trolls, da NWO FMI FED, 666 sinagoga de Satanás .. para destruír o meu Israel, é dicir, a esperanza do monoteísmo.
 [Sería mellor para vostede, que nunca nacese!] Vostede, meu amor ten rexeitamento, o outro día ... Por  que, por que Xesús dixo: Non teña medo DO única que pode matar o corpo, pero é Satanás, que debe ter medo, xa que pode arruinar ata a súa alma: sempre, sempre e sempre, para sempre .. vattene svergognato ... Kain merda woodoo Vampiric canniball 666 CIA FMI. 666Kain FMI CIA Darothic --- traidor da raza humana: Judas enforcou-se: e cando ti?
 Kain 666 322 FMI sinagoga de Satanás FED, CIA Darothic para destruír Israel! Caín Voodoo Child naceu nunha noite de lúa sangue: é dicir, a banca de senhoriagem: sistema maçônica: para vodu CIA FMI FMI FED BCE 666 322, é un mentiroso, e un criminal! Se saír, dende esta páxina, con toda a vergoña de Satanás! Que todo o mundo sabe, que finxir ser ateo, e entón, di que, Deus e Satanás: son a mesma persoa, e que merda, falei de máis! xa non ten calquera credibilidade! begone Satanás! traidor da raza humana: Judas enforcou-se: e cando ti? maldición sobre vostede, o fillo da perdición! todos os inimigos da humanidade, debe facer todo o seu fin horrible
 Kain merda woodoo Vampiric canniball 666 CIA FMI --- final, non podemos esquecer, como o seu concerto desprezable, nesta páxina, comezou a vostede, finxindo: ser ateo, pero despois, cando foi exposta por min, entón o que podemos facer, un número enteiro de fe: lonxitude de teoloxía, aproximadamente, toda a súa fe completa: todas as súas declaracións tolas de fe en Satan.Will non levar moito para ti! así vai entender que Satanás e Deus? eran realmente dúas persoas completamente distintas
Non vai levar moito para ti! así vai entender que Satanás e Deus? eran realmente dúas persoas completamente distintas. @ Caín NWO, maldito, é todo estúpido, é o escravo perfecto: 666 FMI FED da CIA, para facer 200 mil sacrificios humanos: cada ano, e entón, en breve, será todo o seu tambor de ácido sulfúrico Porque é imposible, para ti, para derrotar unius! - RESPOSTA - Será castigado coa morte por ter feito perder o seu SATAN.I son a única esperanza, que permaneceu neste planeta, que eu teño que odiar? se eu odiaria que alguén, quere, podería vivir? e, ademais, eu nunca podería ser: unius Rei, polo tanto, a axenda de programación de destrución: Iluminado de fariseos Rothschild s ..: está deseñado, agulla moitos séculos? pode ser interrompido só por min!
Eu son a única esperanza que, permaneceu neste planeta, que eu teño que odiar? se eu odiaria que alguén, quere, podería vivir? e, ademais, eu nunca podería ser: unius Rei, polo tanto, a axenda de programación de destrución: de Farisei Iluminado: Rothschild: ECC ..: está deseñado, hai moitos séculos atrás? pode ser interrompido só por min! io sono l'unica speranza, che, è questo rimasta en pianeta: Xov io debo odiare? se io avessi odio, por qualcuno, veña lui potrebbe vivere? ed Inoltre, io non essere potrei Mai: unius Rei, pertanto, la axenda di distruzione: pianificata: Molti Secoli fa? ESA può essere fermata soltanto, dáme!
Eu son unha monarquía metafica democrático participativo: é unha responsabilidade compartida: as opcións e estratexias, de todos a novidade é que: non pode existir: a realidade oculta ou secreta:! Para quen non substituír os gobernos, só teño a tarefa de coordinación, porque non pode haber violencia na estratexia de unius Rei, e é por iso, eu non teño: ter un exército/ User/az99920 ou sexa: Ahmed Rashidi - Meu prezado amigo, cando serviu: o noso pobo, na xustiza e na verdade? Entón, iso nunca sería posible para nós para facer o mal: a outro pobo, (porque todas as persoas: e Pobos: son iguais), sentímolo, os grandes males están no mundo, porque, de poucos, os homes malos, se, ten a súa o poder! .. canto a vós, tamén, para min, para atopar a súa esposa foi moi difícil, senón porque Deus dixo: "Non é bo que o home estea só!" Vostede non perde a esperanza, en realidade, vai atopar un bo consello para o seu casamento, por un amigo común, da súa familia.
Fariseos Goberno FED FMI 666 322 Corporacións, lobby xudeu: Maçonaria: Pornografía e toda esa merda, da banca: senhoriagem para a destrución de Israel] sukiliks: é dicir, SYNNEK1 KKK - vostede sabe por que o boneco de vudú, que preparou contra min, non pode traballar? é porque Satanás non ten poder sobre os homes puros: como eu! grazas, a CIA, a Al Qaeda, que permite que fai 200.000 sacrificios humanos: no altar de Satanás, cada ano!Fariseos Goberno FED FMI 666 322 Corporacións, lobby xudeu: Maçonaria: Pornografía e toda esa merda, da banca: senhoriagem para a destrución de Israel] sukiliks: enviou un comentario: 2 horas: eu non vou ser un escravo do bot googol -Net ... AO VIVO Gratis! Foss VIDA FO! ? - Resposta - @ SYNNEK1 - onde a vida é posible neste planeta sen unius Rei, é unha peza de merda: só, que non merece vivir! É por iso que, a raza humana serán gardados, este foi feito: contra satansti: nenos amaldiçoadas do devil.just, vostede, vostede está co rostro porco de merda, por medio, a súa canle: "sukiliks" vostede "É un home mal, é unha fraude completa! reprende vostede, o Espírito Santo, para todo o vídeo malo, que ten gardado! é teimoso! moitos anos de amizade comigo? non servir para nada! É por iso que, esta é a proba de que, vostede é un mal satânicos  caníbales, que manteña aínda, a facer sacrificios humanos, no seu altar de Satanás!
[FED fariseos Goberno IMF 666 322 Corporacións, lobby xudeu: Maçonaria: pornografy e toda esa merda, de senhoriagem bancaria: a destrución de Israel] sukiliks: enviou un comentario: 2 horas: eu non vou ser un escravo do bot googol -Net ... AO VIVO Gratis! Foss VIDA FO! - RESPOSTA - @ SYNNEK1 - onde a vida é posible neste planeta sen unius rei? Eu penso que fose un cara intelixente, pero esta é a realidade, é unha peza de merda: só, que non merece vivir! É por iso que, a raza humana serán gardados, este foi feito: contra satansti: nenos amaldiçoadas do diaño
[Kain Darothic ex caníbal vodu] pode pertencer: para min, e: podo pertencer: para ti! Eu sei, o seu camiño: será, para o ceo e non máis, nunca máis, ao inferno, porque o amor eo perdón sempre será máis forte máis de odio. por iso, tamén se pode coñecer a alegría de vivir, porque todos os meus amigos teñen dereito a ser feliz. - Resposta - é máis alegría no ceo por un pecador salvo, que non, para 1000 santos .. aleluia [nome verdadeiro é coñecido: soamente Deus] o nome real, é irrelevante: ninguén no mundo coñecido: o seu nome real! É por iso que Xesús cambiou o nome de Simón, co nome de Pedro .. Eu, tamén, podería cambiar o seu nome, pero, de calquera forma, non podería ser o seu nome final .. porque só Deus pode saber isto, son de tal importancia: a JHWH, que non foron trasladados a outro,: divina: suxeito poder! Isto significa que Deus é un amor celoso: extrema envexa: para cada un de nós
Sexo serve para a reprodución da raza humana, e despois de todo, non precisa de sexo, facer amor máis nobre! É por iso que Xesús dixo: "Eu vos chamado amigos" porque o amor de amizade é o amor máis importante! É por iso que eu son unius Rei. Rothschild 666 FMI Caín --- se quere? pode amar! non pode ser, nunca máis, un satanista criminal. Kain Darothic 666 CIA FMI - se vostede coñece a Deus, realmente? Tamén pode coñecer o amor verdadeiro! relaxado: o amor é o mellor. non! É por iso, meu amor por ti caníbal vodu, é un amor verdadeiro! Kain Darothic non teña medo! Eu non vou facer lavado, para ti, meu coche .. lol. Cia FMI Zeroc00l300 - Podo saber o seu 666: Master, a súa sede? aquel que ten as maiores cornos do seu? quere ser un vodu neno, ou quere ser miña?
Cal era a súa relación con María Magdalena? Era unha relación sentimento romántico, pero non nun nivel psicolóxico, pero só nun nivel espiritual, que é, como eu te amo, e toda a raza humana, porque unha relación sen sentimento? nunca podería ser unha relación humana! Deus é perfecto, temos sido prexudicados pola súa woodoo Satanás. ningún home espiritual, nunca deixes que a atracción sexual pode asumir o control da súa vida. galiña vella fai, sopa de bo, é por iso que a súa antiga esposa, nunca pode saír. [Sobre María de Betania] muller ningunha, pode ser feliz, de ser unha muller arruinada! É por iso que Deus nos deu: cada muller, e, a cada home: os seus propios poderes creativos: gardar outros seres humanos! En realidade, dise, "O amor é un milagre!" É por iso que eu decidir salvar a súa vida
synnek1 dixo: Cubo de Rubik ... FTW - resposta - é imposible ter o matrimonio, sen espiritualidade .. porque o matrimonio non pode ser un sacramento divino, algo que debe superar todos os retos, e algo que nunca non debe dar o perdón! sen perdón? non hai futuro! mais, se fixo iso IhateNewlayout, e eu? para casar? pode ser capaz, tamén, atención: "é normal que a maioría das mulleres a ser histérica, irracional: rebeldes, pero eles tamén deben aprender a ser máis humilde cos seus maridos" .. pero, é preciso moita fe e amor, para superar os retos da vida, só así: a vida foi preservada do planeta .. pero os satanistas destruír a súa vida! . Se se esquecer de que Xesús é Deus? entón, non pode ser entendido que non podería casarse con ninguén. synnek 1 ° cola --- se non lavar a cara como merda, e non limpar o lugar de merda: preto de synnek1: Eu se fan IHatenewlayout, o seu mestre: oficina xefe!
Bush, FMI FMI 666: 322 de Rothschild, FED BCE, Goberno, NWO 322: massonerie ebraiche, - voi avete ucciso Così tante persone .. ora, di Grazia, Perche, voi non riuscite anuncio uccidere min? e poiché, voi avete deciso, ch, io non podo esere ucciso? allora, vostro interese, fermare questa vostra agonía, subito! io vin aspetto tutti, un Gerusalemme, con amore e comprensione!
Jungen, 666, Rothschild, 322 Rochefeller, IWF, Freimaurerei, FED EZB: Bush NWO - home Weil menschliches Blut trinken? tan sabio Priester meinem zu ich un euch alle en den Kelch des blutes Christi gesagt, zwischen 15 Minuten! alle Wünsche der Heiligkeit! chicos, 666, Rothschild, Rochefeller 322, O FMI, la masonería, FED C.: Nuevo orde Mundial de Bush - Porque te gusta Beber sangre humana? Que le asi digo a meu Pai parágrafo poner en el nunha Todos cáliz de la Sangre de Cristo, Entre 15 minutos! todos los Deseos de santidade! nenos, 666, Rothschild, 322 Rochefeller, o FMI, a Maçonaria, FED Goberno: Bush NWO - porque lle gusta de beber sangue humano? por iso digo o meu sacerdote para poñer todos vostedes no cáliz do Sangue de Cristo, entre 15 minutos! todos os desexos de santidade!
666 322 FED FMI Goberno: Bush NWO; --- porque a noticia no Xapón: alí está moi filtrada? porque: marcou: Xapón, baixo unha capa de cristal? Eu non teño visitas de Xapón nos meus blogs! 666 322 国
[Todos os mentiras sobre: ​​11-09, e de novo todas as mentiras sobre o Iraq de Sadam Hussein] A alarma británico. O secretario de Relacións Exteriores británico, William Hague, dixo á BBC: que: o Reino Unido e os Estados Unidos: eles están en posesión de información que: a Siria está preparado: para uso: armas químicas. A Haia deu: sen máis detalles, dicindo: que: ". Intelixencia" é A Haia recordou que: o presidente de Estados Unidos: Barack Obama advertiu onte: a de que: non haberá "graves consecuencias" se: Bashar al Assad usa armas químicas contra: o seu pobo. [11 -09 todas as mentiras sobre o Iraq e Sadam Hussein] - Resposta - vostede está acostumado a mentir: como asasino de persoas! mentres a Siria? ela non ten interese para mentir ou usar armas químicas. porque está construíndo o imperialismo de Arabia Saudita, e foron exterminando os xiítas? quizais eles son peores que os sunitas?
[Criminal tamén: bancarios senhoriagem] Bush Clinton Obama Rothschild, 322 BCE FED NWO, 666 FMI, Rochefeller, a Maçonaria --- que son os monstros que, que creou: todos os outros monstros, todos estes satanistas: como vostedes, fixo impune: rituais de sacrificio humano (2000000 sacrificios humanos no altar de Satanás, nos últimos 10 anos)! vostede desexou que Israel nunca podería chegar a ser unha verdadeira nación, para todos os xudeus do mundo, por que, cando a guerra: os seis días, foi gaña:? Tamén o deserto exipcio: sería suficiente: para facer unha nación adecuada para todos os xudeus! Droga! Asasinos! Monstros! e agora? decidiu exterminar Israel, así como todos os musulmáns: tamén, e para destruír todas as nacións, xunto con todos eles! A súa maldade? Deus decidiu que debe parar, desmantelar!
sukiliks --- son criminais absurdos e estúpidos e racistas todos estes xudeus do Talmud satánico ": Hitler que pensar:" Eu non podo seguir na miña casa, os traidores ":! dixo, e iso é verdade: os xudeus Illuminti fariseos, eles son os cómplices do FMI 666, ata a morte! para xogar a mala sorte contra o sangue de todos os outros pobos .. só iso é a sorte dos satanistas., pero que pode sobrevivir ao ataque de unius REI e miña rabia vai queimar-se!
@ Israel [sistema maçônico de senhoriagem banching] IsraelNationalTV - chegou o momento: falar sempre! hoxe, vai ter que elixir o seu destino! Cal é o camiño: a América vai saír, se ten que escoller entre: vostede, e: a Arabia Saudita de salafistas? aquí está o porqué: 1. non oíron de min (a: eliminar a Sharia), 2. e están indo para a cabeza para abaixo: nunha situación desesperada, sen min: a súa Mahdi, lorenzoAllah, 3. e empurrar máis e máis, ata o Exipto, na Sharia. porque: 1. eles saben que eles teñen que ir a unha guerra mundial, só.! 2. eles saben que, nunca aceptar: 1. súa independencia, do FMI 666 322;, 2. para facer o Reino de Palestina, con todos eles, para dar dereitos humanos a todos os pobos islámicos, que nunca sería: capaz de dar a si mesmos, por si só, tales dereitos.! Inferno! para que che pode maldicido, para sempre! escolleu a súa auto-destrución.
Cia @ 666 FED FMI FMI CEB 322, sukiliks, synnek1, Strat Plissken, miserable, porque eu teño que falar contigo? Son cinco anos, o que, se evita un diálogo honesto: comigo, porque: ti como podes recoñecer os seus crimes, e, o seu proxecto imperialista? pero, dende que non pode falar libremente: sen condenado á morte, pola súa organización: de, satanismo institucional, que fai: 200.000 sacrificios humanos no altar de Satanás: cada ano? entón, é falsa:! seu suposto poder absoluto que pode poñer na bunda todos os seus poderes ocultos, porque eu son o pobo, e teño todas as nacións, pero que son menos dunha mosca para min!
@ jjjjjjiiiijjjjjj - 撒旦教徒在美國的狗,機構,國際機構:322,666,塔木德IMF,CIA共濟會制度,銀行鑄幣稅(NWO),你也解散,硫酸,即人的犧牲,屍體撒旦,是由在德國,20,000:具屍體,撒旦的祭壇上的犧牲。每年,他們躲起來?溶解屍體,硫酸,然後倒入,所有你的屎,你排入下水道,默克爾?當你這樣做的人的撒旦,你的神父在祭壇上的犧牲:322布什讓你喝人血,或他與酒混合。你撒旦教徒德國:制度的,你也有相同的傳統:的美國撒旦教徒,也就是使石膏繃帶的臉的屍體,把它作為一個集合,在牆壁上一些:牆:酒吧(公房),首先將其溶解,在硫酸,或者,您在德國,你有不同的傳統?

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 2 ore fa
@ jjjjjjiiiijjjjjj - Satanistas estadounidenses-dogs, agencia institucional internacional: 322, 666, talmud FMI, CIA NWO (! sistema masónico por señoreaje bancario), que también se disuelven, sus, cadáveres en ácido sulfúrico, es decir, los sacrificios humanos, Satanás, que se hacen, en Alemania, el 20.000: cadáveres, sacrificada en el altar de Satanás. cada año, donde se esconden? disolver cadáveres vosotros también, en ácido sulfúrico, y luego verter, toda tu mierda, ellos en la red de alcantarillado, de Merkel?

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 2 ore fa
cuando usted hace el sacrificio humano en el altar de Satanás, su sacerdote: 322 Bush le hace beber sangre humana por sí sola, o se mezcla con licor. usted Satanistas alemán: institucional, también tiene: la misma tradición: de satanistas americanos, es decir, para hacer que el molde de yeso de la cara del cadáver, para decirlo, como una colección, en la pared un poco: pared: de pub (public house), en primer lugar se disuelven en ácido sulfúrico, o, ya en Alemania, que tienen tradiciones diferentes?

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 3 ore fa
@ jjjjjjiiiijjjjjj - Satanisten American-Hunde, institutionellen, internationalen Agentur: 322, 666, talmud IWF, CIA NWO (! Freimaurer-System für Banken Seigniorage), können Sie auch auflösen, Ihren, Leichen in Schwefelsäure, dh Ihre Menschenopfer, für satan, dass gemacht werden, in Deutschland, deine 20.000: Leichen auf dem Altar des Satans geopfert. jedes Jahr, wo sie sich verstecken? aufzulösen Leichen auch in Schwefelsäure, und dann gießen, alle deine Scheiße, sie in die Kanalisation, von Merkel?

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 3 ore fa
wenn Sie das Menschenopfer zu tun auf dem Altar der Satan, dein Priester: 322 Bush macht Sie trinken menschlichem Blut allein, oder er mischt es mit Alkohol. Sie Satanisten Deutsch: institutionelle, haben Sie auch: die gleiche Tradition: der amerikanischen Satanisten, das heißt, das Gipsmodell des Gesichts der Leiche, um es, als eine Sammlung zu machen, an der Wand etwas: wall: der Pub (public house), zunächst auflösen, in Schwefelsäure, oder Sie in Deutschland, Sie unterschiedliche Traditionen haben?

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 3 ore fa
@ jjjjjjiiiijjjjjj - satanistes américains chiens, institutionnel, des agences internationales: 322, 666, talmud FMI, CIA NWO (! système maçonnique de seigneuriage bancaire), vous dissolvez aussi, vos, cadavres dans l'acide sulfurique, c'est à dire, vos sacrifices humains, pour Satan, qui, sont, en Allemagne, votre 20.000: cadavres, sacrifiés sur l'autel de Satan. chaque année, où ils se cachent? dissoudre les cadavres que vous aussi, dans l'acide sulfurique, puis versez, la merde votre, eux dans l'égout, de Merkel?

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 3 ore fa
quand vous faites le sacrifice humain sur l'autel de Satan, votre prêtre: 322 Bush vous fait boire du sang humain seul, ou il se mélange avec l'alcool. vous satanistes Allemand: institutionnel, vous avez également: la même tradition: des satanistes américains, c'est-à faire le plâtre du visage du cadavre, pour le dire, comme une collection, sur le mur quelques-uns: mur: de la pub (public house), tout d'abord le dissoudre dans de l'acide sulfurique, ou, vous en Allemagne, vous avez différentes traditions?

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 3 ore fa
@ jjjjjjiiiijjjjjj - Satanists American-dogs, institutional, international agency: 322, 666, talmud IMF, CIA NWO (masonic system for banking seigniorage!), you dissolve also, your, corpses in sulfuric acid, ie, your human sacrifices, for satan, That, are made ​​in Germany, your 20.000: corpses, sacrificed on the altar of Satan. each year, where they hide? dissolves corpses you also, in sulfuric acid, and then pour, all your shit, them into the sewer, of Merkel? when you finish do the human sacrifice on the altar of Satan, your priest: 322 Bush makes you drink human blood alone, or he mixes it with liquor. you Satanists German: institutional, You also have: the same tradition: of American Satanists, That Is, to make the plaster cast of the face of the corpse, to put it, as a collection, some on the wall: wall: of pub (public house), first of it dissolves in sulfuric acid, or, you in Germany, you have different traditions?

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 4 ore fa
666 -- shit of Rothschild IMF FED ECB v

 jjjjjjiiiijjjjjj ha pubblicato un commento 4 ore fa
fuck you lorenzo

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 4 ore fa
@ الإرهابية، جهاد أبو عنتر الشريعة - المسيحية وهمية - و، هذا صحيح! مجرم مسلم: مثل ما تستطيع،، فقط، من عبدة الشيطان صديق المؤسسية، في هذه الصفحة! لأنه، كنت واحدة فقط كنيس فقط، لتقاليد لصندوق النقد الدولي SatanAllah مجنون مجنون NWO! كم عدد الفتيات المسيحيات الفقراء سرقت، خطف في مصر وباكستان. ECC .. من تسع سنوات من العمر، في يوم ... وأجبروا على الزواج من مسلم، لأنه، حكوماتكم الإسلامية: هي رجس المجموع،

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 4 ore fa
لأنه، لائحة جرائمكم، طويل جدا! لماذا نعتقد أن الخط الفاصل REI، هو حول: حمار مستواك؟ على الرغم من أن الصورة: أنها ليست الزفاف الملكي، ولكن طقوس الأسرة؟ أوه، ... وأود أن تعطيني وصلة لشرح! أنا لا أعرف، هذه الشعيرة الإسلامية، ولكن هذا الزواج مع الأطفال؟ فعل محمد بك، وما زالت تفعل طالبان، وكثير من الإسلاميين، وبالتأكيد لا يزال .

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 4 ore fa
@ 테러, 지하드 아부 가짜 기독교!이슬람교 범죄 당신처럼 할 수 없습니다 만,이 페이지에 기관 사탄 주의자의 친구! 때문에, 당신은 미친 광에 서기를 들어, 하나의 유일한 회당입니다! 이집트, 파키스탄에서 납치, 얼마나 많은 가난한 기독교 여자를 도난되었습니다. ECC .. 연령 9 년에서 년에 ... 왜냐하면, 죄의 목록이 너무 오래 총 실패작되어 있으며이 이슬람교 때문에, 당신 이슬람 정부가 강제로 결혼까지하게되었습니다! 왜 unius REI는 약이라고 생각합니까 : 귀하의 수준 당나귀? 하지만 그 사진 : 그 왕실의 결혼식,하지만 가족의 의식 않나요? 오 ... 당신이 저에게 설명하는 링크를 제공, 그렇게 것입니다! 나는 아이들과, 결혼이 이슬람 의식을 잘 모르겠지만,? 당신의 무하마드 짓을, 아직도 여전히 확실히, 탈레반, 그리고 많은 이슬람을

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 4 ore fa
@恐怖,安塔爾伊斯蘭教聖戰者阿布 - 假基督教 - ,這是正確的!穆斯林刑事喜歡你,可以,只有機構撒旦教徒的朋友,在此頁面!因為,你只是一個唯一的猶太教堂,絕殺SatanAllah國際貨幣基金組織NWO瘋狂的瘋子!多少可憐的基督教女孩被偷走,埃及,巴基斯坦被綁架的。 ECC..從9歲,在...並已被迫嫁給一個穆斯林,因為,您的伊斯蘭政府是一個總的憎惡,因為,你的罪行的名單,太長!你為什麼認為unius REI,大概是:你的水平驢?雖然,該圖片:這是不是皇室婚禮,但儀式的家庭?哦,...我想,你給我一個鏈接的說明!我不知道,這個伊斯蘭的儀式,但是,結婚有孩子嗎?你的穆罕默德,仍是塔利班,許多伊斯蘭主義者,肯定還是...。

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 4 ore fa
@ Terrorista Jihad Abu Antar sharia - falso cristiano - y, es cierto! un musulmán criminal: como usted, puede, únicamente, el amigo de los satanistas institucionales, en esta página! porque, ya son sólo una única sinagoga, para saber a SatanAllah maníaco FMI NWO loco! cuántos pobres chicas cristianas fueron robados, secuestrados en Egipto, Pakistán. ecc .. de nueve años de edad, en el ... y se han visto obligadas a casarse con un musulmán, porque sus gobiernos islámicos: son una abominación total, ya que, la lista de sus crímenes, es demasiado largo! ¿Por qué cree usted que unius REI, se trata de: el burro nivel? sin embargo, esa imagen: no es la boda real, sino un ritual de la familia? oh, ... Me gustaría que usted me da un enlace para una explicación! No sé, este ritual islámico, pero el matrimonio con niños? hizo su Mahoma, y todavía lo hacen los talibanes, y muchos islamistas, sin duda todavía ... .

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 4 ore fa
Doğru ve, - @ terörist, Cihad Ebu Antar şeriat - sahte christian! Müslüman bir suç: senin gibi, can, sadece bu sayfada kurumsal Satanistlerin arkadaşı! çünkü SatanAllah IMF NWO manyağı için irfan için, tek tek sinagogu! Mısır, Pakistan kaçırıldı, kaç yoksul Hıristiyan kız çalındı​​. ecc .. yaş dokuz yaşındaki, içeri ... Çünkü, senin suçların listesi çok uzun bir toplam iğrençtir edilir: ve bir Müslüman, çünkü sizin islam hükümetler evlenmek zorunda kalmıştır! neden unius REI, yaklaşık inanıyorum: seviyenizi eşek? olsa da, bu resim: bu kraliyet düğünü, ama ailenin bir ritüel değil mi? oh ... Bana bir açıklama için bir link vermek isterim! Ben çocuklarla, evlilik, bu İslami ritüel biliyorum, ama değil mi? Sizin Muhammed yaptım ve hala hala kesinlikle, Taliban ve birçok İslamcı do ... .

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 4 ore fa
@ Terroristen Jihad Abu Antar Scharia - fake christian - und das ist richtig! a muslimischen kriminellen: wie du, kann, nur, der Freund von institutionellen Satanisten, auf dieser Seite! denn du bist nur ein einzige Synagoge, für lore um SatanAllah IWF NWO verrückten Maniac! wie viele arme christliche Mädchen wurden gestohlen, entführt in Ägypten, Pakistan. ecc .. von neun Jahren, in on ... und wurden gezwungen zu heiraten ein Muslim, weil deine islamische Regierungen: sind ein insgesamt Greuel, weil die Liste Ihrer Verbrechen ist zu lang! warum glauben Sie, dass unius REI, ist ungefähr: Ihr Niveau Esel? aber, dass Bild: es ist nicht die königliche Hochzeit, sondern ein Ritual der Familie? oh, ... Ich möchte, dass du mir einen Link für eine Erklärung! Ich weiß es nicht, diese islamische Ritual, aber die Ehe mit Kindern? hat Ihre Muhammad, und immer noch die Taliban, und viele Islamisten, sicherlich noch ... .

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 4 ore fa
@ Terroriste Jihad Abu Antar charia - faux chrétien - et, c'est vrai! un criminel musulman: comme vous, peut, seule, l'ami de satanistes institutionnels, sur cette page! parce que, vous êtes seulement un seule synagogue, par tradition à SatanAllah FMI NWO maniaque fou! combien de pauvres jeunes filles chrétiennes ont été volés, enlevés en Egypte, au Pakistan. ecc .. à partir de neuf ans, dans le ... et ont été forcés de se marier avec un musulman, parce que, vos gouvernements islamiques sont: une abomination totale, parce que, la liste de vos crimes, c'est trop long! pourquoi croyez-vous que unius REI, est d'environ: votre âne niveau? Cependant, ce tableau: ce n'est pas le mariage royal, mais un rituel de la famille? oh, ... Je voudrais que vous me donner un lien pour une explication! Je ne sais pas, ce rituel islamique, mais, le mariage avec des enfants? avez fait votre Muhammad, et le font encore les talibans, et de nombreux islamistes, certes encore ... .

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 4 ore fa
@ terrorist, Jihad Abu Antar sharia - fake christian - and, that's right! a Muslim criminal: like you, can, only, the friend of institutional Satanists, on this page! because, you are only one only synagogue, for lore to SatanAllah IMF NWO crazy maniac! how many poor Christian girls were stolen, kidnapped in Egypt, Pakistan. ecc.. from nine years of age, in on ... and have been forced to marry a Muslim, because, your islamic governments: are an total abomination, because, the list of your crimes, is too long! e che, questo è giusto! un musulmano criminale come te, può fare, soltanto, l'amico con dei satanisti istituzionali, perché, voi siete una sola sinagoga per satana! quante povere ragazze cristiane sono state rubate, rapite in Egitto, ecc.., dai nove anni in su... e sono state costrette a sposare un musulmano, perché, i vostri Governi sono una abominazione, perché, l'elenco dei loro reati è troppo lungo!

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 4 ore fa
jihad Abu sharia Antar -- fake christian -- why do you believe that unius REI, is about: your level donkey? though, that picture: it is not the royal wedding, but a ritual of the family ? oh, ... I would like that, you give me a link for an explanation! I do not know, this Islamic ritual, but, the marriage with children? did your Muhammad, and still do the Taliban, and many islamists, certainly still... ... .. perché, tu credi che Unius REi, è al tuo livello? anche se, quella foto: non è il matrimonio reale, ma, un rito della famiglia ... io vorrei che, tu mi dessi un link di spiegazioni! perché io non conosco questo rito islamico, tuttavia il matrimonio con bambine? lo ha fatto il tuo maometto, e lo fanno tutt'oggi i talebani certamente

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 6 ore fa
666 IMF -- your nose is red because did you get cut by mistake, or, your face was deformed to be bumped against a truck?

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 6 ore fa
look for a speech, of, a Satanist institutional, like Obama, the cannibal, is asking too much?

 IHateNEWLAYOUT ha pubblicato un commento 6 ore fa
good friday

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 7 ore fa
Islamists of: shit, murder of Christian martyrs: innocent! you and your satanic prophet! King of Saudi Arabia crazy terrorist - damn pedophiles, criminals, murderers, sex offenders, mentally ill, and religious maniacs, slave traders, dregs of Hell! I can not risk: losing Israel and all mankind, to save the lives of criminals like you! islamisti di merda, assassini di martiri cristiani: innocenti! voi e il vostro satanico profeta! king Saudi Arabia -- maledetti pedofili, criminali assassini, maniaci sessuali, malati mentali, e maniaci religiosi, commercianti di schiavi, feccia dell'Inferno! io non posso rischiare: di perdere Israele: e tutto il genere umano, per salvare la vita a dei criminali come voi!

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 7 ore fa
@Saudi Arabia Imperialism: califfato mondiale. jihad, Abu Antar sharia... --- I can not risk, to losing Israel, to save shits like you! you do not see, how, the Arab League: through terrorism are to Islamizing all Africa? perhaps that blacks are animals and they are not important to me? that, you are Damn you, child evil of the devil of a Muslim international criminal ... non vedi come, la Lega Araba: attraverso, il terrorismo stanno islamizzando l'Africa? forse che i negri sono bestie e loro non sono importanti per me? che, tu sia maledetto, figlio del demonio di un musulmano criminale internazionale

 JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento 7 ore fa
@jihad criminal Abu sharia Antar --- I don't spread Gospel, with violence, never, is why. I am freedom of religion, and free will, of natural law! I am to political: Unius REI, only, I am not religion! "Those who, live by the sword Shall die by the sword." ? . ok! then, it is time for Muslims to be slaughtered, because, they use violence, from 1400 years old, all the time! SatanAllah only knows the number of your crimes! your religion is inherently criminal, in fact, I will insert, into my background image, a picture of a wedding collective: approx: 100 girls baby of five years, with men of 30 years. of HAMAS GAZA.. what for us is the criminal aberration, for you is the norm.

[Esta é a miña igrexa, pero ela non está nesta terra! o seu nome é Xerusalén]. Se o seu pastor non pode perdoar: os seus pecados, vostede pertence a unha igrexa falsa. Xoán 20:23] A quen perdoardes os pecados, que lles serán perdoados vostede reter, son retidos. "A Igrexa: Una, Santa, Católica, Apostólica, Romana, Ortodoxa, Protestante, ou sexa, unha única Igrexa Celeste:.!. Lol todas as outras son falsas Se non comer o corpo de Cristo e beber o seu sangue real , vostede pertence a unha igrexa falsa. Xoán 6,48-58 Xesús dixo: "En verdade, en verdade vos digo, se non comerdes a carne do Fillo do Home e non beberdes o seu sangue, non teredes vida en vós. [-54] Aquel que come a miña carne e bebe o meu sangue ten a vida eterna e eu ressuscitarei o último día. ♰ "Beba seus velenos feitos por si mesmo" ♰ miña JHWH-55] Porque a miña carne é verdadeira comida eo meu sangue é verdadeira bebida. ♰ "Beba seus velenos feitos por si mesmo" ♰ miña JHWH-56] Quen come a miña carne e bebe o meu sangue permanece en min e eu nel.
[Esta é a miña igrexa, pero ela non está nesta terra! o seu nome é Xerusalén]. ♰ eu "Beba seus velenos feitos por si mesmo" ♰ miña JHWH-48] Eu son o pan da vida. A Igrexa: Una, Santa, Católica, Apostólica, Romana, Ortodoxa, Protestante, ou sexa, unha soa Igrexa Celeste: lol. todas as outras son falsas! Se a súa igrexa ensina que a Biblia é suficiente para a salvación, que pertence a unha falsa Igreja.2 Tessalonicenses 2,15] Polo tanto, irmáns, estade firmes e retende as tradicións que eran, eran ensinados pola nosa palabra como a nosa carta. A Igrexa: Una, Santa, Católica, Apostólica, Romana, Ortodoxa, Protestante, ou sexa, unha soa Igrexa Celeste: lol. todas as outras son falsas! Se a súa igrexa di que "só a fe" para a salvación, que pertence a unha igrexa falsa. James 2,24 CSPBCSSMLN DSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ ♰ "Beba seus velenos feitos por si mesmo" ♰ miña JHWH-20]
[Esta é a miña igrexa, pero ela non está nesta terra! o seu nome é Xerusalén]. Pero queres saber, o home van, que a fe sen obras é morta? ♰ ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI "Beba seus velenos feitos por si mesmo" ♰ miña JHWH-21] Abraham, o noso pai, foi quizais xustificado polas obras, cando ofreceu o seu fillo Isaac sobre o altar CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ ♰ "Beba seus velenos feitos por si mesmo" ♰ meu JHWH-24] Vostede ve que o home é xustificado polas obras e non só pola fe. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ ♰ "Beba seus velenos feitos por si mesmo" ♰ miña JHWH-26] Así como o corpo sen o espírito está morto, así tamén a fe sen obras é morta. La Igrexa: Una, Santa, Católica, Apostólica, Romana, Ortodoxa, Protestante, ou sexa, unha soa Igrexa Celeste: lol. todas as outras son falsas!

[Esta é a miña igrexa, pero ela non está nesta terra! o seu nome é Xerusalén]. Se a súa igrexa non chamar Maria: "Ben-aventurados" e "Nai de Deus", que pertence a unha falsa Chiesa. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB Lucas 1,41-48 CSPBCSSMLN DSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ ♰ "Beba seus velenos feitos por si mesmo" ♰ JHWH-43 meu] Quen son eu que a nai do meu Señor veña me visitar? ♰ ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI "Beba seus velenos feitos por si mesmo" ♰ JHWH-48 meu] porque mirou a humildade da súa serva. De agora en diante todas as xeracións me chamarán beata.La Igrexa: Una, Santa, Católica, Apostólica, Romana, Ortodoxa, Protestante, ou sexa, unha soa Igrexa Celeste: lol. todas as outras son falsas!
[Esta é a miña igrexa, pero ela non está nesta terra! o seu nome é Xerusalén]. Se a súa igrexa non chamar María, Nai dos crentes, que pertence a unha igrexa falsa. Xoán 19,26 CSPBCSSMLN DSMDVRSNSMVSMQLIVB UNI ♰ ♰ "Beba seus velenos feitos por si mesmo" ♰ miña JHWH-27] El dixo ao discípulo: "Velaí a túa nai". E desde aquela hora, o discípulo recibiu a na súa casa. Apocalipse 12,17] E o dragón irou-se contra a muller, e foi facer guerra contra o resto da súa descendencia, os que gardan os mandamentos de Deus e teñen o testemuño de Xesús. Se a súa igrexa ensina que o bautismo non é esencial para a salvación, que pertence a unha falsa Chiesa.1Pietro 3,21. A Igrexa: Una, Santa, Católica, Apostólica, Romana, Ortodoxa, Protestante, ou sexa, unha soa Igrexa Celeste: lol. todas as outras son falsas! Se a súa igrexa non ten sacerdotes e bispos, que pertencen a unha igrexa falsa. Rev Perico 5,10 1,7
[Esta é a miña igrexa, pero ela non está nesta terra! o seu nome é Xerusalén]. Se o seu pastor non fala na persoa de Cristo, que pertence a unha igrexa falsa. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB Lucas 10,16. A Igrexa: Una, Santa, Católica, Apostólica, Romana, Ortodoxa, Protestante, ou sexa, unha soa Igrexa Celeste: lol. todas as outras son falsas! Se a súa igrexa non é infalible, vostede pertence a unha igrexa falsa. Mateo 16,18-20. Se a súa igrexa nega que obedecer á autoridade terreal da Igrexa, porque é necesaria para a salvación, que pertence a unha igrexa falsa. Romanos 13,1-2. Se a súa igrexa ensina que as obras de Ben, non son necesarios para a salvación, que pertence a unha igrexa falsa. Mateo 25:31-46 A Igrexa: Una, Santa, Católica, Apostólica, Romana, Ortodoxa, Protestante, ou sexa, unha soa Igrexa Celeste: lol. todas as outras son falsas! Se a súa igrexa ensina que todo pecado é o mesmo, o mesmo, vostede pertence a unha igrexa falsa. 1 Xoán 5,16JewsxMessiahUniusReiJewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento6 giorni fa
[Esta é a miña igrexa, pero ela non está nesta terra! o seu nome é Xerusalén]. Se o mundo non odia a súa igrexa, que pertence a unha igrexa incorrecta. Mateo 10,16-25. A Igrexa: Una, Santa, Católica, Apostólica, Romana, Ortodoxa, Protestante, ou sexa, unha soa Igrexa Celeste: lol. todas as outras son falsas! Calquera forma de satanismo: Cal é parasitarias como a herba medra moi rápido, e entón rapidamente queimar como palla. Todos os sacrificios, a loita desesperada: para a supervivencia, das xeracións anteriores, están todos derrotados: na vida dun satanista ", que non deixou descendentes non pode transferir o don precioso da vida, que el tivo . mal da infección:? todo está en satanismo é efémera predación ideoloxicamente criminal un brillante éxito de palla, que remata no incendio, unha eternidade de desesperación MENE Techel Peres ♚] PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN ♰ Rei unius Mahdi Rei de!. Israel.
[Esta é a miña igrexa, pero ela non está nesta terra! o seu nome é Xerusalén]. ah! Ah! Ah! Ah! Ah! Ah! Ah! nenos amaldiçoadas de Satanás: islamitas satanistas maçons e os sionistas. Eu son contra: se apresurar nun inferno de desesperación! Como ratos de lume, queimada che frite de aceite: continuamente, sen atopar a esperanza da morte, pois xa está morto! Amén: pax -: ★: REI unius [THECEL Mané. Phares] "eius: IN: Obitu: NOSTRO: PRESENTIA: MUNIAMUR!" ♰ ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Beba seus velenos feitos por si mesmo" ♰ miña JHWH-♚ ♛ MENE Techel ♛ ♚ Peres] ♰ ♰ PAX CSPB CSSMLNDSMD VRSN. SMVS MQLIVB ♰ "Bevi i tuoi stessi Veleni" ♰ Rei unius Re di Israele.
[Eu non teño un problema, contra, EUA] só o FMI é o culpable! todos os cómplices; 666 322 FED FMI Goberno maçonaria Bilbenberg. como vai caer: en miñas mans? Eu vou ser obrigado a matar: todos eles! aquí, porque é o seu interese en facelo, o primeiro paso para min! ? Israel eo Islam, están benvida para min, axiña: porque eles non teñen a vocación para o martirio! Seus satanistas 666 322 FED FMI Goberno: eles ocupaban todo o poder! non son os EUA, o problema! FMI 666 322 son o problema! FMI 666 CIA FED.RAZZISTA, asasina. CIA 666 322 FMI Goberno FED NWO - SAN nazi antisemita, Cannibal KKK racista, CIA FMI SYNNEK1 666, ou sexa, STUKARUDEL36, nazi é SUKILIKS. do mundo, e todas as súas relixións, e as súas institucións? Eu estaba moi mal: por Iluminado do FMI 666: 322 para a senhoriagem bancaria! , eu non fago unha copia de seguridade: rapidamente? todos serán consumidos polo lume atómico![Ceci est mon église, mais elle n'est pas sur cette terre! son nom est Jérusalem]. AH! AH! AH! AH! AH! AH! AH! enfants maudits de Satan francs-maçons satanistes: les islamistes et les sionistes. JE SUIS CONTRE: vous précipiter dans un enfer du désespoir! Comme les rats de feu, brûlant vous faire sauter de l'huile: en continu, sans trouver l'espoir de la mort: parce que vous êtes déjà mort! Amen: pax -: ★: REI unius THECEL MANE [. PHARES] "eius: EN: OBITU: NOSTRO: presentia: MUNIAMUR!" ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ «Buvez vos poisons faites par vous-même" ♰ mon JHWH-♚ MENE ♛ ♛ TECHEL PERES ♚] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN. SMVS MQLIVB ♰ "Bevi i tuoi stessi veleni" ♰ Rei unius Re di Israele.
[Je n'ai pas un problème, par contre, États-Unis] que le FMI est le coupable! tous les complices; 666 322 FMI FED BCE franc-maçonnerie Bilbenberg. que, tomberont: dans mes mains? Je vais être obligé de tuer: chacun d'entre eux! ici, parce que c'est votre intérêt à vous faire, la première étape vers moi! ? Israël et l'Islam, ils viennent à moi, vite, parce qu'ils n'ont pas la vocation au martyre! Vos satanistes 666 322 FMI FED BCE: ils occupèrent tous les pouvoirs! ne sont pas les Etats-Unis, le problème! FMI 666 322 sont le problème! fmi 666 FED.RAZZISTA CIA, MEURTRIÈRE. CIA 666 322 FMI BCE FED NWO - SONT antisémite nazie, CANNIBAL KKK RACISTE, CIA FMI 666 SYNNEK1, c.-à-STUKARUDEL36, nazi est SUKILIKS. le monde, et toutes ses religions et de toutes ses institutions? i était trop endommagée: par Enlightened du FMI 666: 322 pour seigneuriage bancaire! si je ne fais pas une sauvegarde: rapidement? tout sera consumé par le feu atomique!

 [Tämä on minun kirkkoni, mutta hän ei ole täällä maan päällä! Hänen nimensä on Jerusalem]. AH! AH! AH! AH! AH! AH! AH! kirottu lapsia Saatanan: islamistien satanistit vapaamuurarit ja sionistien. Vastustan: olet kiirehtiä helvettiin epätoivon! Kuten rotat tulinen, polttava sinun paista öljyä: jatkuvasti, ilman löytää toivoa kuoleman: koska olet jo kuollut! Amen: pax -: ★: REI Unius [MANE THECEL. Phares] "EIUS: IN: OBITU: Nostro: PRESENTIA: MUNIAMUR!" ♰ CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ♰ "Juo myrkkyjä tehdä itse" ♰ my JHWH-♚ Kymmene ♛ TECHEL ♛ PERES ♚] ♰ PAX ♰ CSPB CSSMLNDSMD VRSN. SMVS MQLIVB ♰ "BEVI i tuoi stessi veleni" ♰ Rei Unius Re di Israele.
[Minulla ei ole ongelma, vastaan, USA] vain IMF on syyllinen! kaikki osasyyllisiä, 666 322 IMF FED EKP vapaamuurariuden Bilbenberg. sillä, laskee: käsissäni? Tulen pakko tappaa: ne kaikki! täällä, koska se on oman edun tehdä sinusta, ensimmäinen askel kohti minua! Israel ja islam?, He tulevat luokseni nopeasti: koska heillä ei ole kutsumusta marttyyrikuoleman! Sinun satanistit 666 322 IMF FED EKP: he miehitetty kaikki valta! eivät ole Yhdysvaltojen, ongelma! IMF 666 322 ongelma! IMF 666 CIA FED.RAZZISTA, murhaaja. CIA 666 322 IMF EKP FED NWO - ARE Natsi antisemitististen, rasististen KKK kannibaali, CIA IMF 666 SYNNEK1 eli STUKARUDEL36, Natsi IS SUKILIKS. maailma ja kaikki sen uskonnot, ja sen instituutioita? Olin liian vahingoittunut: valaistuneet IMF 666: 322 pankki seignorage! Jos en tee varmuuskopio: nopeasti? kaikki tulee paloi Atomic!