Shenjtë: Marian: i: Salette.

HellPurgatory666 --- miku im i dashur i CIA-s - unë si një politikan?. Unë jam shumë tolerante! I ndjekur: vetëm: të gjitha krimet kundër:: dinjiteti i personit njerëzor, sepse. .?. për çdo njeri duhet të sigurohen, vullnetin e lirë, por këto Chemtrails, ato janë: inxhinieri gjenetike, dhe ata duan për të zëvendësuar (ndryshim), të gjithë qenie e gjallë natyrore, në këtë planet! (Dmth., më projekti social inxhinieri: 666 NWO për FMN): me këto modifikime gjenetike (Chemtrails)? ata janë kryer një krim kushtetues i madh! por, sepse: ai ishte i heshtur, fshehur (nga: lobet çifute dhe Freemasons): Crime Kushtetuese bankare drejtë e zoti?. atëherë, çdo krim tjetër: ajo mund të jetë e mundur! por, unë do të shihni: masakrën e të gjithë armiqve të mi, me sytë e mi: shumë herët në emër të Jezusit, Aleluja!
Lesbians - @ lesbians - ultratinguj në të majtë të trurit tim, ata thonë për mua, tregon për mua se njerëzit më të korruptuar, ata thonë këqija kundër meje, ata, burrat neveritshëm, e keqja dhe e padrejtë, egoistë dhe shoqërisht të rrezikshme, ata janë kritikuar mua .. por kjo është e vërteta: ". Unë nuk kam folur me ju, si një politikan, por si një njeri i Perëndisë" pas të gjitha, kompania është edhe shtëpia e të gjithë frikacakët ..
Synnek1 - jam jewis Mesia, realizimi i dëshirave të tyre politike dhe teologjike, unë mund të mblidhen të gjithë Judenjtë e botës! Kjo është arsyeja pse: attuale: Izraeli i tanishëm është një scam! sepse Izraeli mund të ekzistojnë vetëm si një mbretëri! sot, është e rreme Izraeli, si, është e rreme Palestina: Palestina është për imperializmit Saudite, dhe Izraeli është për imperializmin e FMN-së, të dyja, do të shkatërrojë, për të sakrifikuar në altarin e shejtanit, sepse bëj të ri Babilon Tower NWO . Lesbian pulëbardhë: (/ MarioMario4325) Mosha: Old Enough lyth i WUS yungur ey çmendur dis yutub acout një atho et WUS magcul i em browny SHKA I Taik vur Litl tolrnce Liv wif et - Përgjigje - ju bëhet një lezbike, sepse ju nuk mund të gjeni një mashkull të mirë? dmth një njeri të vërtetë? por para se, ju e meritoni: një njeri i vërtetë, i cili, ndoshta, nuk ekziston, dhe se duhet të jetë krijuar:? nëpërmjet bigh besimit tuaj në Perëndinë Krijues, ju duhet të mësojnë që të jetë dhe të bëhet: një grua të vërtetë. sepse besimi mund të lëvizin malet. Lesbians - Ku është Juaj[Pakti famëkeq [pakti famëkeq] mes Arabisë Saudite dhe shkolluar: për shkatërrimin e civilizimit të krishterë (demokracia) dhe shkatërrimin e Palestinës, në këtë mënyrë përmes Masonerisë, Satanizmi, shumëkombëshe, korporatat, drejtë e zoti bankare: Çifutët shkolluar: të marrë kontrollin e Perëndimit, ndërsa sauditët marrë kontrollin e të gjitha kombeve Muslimane. PËRGJIGJE --- - Dreqin! NUK faji im nëse Perëndia forcave ME TE shpëtoi jetën e muslimanëve Selefive, se ata nuk e meritojnë LIVE! LIKE, I LOVE të gjithë njerëzit dhe të gjithë popujve, VETEM varfër!
2012/11/30 Vatikan - PALESTINE: Të gjitha gënjeshtra! Nuk mund të ketë, një Palestinë e vërtetë, sepse nuk ka ende asnjë, vërtetë Izrael! Kjo vrimë: ass i Izraelit? është një scam: FMN 666, ai nuk është i përshtatshëm: të korrin të gjitha hebrenjtë e botës, këtu, sepse sot, Izraeli është një shtet më tej, nga e vërteta, se si, ajo mund të jetë e rreme, një shtet palestinez .. E gjithë kjo, është e dobishme të Rothschild: 666 FMI: vetëm: të lëshoj: Lufta e III: në të cilën ai ka nevojë: për rigjenerimin FMN: se: ka arritur së bashku të gjithë popujt: prag të kolapsit! Ky konspiracion rabini masonike: farisenjtë Illuminati e Talmudit do të bëjë, të gjithë popujve, një tufë e vetme e robërve, dhe natyrisht, të shkatërruar Izraelin (Sansoni vdesin me të gjitha Filistejtë), atëherë do të shkatërrojë Islamin kuranore përgjithmonë, sepse farisenjtë Illuminati? Ata nuk duan të lënë pushtetin në botë për të jetuar, sepse për të shkuar në shkretëtirën e Arabisë Saudite: për të jetuar!
sepse Judenjtë Illuminati: kanë kontroll të të gjitha ekonomike, dhe Monetar, nga themelimi i Bankës së Anglisë, atëherë, ata gjithashtu kanë kontroll absolut mbi të gjithë faktorët politikë! atëherë, është krijimi i tyre: nazizmi, holokausti i Judenjve, ecc .., sepse ata kishin nevojë, për të bërë, një luftë botërore, e cila ishte shumë shkatërruese! Kjo është për shkak se: Krijimi i Izraelit dhe Palestinës: ato shërbejnë vetëm për të bërë, Luftës III: vetëm. në fakt, këto subjekte janë monsters ligjore! Kjo është e qartë! Hebre farisenjtë Neturei Karta, 666 FMN: ata do të bëjë asgjë për të nuk kanë për të shkuar mbrapa, të mos jenë të detyruar të kthehen: në Palestinë! pse, kanë planifikuar Holokaustin tjetër, kundër Izraelit .. për Neturei Karta farisenjve, 666 FMN: ajo është e ëmbël: gjakun e të gjithë popujve, që është, drejtë e zoti bankare!. e gjithë bota? nuk ka njeri më të trashë, i Mbretit të Arabisë Saudite
 
nëse njerëzit dhe popujt, në mbarë botën, nuk janë kërcënuese për jetën? nëse ato nuk janë shfrytëzuar, nga fuqitë okult? ok! atëherë, në atë rast, unë nuk kam nevojë për të bërë diktatorin! Ku, O vdekje, është fitorja jote? JETESA KRISHTI, është arsyeja pse, ju nuk keni hequr dorë: në tuaj Kor fitimtare 1. 15, 51-58 - PËRGJIGJE - keq, por vdekja nuk është një dobësi për mua! Prandaj, unë do të mbijetojë inxhinierë gjenetike, Chemtrails, qytetarët e huaj dhe të gjithë pjesën tjetër: sepse Jezu Krishti u ngjall! Aleluja!
1_5. [Si: demonstruar: Egjipt e, kafshon: MORSIPresident? Muslimanët Kurani: mund: vetëm: të shfarosen: si: të drejtën: mbijetesë, për të gjithë ne] 160,000 martirët e krishterë, të çdo viti, në sajë të: për justifikuar: Satanizmi: Kurani! Në emër të, dialogu rreme fetare, për të, në një mënyrë! Kurani zgjidh: në kishat katolike, nga: France. Më 26 tetor 2011, në: kisha e San Salvatore në Arras, në veri të Francës, ai është, i kërkuar për të përkujtuar: shumë "denjë": mbledhja e famshme: ndërfetar të Asizit, në vitin 1986, në rast: 25 vjetori vit, nga , ky: i trishtuar, padobishme, joproduktive dhe blasfemuese: Nisma e dëshiruar nga Gjon Pali II. Se, ai: puthi Kuranin, kurse: qindra: të krishterët, martirizuan u vranë në atë kohë, vetëm në emër të, të Satanit Kur'anit.
 
2_5. [Si: demonstruar: Egjipt e, kafshon: MORSIPresident? Muslimanët Kurani: mund: vetëm: të shfarosen: si: të drejtën: mbijetesë, për të gjithë ne] Në faqen e internetit: Dioqeza e, Arras është: llogaria e, kjo: të bukur: dita: ku jeni, i nderuar të gjithë ... përveç Perëndisë fluturonte nga: ". emrin e Zotit, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!" vrullin e njëjtë - - teksti thotë besimtarëve të besimeve të ndryshme, ju jeni mbledhur në si, Kurani thotë. Për të nderuar me dinjitet, është vetëm rasti i, të themi, kësaj ngjarjeje të pavdekshme, përfaqësuesit e të gjitha perëndive, ose në: pak: më të mirë të njohur, kanë çuar për: një, specifike e tyre: të shenjtë objekt: dhe, rrëzuar, solemnisht !, e ashtuquajtura altari moderne, e mbuluar si duhet nga: a: mësallë (jo: table, Kjo, jo, nuk merrni hutuar!). dhe, faqe njëjtë: Listat e dioqezave: kokën lart: pjesëmarrësit, në mënyrë të rreptë të rëndësisë: "ekumenik"
 
3_5. [Si: demonstruar: Egjipt e, kafshon: MORSIPresident? Muslimanët Kurani: mund të: vetëm: të shfarosen: si: të drejtën: mbijetesë, për të gjithë ne] Dhe këtu: se: paradhenie: një: procesion në kishë: qiri Pashkëve, librat e shenjtë, icons, normat e rrjedhës , nga anëtari i çdo kishë komunitetit: ortodokse, myslimane, adhurim kisha reformuar Kishën Katolike. Në të vërtetë paturpësi: priftërinjtë e reja: Kishës së Re: jo, nuk njeh kufizim! dhe, Kurani, ashtu siç duhet të jetë, është, ishte vendosur në një mënyrë: të drejtë: të: Ne duhet, në një pupitër, të veçantë. Ecumenically me orendi të tjera. Natyrisht,: brutalitet vjen: deri në pikën e, tërheq imazhin e Krishtit dhe të Pantocrator: Holy Trinity në "Librin e Horn", ku jo vetëm që është mohuar, ose: një, është: të tjera, por edhe ata janë të dënuar: si, blasfemi e dënueshme, e, dënohen: me: vdekjen.
 
4_5. [Si: demonstruar: Egjipt e, kafshon: MORSIPresident? Muslimanët Kurani: mund: vetëm: të shfarosen: si: të drejtën: mbijetesë, për të gjithë ne] janë, këta ndriçues misteret se, ne kemi dhënë: Koncili II i Vatikanit dhe, Kjo, macaws, te perforcuara nga papët se, dhe ata donin të, dhe të mbështetur, Kjo, vazhdojnë të jenë respektuar nga: Benedikt XVI. Pse, pra, nuk ka dyshime: të: mirë: (! Ose të keqe) do priftërinjtë ekumenike e të ri: i ri: Kisha, që këtu, Kurani është paraqitur për ne, përsëri nga: Dioqeza e, Arras, në tërësi: e : Tërësia:: e saj, dhe grafika qartë. Ne nuk, di arabisht, por ajo do të jetë me të vërtetë kurioz të di në çfarë Suren: është i hapur për të Kuranit në këtë: image. Se djalli mund të ketë dashur, për të, rruga e, fyerje për priftërinjtë të reja: Kisha e Re, dhe ajo ishte e hapur, duke treguar: të drejtën: Sure: se: dënimi: krishterët për blasfemi.
5_5. [Si: demonstruar: Egjipt e, kafshon: MORSIPresident? Muslimanët Kurani: mund: vetëm: të shfarosen: si: të drejtën: mbijetesë, për të gjithë ne] dhe, nuk, është, nga: thonë se: ai është i një: Nisma: aty për aty, ndoshta për shkak: të gjitha "ndërmarrje : prifti lokal famullisë, për shkak se, dy ditë më parë, në: afër: Dioqeza e, Lille ishte: kthese pika: a: Nisma të Barabarta, shpjegoi: krenari në vendin e njëjtë të, Arras. Ne kemi: duam: të, të bëjnë fjalime, për të, të shpallur qëllime të mira, për të, studiojnë recoveries gjasa, të shpikë çështjeve liturgjike rehabilitimit: nëse: jo atëherë, ai është i aftë: të, gjërat mohonte si këto dhe, sidomos në jug Loco, jo, ajo thotë: mea: culpa: për pesëdhjetë vjet, kalbet pajtuar, post-sinodit, infra-sinodit ekstra-sinodit ... Megjithatë nga: Vatikani II!
 
Synnek1 - jam jewis Mesia, realizimi i dëshirave të tyre politike dhe teologjike, unë mund të mblidhen të gjithë Judenjtë e botës! Kjo është arsyeja pse: attuale: Izraeli i tanishëm është një scam! sepse Izraeli mund të ekzistojnë vetëm si një mbretëri! sot, është e rreme Izraeli, si, është e rreme Palestina: Palestina është për imperializmit Saudite, dhe Izraeli është për imperializmin e FMN-së, të dyja, do të shkatërrojë, për të sakrifikuar në altarin e shejtanit, sepse bëj të ri Babilon Tower NWO
 
[Në nómine Patris et Spiritus Sancti Fílii et. Amen. ] Ad S. Michaëlem Archangelum precatio Prínceps gloriosíssime cœléstis milítiæ, sancte Michaël Archángele, nos defénde në prœlio advérsus Principes et postestátes advérsus Mundi rectóres tenebrárum Harumit, contra spirituália nequitiæ, në cœléstibus. Veni në auxílium hóminum: quos Deus ad imáginem similitúdinis suæ fecit, et një diáboli tyránnide lëshojnë prétio Magno. Te custódem et patrónum Sancta venerátur Ecclesia; Tibi trádidit Dominus ánimas redemptórum në supérna Pergezoj locándas. Deprecáre Deum pacis, UT cónterat sátanam nën nostris pédibus, ne ultra váleat captivos tenére hómines, et Ecclésiæ nocére.
 
[Në nómine Patris et Spiritus Sancti Fílii et. Amen. ] Oferta nostras preces në conspéctu Altíssimi, UT CITO anticipent nos misericórdiæ Domini, et apprehéndas dracónem, serpéntem antíquum, qui est et diábolus sátanas, et ligátum mittas në abyssum, UT jo sedúcat Gentes ámplius .. Exorcísmus. Në nómine Iesu Christi et Domini nostri Dei, intercedénte Immaculata Vírgine Dei Genitríce Maria, beáto Mikaele Archángelo, beátis apostolis Petro et Paulo et omnibus Sanctis (et sacra ministérii nostri auctoritáte confisi), ad infestatiónes diabólicæ fraudis repelléndas sigurimit aggrédimur. Psalmus 67 (si reciti në piedi) Exsúrgat Deus, et dissipéntur inimici eius, et qui fúgiant odérunt eum, një eius facie. Sícut Deficiti fumus, defíciant: sícut fluit Cera një shpresë e facie, sic péreant peccatóres një facie Dei.
 
Çfarë që vlon në tenxhere, është për të rritur: Pasuroj: imperializmi saudit: i Selefive, i Al Kaedës: për shpejtësi Sheriatit, (në mënyrë që Izraeli nuk mund të ketë shpëtuar) është kjo, e cila është e domosdoshme për FED 666 FMN BQE, 322 të lëshoi: ata, Luftës së Parë Botërore III: Për konsolidimin: kundër: të gjithë, si, dhe, kundër: myslimanëve sylesh: piramidën e vërtetë: që është, Kulla e re e Babelit, e cila është: 322 Bush! ., Luftës së Parë Botërore III: është e nevojshme, për të rigjeneruar një cikël të ri monetar: e FMN-së, bazuar në drejtë e zoti bankare, e cila ishte vjedhur nga Freemasons: dmth, vjedhur sovranitetin kushtetues, të gjithë popujve: (ex:. Ezra kile, dhe Gicinto Auriti) kjo është Satanizmi 666 institucional FMN: sinagogë e Satanit për: i Baal perëndisë buf, në bohem Groove: për të bërë skllavërinë e të gjithë popujve
 
Siri - "Kofi Annan ka dështuar armëpushim shumë njerëz: ata janë vrarë në përleshjet mes ushtrisë dhe grupe rebele: [[financuar nga Lidhja Arabe: vehabitët." Për të përfunduar rrethimin e Izraelit]]. është ajo që ata thonë: AsiaNews burime, të cilat përshkruajnë situatën në Siri "kaotike, e paqëndrueshme dhe e rrezikshme." Shpërthime, përleshjet dhe dhuna janë duke ndodhur në Damask. "Opozita është qenë, një krijimi, është vetëm një shpikje e medias hebreje, e 666 FMN: është, vërtetë i të cilit qëllimi eliminimi i pakicave krishterë: është arsyeja pse, Perandoria saudit mund të jetë kohezive]: AsiaNews ka thënë:" rebelët janë formuar nga fraksioneve të ndryshme të ndara mes tyre shumë. për vendin, qarkullojnë janë kriminelë dhe terroristë të përbashkëta, të huaj, të cilët, erdhën në Siri vetëm për të vrarë. në datën: Ushtria siriane pagesë (AMF) konsiderohet përfaqësues zyrtar i opozitës, por: në fakt ajo është një nga ushtritë e shumta që luftuan kundër: regjimi. "
[Është shumë tragjike që ky njeri i Perëndisë, e ka tradhtuar në mbretërinë e Perëndisë: për të fshehur: 1). Krimi i drejtë e zoti bankare, të tilla si: 2). qëllimet imperialiste të Arabisë Saudite, si Salafi (vahabist: nga: Al Kaeda) nuk mund të tolerojë, madje edhe ekzistencën e Shi'ajve, dhe, 666 CIA-s FMN, është bashkëpunëtor, me, Sheriati, zhdukjen e të krishterëve, dhe Shia, në të gjithë botën! Unë kritikoj: në burgun e tmerrshëm agoni Purgatori, të gjithë njerëzit, e fesë, dhe, të gjithë, që ka qenë i heshtur:. Rreth, këto krime, i Satanizmi, nga themelimi i Bankës së Anglisë, në këtë ditë] 12 / 05/2012 15:45 SIRI greke Patriarku ortodoks i Antiokisë Hazim Ignatius IV vdes Ai kishte qenë në shëndet të dobët për disa muaj. Në vitin e kaluar, ai kishte luftuar me të krishterët e tjerë dhe muslimanëve për t'i dhënë fund luftës civile. Patriarku ishte i famshëm në Liban dhe Siri për punën e tij baritore në mesin e ortodoksëve të rinj.
 
[Kundër YOUTUBE] Greva 1: 17 qershor 2012 Komuniteti YouTube ka një flamur ose më shumë prej videos tuaj si papërshtatshme. Pasi një video është me flamur, ai shqyrtohet nga grupi YouTube kundër udhëzimeve tona Komunitetit. Pas shqyrtimit, ne kemi vendosur se video e mëposhtme (s) përmbajnë përmbajtje në kundërshtim me këto udhëzime, dhe kanë qenë me aftësi të kufizuara: të marra: 17 qershor 2012 | Pranoi: 19 qershor 2012 | apeloi refuzuar. Hebreje ritual Vrasja Kabala Talmudi FMN Grove 322 666 rrëmbimin FMN 5 - (JewsxMessiahUniusRei) - PËRGJIGJE - OK! ok! çfarë është problemi juaj:: Janë me mijëra rastet e dokumentuara: fëmijët e krishterë (kafshë në formë njerëzore: thotë Talmudi) Bled nga farisenjtë hebrenjve Satanists të FMN-së, (dhe ka me qindra, rastet e dëbimit të hebrenjve nga të gjitha kombet si p.sh. njëjtën arsye) për të shpëtuar, pushtetin e tyre në FMN 666: dhe për të rritur deri urrejtjen ndërmjet: kombet, dhe njerëzit e mi hebre: se: atëherë, ai është viktimë e vërtetë, që është, objektivi i vërtetë, e tyre agresion
 
ahahahaha, unë jam vetëm! im "sukiliks" 666 CIA është e vërtetë, unë jam me të vërtetë vetëm! dashurën time, fejuara ime:? se zonjusha Izraeli, ajo vazhdon të jetë një prostitutë, me Rothschid FMN, 666, 322, për të parë se si ajo duhet të jetë shpërbërë: gjate: World War III, i cili tashmë është programuar: kundër saj! ahahahaha, unë jam vetëm! "sukiliks" Unë jam me të vërtetë e mia vetëm! dashurën, ime, fejuara ime:? se zonjusha Izraeli, ajo vazhdon të jetë një prostitutë me Rothschid FNI 666, 322, për të parë se si ajo duhet të shpërbëhet: gjate: World War III, i cili është tashmë janë caktuar!
 
[Dhjetë Urdhërimet] PARAMOUNT PICTURES Corparation, tha: Pikëpamjet e shprehura në këtë film (në intervista ose në komentet) nuk janë domosdoshmërisht idetë e dorës - PËRGJIGJE - POR, koncepti qendror i filmit të tërë, dhe sens të njëjtë, Jeta heroike e drejtorit (Making epike Cecil B. De milles) është për të përcjellë fuqishëm, në garën e tërë njerëzore këtij mesazhi themelor: "Pyetja që lind është nëse, ky film, njeriu duhet të qeveriset: ligjet hyjnore ( Ligji natyror, metafizika unius REI, etj .. per universale vëllazërisë), ose, nga ana e prezumimit të një monark absolut, siç ishte Faraoni Ramses (Alias: Rothschild FMN FED 666, etj .. Sistemi masonike; 322 NWO ), njeriu është në pronësi të shtetit, apo është një shpirt i lirë në imazhin e Perëndisë?
 
[Dhjetë Urdhërimet] Ky njëjta pyetje ka vazhduar gjatë shekujve, deri më sot, qëllimi ynë ishte që të zbulojë një histori të frymëzimit hyjnor, e krijuar 3000 vjet më parë "në përputhje me: teksti i lashtë i Filozofik, Josephus, Eusebius, Midrash, dhe shkrimet e shenjta, (të Pergamenat e Detit të Vdekur) Perëndia dëgjoi, dhimbja e hebrenjve në skllavëri dhe i dha jetë një njeri, i cili vetëm do të kanë përballuar një Perandorinë: Moisiun, kështu Perëndia i dorëzoi sot jetën një njeriu: unius REI , i cili vetëm do të adresojë: Perandorinë e Illuminatit: Rothschilds dhe FMN-së, të lirë Izraelit dhe të gjitha kombeve, nga skllavëria më e rrezikshme dhe të fshehta që ka ekzistuar ndonjëherë: kjo është, komplot i drejtë e zoti bankare masonike!
 
Cecil B, DeMiller realizuar, filmi më i madh bërë ndonjëherë "," Dhjetë Urdhërimet ", mesazhi i filmit, është përshkruar, shumë herë, nga drejtori:" njeriu duhet të udhëhiqet nga ligjet hyjnore (dmth, ai duhet të jetë , pa pagesë), ose, njeriu duhet të udhëzohet (dmth. ajo duhet të jetë një rob) nga një diktator të ri apo Faraoni? ", Por disa herë: Paramount Korporata ishte e shpejtë për të thënë, ose, që ka specifikuar se:? Pika e pikëpamjeve të shprehura në këtë film nuk përfaqësojnë pikëpamjet:. Nga Paramount @ YHWH ime --- gjithë lavdisë?.: është tërësi, për Krijuesin tonë inteligjente: YHWH, Ai shkëlqimin e dashurisë dhe të drejtësisë .. në të, çdo gjë është e përkryer harmoni, në fakt, "të gjitha gjërat bashkëveprojnë për të mirë për ata që e duan Perëndinë!"
? vendosë, diktaturën në një vend kjo do të thotë, është të vendosë diktaturën, në të gjithë botën: gjithashtu! Diktatura islame: per sheriatin (imperializmi Arabia Salafi) vazhdon garën e saj. për të bërë imperializmin e tij: dhe për shfarosin, çdo diversitet, e kafshon qeni: dmth, Morsi Presidenti Egjipt: është një demonstrim më tej! por, Izraeli dhe gjithë njerëzimi të shkojnë përpara, për shkatërrimet e tyre, sepse, imperializmi më i rrezikshëm, në të gjithë botën: sot, është e përfaqësuar nga 666 322 BQE, FMN FED okulte Agjencia: Bildenbeg, ecc .., sepse bankare drejtë e zoti është Satanizmi pastër: ideologjike dhe praktike
 
another anomali tragjike dhe groteske se: do ekspozitë, pasi ajo mund të jetë: i kalbur: sistemin italian institucional: e masonëve these yndyrna: në universitete, of ndyrë: që ata zënë: Ministritë our: është si më poshtë: "të gjithë studentët, jo: avvalenti (që janë dobi: IRC): mësim, opsionale, i fesë katolike, ata kanë të drejtë: për të bërë mësim, mësim alternative, që: në asnjë mënyrë nuk mund të jetë: një subjekt mësim në programin ", sepse: nuk duhet të bëni, feja, për të bërë një mësim: në më shumë, matematikës, etj .. do të thotë duke thënë se të gjithë nxënësve, i cili dëshiron të bëjë me fenë: me unius REI? ai është një budalla! por, në qoftë se, nuk janë: paratë për të bërë, mësim i mësuesve të furnizimit: për mësuesit në pushim mjekësor, natyrisht, është e pamundur për të aktivizuar kohë alternative në fenë katolike, dhe pastaj nxënësit nuk janë dobi, janë të renditura , në kundërshtim me ligjin, e drejtë, në klasa paralele
 
sot, në shkollën italiane (ku djemtë ndershëm, duhet të vuajnë ngacmimet e kriminelëve të rinj), dhe ku: nuk ka kuptim i drejtësisë, sepse: ne mësuesit, ne jemi të detyruar të bëjmë ndjekin (në klasë të ardhshëm, të gjithë gomarët ) gjithashtu, të cilët nuk duan të studiojnë! nuk ka para për të paguar mësuesit alternative, se prandaj klasa pa mësues (pushimi mjekësor) duhet të ndahen: devijim, në klasa paralele, këtu e pse: 50% e shkollës italiane, kjo është vetëm: një formë e parkimit sociale. Ata janë inteligjente, Fytyra në Itali, sepse, në mënyrë për të kursyer para, në shkollë .. Ata donin klasat: Gjithashtu, e, 30 studentë, por, pastaj, gjithashtu kalojnë një shumë të holla: në funksionet objektive, dhe në aktivitetet e tjera: e pasdite .. por të gjithë këtë? nuk ka kuptim! sepse ajo është mësimi themelor i programit: që duhet të mbrohen!


: Salette: Nga: Wikipedia, Enciklopedia e Lirë.Shenjtë: Marian: i: Salette.: Salette është: një: Vendndodhja: nga: adhurimi: Marian gjendet në komunë dhe: në: Parish: nga:: Salette-Fallavaux, departamenti: Isère, në afërsi të: Corps. Maria: Nuk do të shfaqet, në bazë të: Kisha: katolike, 19 shtator 1846 tek: dy djem, dhe Maximin Giraud: Melanie Calvat.Historia e shkurtër: apparition: Lady:: ynë i: Salette.The 19 shtator 1846, në: tre të pasdites:, në një fshat malor:: fshati: e: e: Salette-Fallavaux, dy djem, një: bareshë: i: Vitet pesëmbëdhjetë të emrit Melanie Calvat dhe: një : bariu i ri nga: njëmbëdhjetë vjet e emrit Maximin Giraud, janë: kullotje: lopë.Së dyti, tyre: Historia: pamja është e përbërë nga: tre momente. Në rend të parë: kohë: ajo shfaqet në një: një dritë ndriçon: bukur: Lady veshur: në: style: huaj. E: Lady: janë: ulur: një: shkëmb, në lot, me kapak: në: duarve. Këtë: do të ndodhë: në vendin e quajtur:: pre de la: Sezia.Në një: dyta: koha: la: Lady, qëndron: dhe, duke folur: dy djem është: në gjuhën frënge, se: në dialekt, ata kanë dhënë: një: Mesazhi: Direct: tërë: njerëzimi: dhe: për këtë arsye: të përhapur në mbarë botën. Pas: duke u ankua: per: ligësia: dhe: mëkatet e njerëzve:: se: përfshijnë: përjetshme: heqja: nga: Perëndia: dhe: pastaj ferri nëse: Madam:: persevered: keq, shpall: Divine : Mercy për: ata që konvertohet. Pastaj komunikon me: secilën: dy fëmijët edhe: Sekreti më parë: e: të zhduken në qiell, nga: lart: i Mont-sous-les-Baisses (treta: koha: apparition).: Lajm i apparitionTë dy djemtë u tha: çfarë ndodhi: së pari: për ta, bosët, pastorë Baptiste PRA dhe Pierre Selme.Maximin Giraud u pyet, kryetari i vendit: shtator Pierre Peytard 21, 1846.Të dy pastorë të impresionuar: ngjarje, i tha: faktin: Prifti: Louis Perrin: se: ai foli në: predikimin:: e tij dhe për të informuar:: Time:: Dekani i tij: Corps, Pierre Melin. Pierre ishte të informojë Melin për:: para: pas: peshkopi i Grenoble Bruillard Philibert de 4 tetor.: Lajm i shfaqjes përhapet me shpejtësi. Jean-Maximin Giraud, babai i: Maximin, se: nuk: ishte: ne: besimtar, ai kthehet më 8 nëntor. Parë: pelegrinazhi u zhvillua: nëntor 24, i kryesuar: dy fëmijë largpames. 31 Maj: 1847 pelegrinazhi që është: mbjellë:: cross: ne: pjesëmarrësit malore: 5.000 besnikë.Në tetor të vitit: 1846: dy Shikuesit janë marrë në pyetje nga një prift Dioqezan: Mathieu Cat Në shkurt të vitit:: ardhshëm: janë në pyetje përsëri: nga: François Lagier, një: prift: se: ai e dinte: ai përkryer: dialekt lokal . Më 16 prill 1847 janë: pyetje përsëri: një: Gjykatësi i: paqja e Grenoble, Frederik-Joseph Long. Në këtë: të dhëna: ka:: para: shërim i mrekullueshëm për: Peirron Motra Claire në Avignon. Fëmijët janë: pyetje: përsëri: nga: një: Prifti, Pierre Lambert 29 Maj. 22 korrik: Clément Villecourt, atëherë: peshkopi i La Rochelle, kryen një: pelegrinazh në stafin: La: Salette dhe: query: Maximin dhe: Melanie. 15 gusht: shërim i mrekullueshëm:: tjetër është: deklaroi: nga: Melanie Gamon, tek: Corps.Më 19 shtator, së pari: përvjetori i shfaqjes ka: Vendndodhja: n: Pelegrinazhet: e: 50.000 besnik.Mesazhi është transmetuar: nga: vijon: një: ekstrakt: i mesazhit: se: Virgjëresha do të komunikojë: dy barinj pak:"Nëse populli: nuk: ai paraqet, unë do të duhet të: deri: falas krah: nga: Biri im, kjo: është: aq i fortë, dhe: aq i rëndë, jo se: unë mund të mbështesë më shumë: [... ] prej: se: koha: Unë vuajnë: për: Që unë ju:! marra:: i misionit: Lutuni pa pushim biri im, unë ju thashë se ai nuk: do t'ju braktisë, por: nuk: ne bëjmë rasti . për: si: dhe lutuni? bëni, ju kurrë nuk mund të kompensojë për: dënimi, unë kam: marrë: për: ju [...] "Unë nuk kam: dhënë: gjashtë ditë: për: për të punuar, unë kam: rezervuara : i shtati, dhe: ju nuk: e: duan të pranojnë ": është: kjo: se: peshojnë më pak: krahu: nga: Biri:: My [...] nëse: korrja dështon: është: fajin: juaji . unë do të: Unë treguar Viti: fundit: me patate, por: nuk: ju e keni konsideruar të vërtetë, kur:. ajo trovavate nga: thyer, bestemmiavate emrin e: time:. Biri vazhdojë: të: dhe Rot: këtë vit, për të mos Krishtlindje,: nuk do të jetë më vjen mbi: a.: zi e madhe përpara:. nga: atë, bijtë e: sipas: shtatë vjet do të jetë: e prekur: nga: Tronditja: dhe: ... Nëse vdesin këtë: njerëzit do të konvertohet, pastaj gurët dhe: shkëmbinj do të ndryshohet: në grumbujt e: gruri: dhe: patate lindur: nga:. dielli në fushat Thuaj:? lutjen tuaj, fëmijët e mi duhet të: thotë: E pra, në mëngjes: dhe: në mbrëmje [...] në verë për: varg Mass: vetëm se disa gra të moshuara. tjerët punojnë: e: e diel, të gjithë: verë e dimrit D ', kur:. nuk: e di: se: Gjëja për të bërë, shkoni në: në: Mass vetëm: për të: të bëjë fun e fesë: ... ". [1]Vërejtur: Ati Livio: Fanzaga: Saverio Gaeta: dhe: "Këto profeci ishin: nga: Fakt:. Për të realizua të veçantë, në atë kohë: ai mbërriti në Francë nga Amerika e Veriut:: deri: pastaj: Unknown: Epidemia: cryptogamic se: ajo ishte në fakt një: mallkimi: për: vreshtat, dhe: edhe:: vdekshmërisë foshnjore: goditur: Qarkut: nga::. Salette Kështu njerëzit mund të jenë të vetëdijshëm: e::: yt: sjellje: në konsiderojnë të Perëndisë: dhe: e: gjërat hyjnore ishin: lidhur direkt: me zhvillimin e:. gjërat tokësore ". [2]Sekretet [edit]Madonna: ai zbuloi: të: çdo: dy fëmijë: një: sekrete: të ndryshme. Këto kam shkruar: te: Papa Pio IX 2 korrik: 1851 është sekret: se: ajo do të jetë: shpallur: të: Melanie: ajo është bërë: publike: vetëm: në vitin 1879. (18 vjeç janë të tepërta për: hide: Zbulesa e Perëndisë, nga: pjesë e: a Kisha, e cila, e kërkesave për t'i shërbyer Perëndisë)Shënim pra: Nga: Dorëzimi i: dorëshkrimit: origjinale, në duart e Pio IX:, në vitin 1851, deri më sot, që qarkullojnë: ". Sekret" versione të ndryshme të Disa versione kanë: hije mbuluar anti-semite, të tjerët: endje: Falënderimi me një theks të dyshuar: të: Papa :: se: ka: qenë: kaq: nga: mbajnë dorëshkrimin. Nuk janë të shkurtra, disa dijetarë: paraprakisht: dyshimet rreth autenticitetit: nga: versioneve në qarkullim, ose: si: pak: dyshuar: prerë: o: shtuar: qëllimet e: censurës ose: Manipulimi politik dhe shoqëror: prej: Mesazhi: origjinale. Vetëm se ekspozimi në publik e tekstit:: holograf origjinal, vlefshme: nga: Ekspertët radhë për: partitë, mund të më në fund: të shlyer: çështje dhe: fik polemika :: se: shoqërojnë atë: përmbajtjen: të: këtë: pohoi: zbulesë.
Ajo ekspozon një: Versioni i: Tekst: FULL (objekt: nga: censurë nga: pjesë e Santa: Shih, në hapat: ku: Madonna do të përdorni: fjalë të gjatë: të rënda: kundër: lakmia l': e: A: Pjesa e: Clerical):
"Melanie, se: se: tani: Unë do t'ju them: nuk: do të: të jetë për: gjithmonë një: sekret, në vitin 1858 (viti i shfaqurit e:: Nëna e Perëndisë: të: Lourdes), ju mund të bëni: njohur Priftërinjtë:. se: janë shërbëtorët e: Biri im, me të vërtetë: për ata me: jeta shpërndarë: dhe:: lakmia: nga: paratë, të bëjë: të jetë e mundur: demonstrimi i zemërimit: Plotfuqishmi Dell burra shenjtëruar dhe:. Priftërinjtë dërgojnë: my: Biri: nga: re: në:. kryq tek: sepse: nga: sjellje: nga: e banorëve: tokë do të: Thirrje: zemërimi i Atit të:. Heaven udhëheqësit e: Shteti: dhe: e popujve: harruar:: lutje: dhe:: pendesë, djalli do të jenë: quhet: nga: këto yje të bëhet e errët dhe: e plotë të:. gabimit njerëzimit: është: të: Eva: nga: dhe Ngjarjet trishtuar: dënimi i rëndë Kisha:. jetojnë: a: Kriza shumë:. thellë do të: koha: e: La errësira:. shenjtë: besimi në Zotin do të bjerë: në: harresa, njeriu pa Perëndinë: të humbasë atë për dashuria: dhe të gjitha gjërat: të gjithë: të marrë: të jetë kreu: të gjithë të tjerët: Unë më poshtë: a.: Kriza pa: dhe në fund me dhunë: Arroganca e: të gjitha llojet Qasjet:. këtë, kohë: në të cilën ju do të shihni : të gjithë: triumfi i perandorisë së: abuzimit dhe: e:, urrejtje vrasje: dhe: e: gënjeshtra, të gjithë: të përpiqemi: vetëm: atë: egoist:. fitim jo: nuk do të ketë më shumë dashuri për: : familja: dhe:: vendi Ati i Shenjtë do të vuajnë:. shumë:. por: I: Unë e ardhshme: të: dhe atë:. flijimet e tyre do t'ju marr Triumfi: nga: jo i keq: ai do të jetë: të siguruar: për: gjithmonë (Melania: në fakt shqiptohet: Lecce këto fjalë: "Unë do të mbretërojë në: gjatë"). Qeveritë koha do të ketë: të gjithë: njëjtë: gjobë, që: nga: thyer bazën fetare të popujve dhe : shpërndarë, për: materializmin bazë, një: spiritualizëm: dhe: ateizmi Franca, Italia, Spanja dhe Anglia:. vijnë në luftë: luftën kundër francez.:: frëngjisht dhe: Italianët kundër: italianët nuk do të jetë: a. : lufta e madhe Perëndia. Mos të jetë më i nderuar në Itali dhe në Francë, Ungjilli: do të jetë: harruar plotësisht një keqja vjen:.. në çdo shtëpi Shumë qytete të mëdha do të jenë: dhe djegur, shkatërruar pothuajse, të tjerët gëlltitur nga tërmetet besojnë të gjithë:. se: është: të vijë: të: vullnetin përpjekje të drejtë: a. shumë: për: vuajnë, por: lutjet e tyre dhe: flijimi i mëkatit do të shkojnë: drejt qiellit, ata: luten: la: I : Mëshira: dhe: my: ndihmë: është: që ata të jepet atëherë:. mëshira: nga: my: Biri do të urdhëroj: Engjëjt që: të shkatërrojë armikun: nga:. bota Papritmas të gjithë armiqtë e Kishës: nga Jezusi Krishti zhduket: dhe:: toka: të bëhet: si një:. shkretëtirë pas: Fillimi: ngadalë: re: ajo ishte: kur njerëzit e: Toka: do të lindin: Shërbimi vërtetë: nga: Krishti:. paqja, harmonia: mes: burrat dhe Perëndisë: dhe: dashuri: për të ardhshëm: Merrni:. dora e sipërme mbi gjithçka bëhet sundimtarët e reja: krahu: e drejta: e Kishës, Santa: se: është: të bëhet: të vërtetë: bartësi i :. virtytet e Jezu Krishtit 's Ungjilli: të jetë: predikuan kudo dhe: burrat bëjnë: përparime të mëdha në drejtim të: la: besimin e vërtetë, sepse nuk do të jetë makinë: në mes të: besnik i Krishtit: dhe: burrat jetojnë: frytet e: ky Perëndi: paqja dhe: Concord mes: burrat nuk: e kaluar, por për të: të gjatë, ju harroni: se: mëkatet e botës janë:: origjina e: të gjitha dënimet që: Rënia: ne:. Tokë nje: paraardhës e Antikrishtit: të bëjë: la: pamja:: e saj dhe: do: të shihet: si një të ri: Perëndia Ndryshimi Stinët, atmosfera edhe uji: dhe: fokus: Shkaku: tërmete të tmerrshme dhe: shkatërrim të madh, dhe malet: qyteti do bien yjet dhe:. për: moon: nuk: ka: më shumë: forca: nga:. shndrit Rome: humbur: të: Besimi dhe: të bëhet: të: selia e ajrit Antikrishtit Demonëve: vullneti.: fenomene mrekullueshme në ajër: dhe:: Toka bëhen burra:. keq dhe më keq:. por Perëndia: do: gjithmonë e shërbëtorëve të tij më besnikë dhe të:: e njerëzve: të mirë:. do 's Ungjilli: të jetë: predikuan kudo, të gjithë popujt dhe të gjitha kombet do të: e di:: vërtetës: nga: Perëndia Pra: Unë do të thërrasë apostujt e: Kohët e fundit, dishepujt besnikë të Jezu Krishtit, ato: se: kemi: tubave: A: jeta: nga: përulësisë : dhe: vështirësitë trima, dhe në soditje: heshtje, në lutje dhe Shlyerjes, në bashkim me Perëndinë: dhe:. gjërave hyjnore që unë mund të telefononi ata: që: të kenë: jetoi: i rrethuar nga dhimbja:: dhe: e fshehur nga bota . Nuk do të vijë: koha: se ata duhet të: tregojnë për: mbushë botën: nga:. dritës atëherë: I: Unë do të them: "Shko dhe: paraqituni fëmijët e mi! Me: Unë do të jem me ju dhe: në ju, bijtë e Luftës: Drita për:: lavdia e Perëndisë: dhe: e Jezu Krishtit. "" Shpëtimtari i: bota ", si ju do të bëni: quajnë princi i: errësira, dalin: e: humnerë hapur në:. Toka Ai do të: ngrejë madhështor: në ajër: dhe: arritur për: qielli:. por: e di: fryma: Archangel: Michael dhe: ajo do të jetë:. mbytur PERGJEGJESIA: ne: Earth: dhe: Vullneti: thithur: per: gjithmonë e përjetshme:. humnerën e ferrit me Acolytes tij, atëherë me ujë, dhe : zjarr: pastroj: la: Toka: dhe: çdo gjë do të jetë:. rinovuar Solo: pastaj: Perëndia është: shërbyer: dhe: i nderuar "[3].Hetimet dhe në miratimin [edit]Më 7 korrik 1847, peshkopi i kishave Grenoble në kanonet Pierre-Joseph ROUSSELOT dhe: André Berthier (tani shërbëtor i Zotit), të dy profesorë në seminarin: më i madh i: Grenoble, nga: kryejë një hetim të detajuar: dhe pamja, dhe: a draft: Raporti i plotë. Kjo, raporti është përfunduar: 15 tetor 1847.Në nëntor të vitit: 1847 Peshkopi: ai paraqiti: raport: kryerjen e: Hetimi i gjashtëmbëdhjetë ekspertëve sipas: nga: Driving: e: Peshkopi i dioqezës. Anëtarët e komisionit: ishin: të gjithë priftërinjtë dioqeziane. Ata ishin: famullitarët përgjithshëm kanonik Clair-Melchior dhe Perier: André Berthier, kanone Pierre Joseph ROUSSELOT, Jacques Bouvier, J.-F. Desmoulins, J. Henry, J.-C. MICHON, P. Petit, J. revol dhe Pierre Chambon, Jean-Baptiste pastor Gerin, archpriest i: Katedralja e Grenoble, Jean-Pierre Cartellier, archpriest nga: Saint Joseph, H. Genevey, archpriest nga: St Louis, J.-H. de Lemps, pastor: nga: Andrew: dhe: Jean-Jules Keisser, pastor: nga: St Lawrence: dhe: rektori i: Seminar: Jacques-Philippe Orcel më shumë.Janë mbajtur: tetë: seanca në total, të gjitha në mes të: nëntor dhe: dhjetor: 1847. Në dy nga: këta ishin: pranishëm dhe Melanie: Maximin: se: ato ishin: pyetje gjatë. Në: votim përfundimtar dymbëdhjetë e gjashtëmbëdhjetë shteteve argumentoi: vërtetësinë e shfaqjes. Tre nga: këto dymbëdhjetë, André Berthier, H. Genevey dhe: J.-H. de Lemps ishin: dyshim: vërteta: nga: disa elemente të shfaqjes. një: Anëtar, Jean-Pierre Cartellier, u shpreh: siguri: se: pamja ishte një: false.Kur:: komisioni kishte mbaruar: punën e tyre, miratoi raportin,. Peshkopi pritet të: jap miratimin zyrtar, sepse Kardinali Bonald, Kryepeshkopi: nga: i Lyon: ku: Dioqeza e Grenoble ishte: peshkop, do të thonë Cartellier.: Raporti është publikuar: nga: Joseph Pierre qershor ROUSSELOT 26: 1848 [4] dhe: dërgohen tek: Papa Pio IX në gusht: e: 1848. Rezultatet e raportit: ishin: aprovuar nga Santa: Shiko.Një takim mes: Maximin Giraud dhe John Mary Vianney, shenjtë i mbajtur mirë: d'Ars, u zhvillua: 19 shtator 1850. Pas: Një: Termi: nga: doubtfulness: Për shkak: për një: të vogla: Aksidenti: gjatë takimit, gjithashtu: shenjtori u bë një: një mbrojtës këmbëngulës e shfaqjes me:: e fund: tij: jeta. [5]Megjithatë,: rezistenca: brenda: nga: hierarkia e Kishës: Katolik: Frëngjisht: se: është duke kërkuar për: një: marrëveshje: me autoritetet, jo: zhdukur plotësisht. Kardinali Bonald jo: besoj: se: apparition ishte e vërtetë: dhe: dyshuar: nje: mashtrim. Kardinali mori fëmijët e: të zbulojë sekretet, bragging: të: të ketë një zyrë:: Fëmijët veçanta pëlqimin nga Papa: të: kërkesë: të tij. Dhe e dyta: Korrik 6: 1851 shkroi dy: një: Raport: dhe pamja: sekret: se:: Virgin Mary kishte: për ta, komunikohet. Melanie: se: ai shkroi asaj: tekst: manastir i: i motrave: Providenca Corenc ai vetëm ka shkruajtur: A: Short Version: nga: secret [6] dhe: ai këmbënguli se të dyja tekstet ishin: dërgohet direkt në Nga kjo Papa: Detyra: dy përfaqësues, kanone Pierre Joseph Roussilot dhe Jean-Baptiste Gerin, u, dërguan në Romë. Teksti: nga: dy sekretet ishin, dorëzohen tek: Papa Pio IX 18 korrik: 1851.Sekretari: nga: Shtetit, kardinali Lambruschini konfirmoi zyrtarisht: komunikimin e dokumenteve të mëposhtme ditore. Mgr Asistent: saj. Fratini bëri: njëjtë. Këto dokumente janë publikuar vetëm që shumë: zbuluar kohët e fundit në Arkivin: Sekret i Vatikanit: nga: Michel Corteville, MS për: njëjtë: Dita: 19 korrik: 1851, i pesti, përvjetori i shfaqjes, të shfaqura është miratuar zyrtarisht: në një : letër nga peshkopi baritore Dioqezan nën titullin e "Nostra Signora: i: Salette" (Notre Dame de la: Salette) [7]. Kështu shkroi peshkopin:[E shfaqura] ka: në të gjitha tiparet e së vërtetës:: dhe: [...] besimtarët janë të justifikuara për: besoj e: ka: nga: dyshim: dhe: me siguri. ... (Neni 1) ... Pra, në mënyrë të: Tribute to: më shumë ynë ndjerë: mirënjohje ndaj Perëndisë: dhe: të: lavdishëm: Virgjëra Mari, ne autorizojë: la: përkushtimi ndaj: Ynë: Lady: e: Salette. Lejoni: se: kleri predikojnë këtë: ngjarje e madhe, dhe: se: ata të tërheqë: pasojat praktike dhe: morale. ... (Neni 3) ... Ndalojnë: besnik dhe konkretisht: kleri i dioqezës së::: tonë flasim ose: shkruaj kundër: se: se: ne shpallim sot: se: prandaj meriton respekt: ​​nga: të gjithë. ... (Neni 5)Kjo letër: ajo u botua më vonë në përkthimin e L'Osservatore Romano:: 4 qershor 1852:.Kuptimi: teologjike: [add]Së dyti,: doktrina: Catholic kjo: fenomen i takon: kategorisë: nga: zbulesave private [8]Babai Livio: folurit Fanzaga: nga: La paraqitjet: Salette, ka: shkruar ndërmjet: tjera:"Lotët e Shën Mëria tek: La: Salette I natyrshëm: krahasoni ato në një farë mënyre: djersën e gjakut të Krishtit:: në Gjetsemani Jezusi është: vdekur: për:. Mëkatet tona - dhe: pastaj kemi: shpjegoi:: tij Dashuria e pafund - edhe pse jo dashuria e tillë: është: kuptohet jo: është: pranohet, është edhe: refuzuar ... Pra, lotët e Madonna: janë: të: tregojnë: tonë: nuk: korrespodenca: hiri, refuzimi: se: kundërshtojë: të: mëshirën: nga: Zotit Unë jam një: Lotët e: dhimbje: se: ajo: versa: më nga: ne, fëmijët e tij: se: jetojnë: në mëkat, sepse Maria: nuk: Maj forca: konvertimit, por ajo vetëm mund të: të shpreh hidhërim: per: refuzimin: e:. dhuratën e dashurisë "[9]
nga faqja: zyrtar: Bella: Lady: rritet. Ata jo: ata janë lëvizur. Ai thotë për ta në frëngjisht:Eja më afër, fëmijët e mi, e jo: të jetë frikë, jemi këtu për: a po ju them: një lajm i madh.Pastaj: zbresë nga: ne: nga: saj. : Vendosur. jo: ndalesa: nga: thërrasin: "Ajo dukej si: a: mami: prekën fëmijët dhe ikur::: malore per: qaj." : Bella: Lady: është: të lartë, dhe: të gjithë: të lehta. Vishen si gra të rajonit:: gjata: tunikë, një: platformë e madhe për: jeta, një: shall kryq: dhe: knotted: prapa, një: kufje: nga: Farmer. Nga: rose kurorë::, kreu thekë: tij: dhe shall: këpucë tij:: këmbë shkëlqen një: shkëlqim të ngjashme: një: diademë. Peshon mbi supet: a: të gjatë: zinxhir. një: zinxhir: ajo mban në të gjoksit: një: kryqëzatë stoli, rrethuar nga një: çekiçin: dhe: i: kanxha.Se: se: ai thotë se në mal:: Bella: Lady: flet: dy barinj pak: "Ha: qaj: të gjithë: koha: se: ai:. Biseduar rreth" Ose së bashku: ndaras, dy fëmijët e thonë të njëjtat fjalë, me variacione të vogla: se: nuk: Alter: kuptimi. dhe: se: nuk: çështje: atë: Pjesëmarrësit: Pelegrinët o: vetëm kurioz, personalitet i lartë apo klerikë, apo hetuesit: gazetarët. Janë: të favorshme, pa: paragjykimi ose: dashakeqe këtu: se: se: është: t'i dërgohet:Eja më afër, fëmijët e mi, nuk ki frikë: jemi këtu për: për të treguar ju një: lajm i madh!
 
"Ne dëgjuam, jo: mendova: të: asgjë." Si Massimino: dhe: Melanie, le: resonate brenda: nga: ne çfarë ajo: ka: tha: male.Me ta, dëgjoni atë që: vendosjen: Gjoks:: Crucifix e tij rrezatues: lavdi.Shfaqja e: La: Salette është 19 shtator 1846. Në ditët e: e: e shtune: në tre të pasdites: a: "Zonja" është: Melanie: dhe: Massimino: nga: 15 dhe: 11 vjet: se: asistojnë: lopët në mal për të Planeau:: 1800 metra në lartësi .Bariu mund të shihni: si: bota: nga: dritë në mes: për: Depresioni: ata thonë, "sikur dielli ra: në atë vend." Në: Shkëlqej mund të shikoni: a: grua ulur me bërryla e tij në gjunjë e tij dhe fytyrë: fsheur: në: duart."Zonja" shikon në ta, dhe, në krye të një: "PO tek: ata të fillojnë: të flasin në: aftësinë e tyre për gjuhën, frëngjisht, të dy largpames po bien në shpatin: dhe: të:: vizion për: kjo pikë: nga: pothuajse "ngatërrohet" me atë ...: Lady, duke qarë tek: shi ... dhe me lot me bollëk që e merr për: flas atyre me këto fjalë: se: duhet: vijnë për: na si "mesazh"!Intervista zhvillohet para: në frëngjisht dhe pastaj në dialekt, dhe më në fund përsëri në frëngjisht.


Ejani fëmijët e mi, jo: Frika: A: Këtu për: shpallë një:. Mesazh të madh""NESE MY PEOPLE:: jo: DUA TË DORËZOJNË TE KENI: DETYRUAR tek: LET FALAS: ARM: nga: MIO:. SON TI: 'SO' dhe STRONG: AS 'HEAVY: se: nuk: MUND: SHUME' mbështesin atë . ""NGA:: TIME: VUAJNË: per: YOU SEPSE 'HO:! Marra: MISIONI LA ​​nga: LUTESH vazhdimisht MY: SON, DUA: se: nuk: TËRHEQJA VI, por: nuk YOU: NE DO NESE Për.: AS: dhe lutuni: Ju do të jetë ndonjëherë në gjendje për të kompensuar DËNIMIT: se: KAM: Jack: per: YOU "."Unë e kam: Data: gjashtë ditësh për: PUNA, unë kam: PËR: i shtati, dhe jo:: ME LO:. DËSHIROJNË TË Grant dhe 'kjo: se: peshojnë shumë: ARM: nga: mio: djali:"!"Edhe nuk Carters: DI: se: blasfemoj EMRI nga: MIO: SON ...""Këto janë: dy gjëra që peshojnë:: TIME: ARM: nga: Mio: SON"."Nëse Harvest: të dështojnë: LA: faji: atë '. VETE VE L' HO: Fakt: Shih VITI: kaluarës: me patate: nuk ju: KENI BERE: NESE EDHE KUR:. TROVAVATE NE nga: emri i BESTEMMIAVATE meta: MIO:. SON ata vazhdojnë: në: kalbet dhe: Këtë vit, tek: Krishtlindjet nuk: VE DO TË JETË: ME SHUME 'Ju nuk:. KUPTONI fëmijët e mi VE Lo:? SAY'. ndryshe ""NESE KENI NDONJE e: gruri, jo:. SEMINATELO ÇFARË: seeded: sara 'ATE: nga insektet dhe: ËSHTË: se: Mature' pluhur KUR: e:. Typing vjen pas 'CADRA A: uri e madhe. PARA: nga: IT: FËMIJËT NË: i më poshtë: shtatë vjet do të jetë: në shënjestër nga: Konfiskimet dhe: DIE: NDËRMJET ARMËT: nga: NJERËZIT: se: LI MBAJTUR TË TJERËT DO:. pendesës: ME: uria. NUTS do të prishin : dhe: rrushi: kalb '".: Biseda midis: la: Lady: dhe: Shikuesit vazhdon me çmimin: nga: a: sekrete ....Sekreti i cili është: nën ::"Nëse ju konvertojë, dhe gurët e shkëmbinjve: do të ndryshohet: në mal: kokërr: dhe: Patate Datlindja: nga:. Diellit në fushë"Dhe pastaj në fshehtësi: maternally: Virgin thotë për miqtë e tij:"Thuaj: JU: lutje, fëmijët e mi?"- Jo: shumë: Lady: - përgjigjet"Ah, bijtë e mi, ju duhet të: vendos: dhe: mirë, sera: dhe: mëngjes, kur:. Jo: ju keni kohë, të paktën SAY: një: BABAI YNE: O: Hail KUR:. JU DO TË MIRË, ju emri i: PIU '"."A:, MASS SUMMER DUHET: Leka:. DISA FEMRA MË SHUMË 'VJETER PUNE TE TJERA: e: e diel, ALL:. VERA DIMRI: KUR: nuk: DI: se: FARE DUHET: te: START, por: për të: të bëjë fun e fesë ":"NË Lent: BE: PËR: BUTCHER:. Se si qentë""Kurrë nuk kam parë: nga: kokërr: DËSHTIMI:, bijtë e mi"- Nr:, Zonjë! - Përgjigjuni.
Time:: Lady: adresa tek: Massimino:"POR: JU, BIRI: YOU MY MUST HAVE IT: VISA: A: TIME: ME TUAJ: Ati NË FUSHËN: nga:. Monedhë MASTER i: FUSHEN: tha: baba i:: JUAJ shkoni tek: SEE ASAJ: kokërr:. faji VI dhe të gjithë shkuan: DY, ju mori në dorë: DY OSE: TRE veshët STROPICCIASTE dhe: të gjithë:. ra në pluhur KTHIMI KUR: ju do të: një gjysmë ore: NGA: Trupat Juaj : BABAI ju dha një copë:: e: buka duke i thënë: "Merre, bir: im, ha: AKOMA: e bukës: Këtë vit: PSE 'jo: SO: KUSH ha" VITI: NEXT, NESE gruri: VAZHDON: PËR KËTË: MODE. ""Oh, po, Lady, tani më kujtohet Para:. Jo: mua: Unë mend më shumë."Intervista me: Virgjëresha: fund me një: një apel të përzemërta:"E pra, bijtë e mi,: ju do të dini për: ALL: Populli""GO, fëmijët e mi, DO: të dinë: ALL: Populli"Tha ajo qëndron: nga toka dhe ngadalë ngrihet deri në: e kallamidhe: këtu është: Shtrirja: nga duket e habi: Massimino: dhe: Melanie: që: ata e shohin:: Saj: Figura: dhe zhduken: ngatërruar me : drita e: cila është: përfundoi, pastaj zhduket gjithashtu:: drita ...Lajme: i: mesazhit të Santa: VirgjëreshaSECRET: DE LA SALETTE(5/95)Më 19 shtator 1846, në: Melanie: Calvat dhe maksimale:: Giraud shfaq: Nëna e Perëndisë:News: i mesazhit:: ata gjithashtu dorëzoi majtë: përsëri, i habitur.Nga: disa kohe: ne dëgjojmë nga: statujat e Madonna: gjaku i holluar me ujë: publik, katolike dhe nuk bëni, kjo është: të majtë: hutuar: ose: i habitur.Pa marrë parasysh se: ata: se: mund: të jetë besimi i këtyre ngjarjeve, ata nxisin: të: reflektuar mbi kuptimin se: gjithmonë në: histori: nga: Krishterimi: realiteti siç janë: të veshura.Lënia: autoritetin legjitim: gjyq kishtar: final: ngjarjet e fundit, vërejmë se, po: në vitin e shekullit të kaluar, Santa: Virgjëresha, në shfaqurit të njohura si autentike nga Kisha, ka: dhënë: të: Postime shikues dhe profecitë: pastaj ndodhi menjëherë.Këtu ne do të thotë: të flasim të shfaqjes së: Madonna: On: malin e La Salette: (fshati: i: Dauphiné, pak, larg nga: Trupat në: rruga mes Grenoble dhe GAP), sepse mesazhi i Santa: Virgjëresha është: shumë së bashku: aktuale dhe: pak: njohur:: tij: difuzionit, në fakt, u pengua tek: sepse: i: përmbajtjen, sidomos të: së: pjesë: se: sot ne jemi të shqetësuar: më shumë nga: fqinj.19 shtator 1846 Melania: Calvat së bashku për: Maksimumi: Giraud, tha: nga: marrjes: një: Mesazhi: dhe: n: sekret: Gjatë shfaqjes: e Madonna.Që nga viti 1860, Melania, pastaj hyrja: në emër të fesë: Mary: i: Kryqi - Viktimë e: Jezusi, ai vazhdoi të: versione të ndryshme të: tij: sekret deri sa u deklarua: e vërtetë: një botuar: në vitin 1879 me miratimin e: Peshkopi: të: Lecce, ndërsa autoritetet: Kisha: Frëngjisht per: disa herë: nuk: ai donte të japë njohje: Kisha. Historia: e: apparition i Madonna tek: La: Salette (aty ku sot qëndron një: awesome: shenjtëroren, një vend: e: a: procesion e madhe e 19 shtator: çdo vit), ne mund të marrin në konsideratë, për: qëllimet tona , përbëhet nga: thelb: dy pjesë kryesore.Në: Së pari: janë: përshkruan ngjarjet: se: të interesuar: të mirë: një pjesë e Evropës: nga: atëherë, dhe: se: ka ndodhur: në kohë: luftërat civile në Francë, (të: Qyteti i Parisit), në Portugali, (duke luftuar për: Krijimi i: Republika e), Itali, (luftërat e: Pavarësia) e përfundimit: fuqia e përkohshme e papëve, (GAP: nga: Port: Pia: e: 1870); uria, lufta kundër:: feja, (Akti i Friars: Qeveria: Cavour, politika Kisha: nga: Gambetta: dhe: Ferry në Francë); tolerim: prishja morale: Kisha.
Të: dytë: Pjesa (të cilat ne japin kuotën: në: tij: plotësia: faqet: se: në vijim: për secilin nga: ne: vlerësojë dhe: Gjyqtari në ndërgjegjen), është:: më të diskutuara: e: secret, sepse duke iu referuar: vjen: Antikrishti: dhe: përhapja e herezisë: brenda: njëjtë: e Kishës.Ai në mënyrë të qartë thotë në: Profecia: se Roma: humbni: e: besimi dhe: të bëhet: të: selia e Antikrishtit.Janë fjalë jashtëzakonisht serioze: se: shkoni tek: lidhur me: ata: se: si vijon: në mesazhin vetë, dhe: që do të thotë: palodhur: siguria e fitores:: fundi i: mira mbi të keqen, Ftesa nga: ne: këmbëngulja në: shërbim apostolik Katolike Romake: besim vazhdueshme: për: apostujt e: vonesë.: Pjesë e: Mesazhi: se: quote, është: a: përkthimi i tekstit:: miratuar: Gjuha: frëngjishte, siç është raportuar, në librin: benedictions et maledictions, Propheties de la privée: Shpallja e: Jean VAQUIÉ, Dominique martin Morin Publisher, 1987, ISBN 2-85652-094-4, e cila, për: tij: kohë më parë: Referencat: të: M.CALVAT, L'de la très shfaqura Sainte Vierge sur la: Malet e: Salette, pajtimin : Mgr Zola, Lecce (Itali), 15 nëntor 1879, Romë, 1922 (Société St-Augustin).Libri mund të porositen nga: ne: Perhapja de la: pensée française, BP 1, F-86190 Chiré-en-Montreuil, Franca, dhe: kjo është: Dënimi: nga: merrni atë: për: të ketë mesazhin: e plotë: dhe : Zbulimet tjera: korrespondences: nga: shpalljet vizionare që: nuk është këtu: ne ose mund të luajë.________________________________________
(Hequr)Udhëheqësit ... do të ketë: një të gjithë: të njëjtën gjë: Projekti: se: është: nga: shfuqizojë dhe: të hequr qafe të gjitha parimet fetare për: zëvendësojë me ateizmin, materializmin, për: spiritualizëm, dhe: të gjitha llojet: e: veset.Viti: 1865 ju do të shihni: neverinë në vendet e shenjta, në konventat lulet e Kishës: do të jetë: i kalbur: dhe: djalli do të bëhet: si mbreti i zemrave.Ata: se: duhet: të: kreu: i: komunitetit, kini kujdes fetare: Populli :: se: ata duhet të: marrë, sepse djalli do të përdorë: të gjithë:: saj: të keqen, sepse: për të futur urdhrave fetare të të: populli shenjtëruan në mëkat, sepse çrregullime dhe: dashuria e kënaqësive trupore do të jenë: i përbashkët i të gjithë:: toka.Franca, Italia, Spanja: dhe: Angli: të jetë: në luftë: fluksit të gjakut: për: rrugët, francezi do të luftojë: kundër: Frëngjisht, italisht: kundër: Italian, ju do të: pastaj: lufta: e përgjithshme: se: është: tmerrshme. për: disa kohë më: ​​Perëndia: nuk: ju do të mbani mend: shumica e Francës, as Italisë, sepse Ungjilli i, Jezu Krishti: nuk: është më shumë i njohur.Të pabesët do të përdorë: të gjithë: të: ata: dinak, ju vrasin, ju sakatoj: edhe njëri-tjetrin: në shtëpitë.Për të shtënë e parë: e: rrufe saj: shpata: dhe malet: të: natyra: të gjithë: shake: nga: frika: sepse çrregullime dhe: krimet e përshkon: burrat: e: Pas: qiellor.Paris do të jetë: të djegur: dhe: Marsejë ngulfatën; shumë qytete të mëdha do të jenë: shoku dhe: gëlltitur nga tërmetet; :: besoni se: të gjitha: është: humbur, jo: ju do të shihni: se: Vrasja, jo: ju do të dëgjoni :: shtënë se:: dhe: mallkon.I drejti do të vuajnë: Shumë, lutjet e tyre, me: pendesë tyre: dhe: lotët e tyre: do të rritet: deri: në qiell: dhe: të gjithë: njerëzit e Perëndisë: të kërkoj falje: dhe: Mercy: dhe: pyet: mia : ndihmë: dhe:: Mia: ndërmjetësimi.Pastaj, Jezu Krishti: me një akt:: i: Saj: Mëshira: madhe: për: drejtin: do komandën: engjëjt e Tij: që: të gjithë armiqtë e tij janë: bëhen për: vdekje.Papritmas, ndjekësit e Kishës: të: Jezu Krishti: dhe: të gjithë njerëzit të përkushtuar për mëkatin dhe do të vdesin:::: toka bëhet: si një: shkretëtirë.Pra: ju do të bëni: paqja,: pajtimi i Perëndisë, duke filluar nga njeriu, Jezu Krishti, do të jetë: shërbyer, Adored: dhe: përlëvduar kudo lulëzojë:: bamirëse.Mbretërit e reja do të: krahu: e drejta e:: Holy: Kisha: se: ajo do të jetë e fortë, i përulur, i devotshëm, i varfër, i zellshëm dhe: kopjues: e: e virtytit: Jezu Krishti.Ungjilli është: predikuan kudo: dhe: burrat bëjnë: përparim të madh në: besim, sepse ju do të përzënë: mes: punëtorët e Jezu Krishtit, dhe për shkak se njerëzit do të jetojnë: në frikën e, ZotitKëtë: paqe: burrat nuk: të jetë: afat: njëzet e pesë vjet të: lashtat do të bollshme: ata harrojnë se: :: mëkatet e: meshkuj: sepse: të: të gjitha dhimbjet :: se: arrijë: në: Earth .Një lajmëtar i Antikrishtit, me trupat e tij të: disa vende, do të luftojë: kundër: Krishti vërtetë, vetëm: Shpëtimtari i botës: ai përhapur: a shumë: të gjakut dhe: duan: të asgjësoj adhurimin e Zotit: për: duke u parë: si: PerëndiaToka: të jetë: goditur: by: të gjitha llojet: e: plagë, (përveç: afrikane dhe:: uria se: të jetë: kudo), janë: nga: luftës: deri: fundit: lufta se: është: pastaj : bërë: nga: dhjetë mbretërit e Antikrishtit, i cili do të jetë mbret: të gjitha: njëjtë: Projekti: dhe: do të jetë: vetëm për: sundojnë botën.Së pari: se: kjo do të ndodhë: do të jetë: a: e specieve: false, paqe në botë, jo: ju do të mendoni: se për të: të ketë argëtim, braktis pabesët në: Të gjitha llojet e:: mëkatin, por: bijtë i Kishës Santa, fëmijët e besimit, pasuesit e mi vërtetë besojnë: në dashurinë e Perëndisë: dhe: në bazë: se: Unë kam më shumë kujdes.Gëzuar përulur shpirtrat udhëhequr nga Shpirti i:: Holy! Me: Unë do të luftoj me ta: deri: të: se: ata do të: në: plotësia e moshës. : Natyra: duke kërkuar për hakmarrje, sepse: burrat: dhe: quivers e: frika: duke pritur: nga: kjo: se: për të arritur atje: në tokë: ndotura: krimet.Toka dridhet: dhe: ju: se: ju bëni profesionin e: adhurimit Jezu Krishtit: dhe: se: brenda: nga: adhuroni vetëm: vetë; dridhen sepse Perëndia është: për: dorëzojë tuaj: armikut, sepse vendet e shenjta janë në: korrupsioni, convents shumë: jo: janë shtëpitë e: Zotit: por: kullotat e: Asmodeus: dhe: e tij.Do, gjatë së cilës: koha: se: lindur: Antikrishtin: e: a: çifut fetare, nga: a: false: virgjër: se: është: në komunikim me të vjetër: gjarpri, mjeshtër i papastërtisë, e tij: babai do të jenë: Peshkopi, lindur: të vjella: të: besonin, ai do të: dhëmbë, në një: Fjala: të jetë: mishëruar djalli, dhe ai do të nisë: e: qaj: frikshme, do të: përkëdhelurit, jo: duhet të hani : që: i: papastërtive.
Ai do të: kemi vëllezër të cilët, edhe pse jo: janë: mishëruar djajtë si ai, do të jenë: nga bijtë e: keqes, për dymbëdhjetë vjet: ata do të bëjnë: për: fitoret trima: që: të marrë; shpejti: ata do të jenë: secili: të: kreu i ushtrive: asistuara nga legjionet e ferrit.Stinët janë: ndryshuar tokën: nuk: do :: se: fruta keq, yjet do të humbni: lëvizjet e tyre: të rregullta, të: nuk:: moon reflektojnë: se: a: dritë zbehta kuqërremtë, ujë dhe: dhe: Zjarri do të: globit: vendi i lëvizjeve tharë: dhe: i: tërmeteve tmerrshme se: gëlltitje: i maleve, i: qyteti.Romë: humbasin: e: Besimi dhe: të bëhet:: selia e Antikrishtit. Demonët e ajrit: Antikrishti: Bëni mrekullitë e mëdha:: toka: dhe: në ajër: dhe: burrat janë prishur: më shumë dhe më shumë.Perëndia do të: kujdes, dhe e shërbëtorëve të tij besnikë: e: e njerëzve: të mira: do, Ungjilli është: predikuan kudo, të gjithë popujt dhe të gjitha kombet do të: e di: e: e vërteta.I: Adresa: një apelon: urgjente për: tokë, unë: Name: imituesit e vërtetë të Krishtit: se: njeriu, i vetmi: dhe: Shpëtimtari i vërtetë: meshkuj: I: Emri: fëmijët e mi, adhuruesit e mi e vërtetë, ata: se: duhet: të dhënat për: Meje, sepse unë: të çojë ata: nga Mio: Biri hyjnor, ato: se: I: port, për: kështu që të flasin, në krahët e mi, ata: se: janë: përvojat e : Fryma Mio, dhe më në fund i: Emri: Apostujt e: Kohët e fundit, dishepujt e Jezu Krishtit: që: përulësisë: A: ka jetuar në shpërfillje të botës:: dhe: nga: atyre vetë, në: varfërisë, dhe , në shpërfillje dhe në heshtje, në: lutja: dhe: në: turpi të madh, në: dëlirësi: dhe: bashkimi me Perëndinë,: vuajtjes: dhe: panjohur të botës.Është koha: që: shkoni: dhe: janë: të mësoj: toka.Shko dhe: tregojnë veten si fëmijët e mi të dashur, unë: janë me ju dhe ju si: në të gjata si: yt: besimi është:: drita: se: ajo ndriçon: në këto ditë të: turp.Nëse juaj: zelli të bëjë që ju: se si të uritur për:: Lavdia: dhe: nderi i, Jezu Krishti.Lufta, fëmijët e: drita, ju,: Numri: se: ju shihni, sepse këtu është: koha: herë,: fundi i: qëllimi.Kisha: Vullneti: eklipsuar, bota do të jetë: në: tmerr.Por, ja, Enoku dhe Elia, i mbushur nga: Fryma e Perëndisë, ata predikojnë: të: forca: e Perëndisë: dhe: të Men: mirë: do: do të besojnë: në Zot: dhe: shumë shpirtra do të jenë: ngushëllohet, ata do të: përparim të madh: për: virtyti i: Shpirti: Fryma e: dhe: dënojë: gabimet djallëzore e Antikrishtit.Fatkeqësi për banorët e tokës:!Nuk do të jetë: luftëra të tmerrshme dhe zi buke dhe murtaja:: sëmundjeve ngjitëse; shi: a: breshër frikshme: nga: kafshët, Thunder: se: shkundni: qytete, tërmetet: se: gëlltitje: Vendet, ju do të dëgjoni: nga: artikujve në ajër, njerëzit mundi: cap: kundër: muret, ata do të thërrasin: të: vdekje nga: tjetër: Partia: vdekja supplizierà tyre, si dhe rrjedhën e gjakut: nga çdo pjesë.Kush do të jetë në gjendje të jetojë qoftë Perëndisë: Mos bien: koha: e: test:?Nga gjaku, dhe lotët nga: lutjet e të drejtëve do të largohet Perëndisë: të qetë, Enoku dhe Elia do të jetë: të bëhen: vdekje; Romë: pagane të zhduken, dhe zjarri i: Renia qiell: dhe: shkatërruar: tre qyteti , gjithçka: Gjithësia është: hit: me terrorit: dhe: shumë do të lejojë seduces shkak se ata nuk: ka: adhurimi: Krishti i vërtetë
 
duke jetuar në mesin: ato.Është koha, dielli është errësuar, e: besim vetëm: të jetojnë.Ja, koha, humnerë hapet.Ja, mbreti i errësirës:.Ja: Bisha me subjektet e tij, duke e quajtur veten shpëtimtar i: bota.Ai do të rritet: krenari në ajër, sepse: për të shkuar deri në qiell dhe ai do të jetë: stifled nga fryma e Shën Michael Archangel.Ai do të bien: dhe:: toka: se: nga: tri ditë do të jetë: në evolucion të vazhdueshëm, të hapur: tij: Size: i plotë: nga: zjarrit dhe ai do të jetë: zhytur: per: gjithmonë me të gjitha puset e saj e përjetshme të 'ferri.Atëherë: uji: dhe: zjarr: të pastruar: toka: dhe: konsumi: të gjitha veprat: nga: Burrat dhe gjithçka: do të jetë: rinovohet: Perëndia do të jetë: shërbyen: dhe: përlëvduar.Ne nuk synojmë: të sigurojë interpretime të: një: Teksti: Related: shprehje profetike dhe apokaliptike, plotësisht i kuptueshëm vetëm në kohën: të: krijimin, dhe:: tij nuk: do të thotë: trash, me: Vendbanimi: atë të millennialism , sidomos: në fushën: Protestant, tregojnë: afatet, për:: parousia, por: as ne nuk mund të: të vënë në pikëpyetje kuptimin: e: e: mesazhi, ndoshta tani shumë neglizhuar nga Kisha: zyrtar: se : përshtatet: me Librin e Zbulesës, i cili flet: nga: dëshmorëve, i cili do të mbetet: besnik: fjala e Perëndisë: dhe: se jo: ka: Adored: në: kafshën: dhe: e: Princi i errësirës: : se: do të: të ndërpritet për: një: një kohë të shkurtër (Zbulesa, XX, 1-10).Siç u tha nga një: nga dijetarët më të famshëm të: sektori, Ugo jezuit Shqipni, reflektojnë mbi mesazhet ne eskatologjike "paralajmëron dyja: mosangazhimi: nga: një: pesimizmi inerte, është: nga: iluzionin e: një: parajsë në tokë kërkon [...]: se: ne supozojmë: e: e: përgjegjësi: a: të fortë, besim: që, (siç është i vetëdijshëm: nga: puna me një: Krishti është gjithmonë i pranishëm dhe: aktive, por: transcendent), përpiqet: nga: japin më të mirë, por: jo: pretendimi i: kontrolloni rezultatin "(Ugo:. VANNI,: Struktura: Apokalips letrare, Morcelliana, Brescia, 1980).Paralajmëron porosinë e Ungjillit: ideo: vos et estote muri, Quia: këtu: orë nescitis: Filius hominis venturus lindje (Kështu edhe: ju jeni të përgatitur, sepse Biri i njeriut do të jetë: ore: më shumë të papritura) (Mateu, XXIV, 44 ).Luc de Pollienhttp://www.unavox.it/home.htm


Strat666Plissken --- as you were born: voodoo child: in menstrual blood: moon:of your mother witch and your father cannibal priest:for, to be fake atheist , for years, to be an atheist in this page? not my fault, if the word of God: is the light that overcomes the darkness 666 FED ECB IMF .. ThENaughtyNightWolf 666 satanism international CIA, 322 IMF Strat666Plissken cannibals - I remember very well, like, four years ago, you was intimidated: President Obama, by yoy 666 IMF NWO, in fact, you have made​​: a sniper rifle, sniper in the hands of a criminal! JajaDelleTigri 666 - so many people die every day along the way ... why not you? AND YOU LOVE SO MUCH THE CEMETERY? Then .. I CAN satisfy you! - My God, free the world from all these Satanists criminals!

HellPurgatory666 --- my dear friend of CIA - I as a politician?. I'm too tolerant! I pursue: only: all crimes: against: the dignity of the human person, because. to every man must be secured, free will, but these chemtrails.?., they are: the genetic engineering: and they want to replace (change), all living being natural, on this planet! (ie, the highest social engineering project: the NWO for 666 IMF): with these genetic modifications(chemtrails)? they are committing a crime constitutional huge! but, because: it was silent, hidden (by: Jewish lobbies and Freemasons): Crime Constitutional bank seigniorage?. then, any other crime: it may be possible! but, I will see: the massacre of all my enemies, with my own eyes: very early in the name of Jesus, hallelujah!

LESBIANS -- @ lesbians - ultrasound at the left of my brain, they say to me, indicate to me that the men most corrupt, they say bad against me, they, the men despicable, evil and unfair, selfish and socially dangerous, they are criticizing me .. but this is the truth: "I ​​have not spoken to you, as a politician, but as a man of God." after all, the company is also the home of all the cowards.. 

Synnek1 -- i am jewis Messiah, the realization of their political desires and theological, I can gather all the Jews of the world! That's why the: attuale: current Israel is a scam! because Israel can only exist as a kingdom! today, is false Israel, as, is false Palestine : Palestine is for imperialism Arabia, and, Israel is for the imperialism of IMF, both, will be destroy, for to be sacrificed on the altar of Satan: for do new Babilon Tower NWO. Lesbian Seagull: (/MarioMario4325) Age:Old Enough wen i wus yungur ey mad dis yutub acout an et wus magcul atho i em a browny nao i taik vur litl tolrnce liv wif et -- ANSWER -- you become a lesbian, because you could not find a good male? ie an true man? but before, you deserve: a real man, who, perhaps, does not exist, and that should be created: through your faith bigh in Creator God?, you must learn to be and become: a real woman. because faith can move mountains. LESBIANS -- WHERE IS YOUR 
[the infamous pact [the infamous pact] between Saudi Arabia and enlightened: for the destruction of Christian civilization (democracy) and the destruction of Palestine, in this way through Freemasonry, Satanism, multinational, corporations, bank seigniorage: the enlightened jews: take control of the West, while the Saudis take control of all Muslim Nations. --- ANSWER - FUCK! NOT MY FAULT IF GOD FORCES ME TO SAVED THE LIFE OF MUSLIMS Salafis, THAT THEY DO NOT DESERVE TO LIVE! LIKE, I LOVE ALL THE PEOPLE, AND ALL PEOPLES, ONLY THE POOR!

11/30/2012 VATICAN - PALESTINE: All lies! There can be no, an true Palestine, because there is still no, true Israel! That hole: ass of Israel? is a scam: IMF 666, it is not suitable: to reap all the Jews of the world, here, because today, Israel is a state further, from the truth, of how, it can be false, a Palestinian state .. All this, it is useful to Rothschild: 666 FMI: only: to unleash: World War III: of which he needs: to regenerate the IMF: that: has reached together all peoples: the threshold of collapse! This rabbinic Masonic conspiracy: the Illuminati Pharisees of the Talmud will do, of all peoples, a single herd of slaves, and of course, destroy Israel (Samson die with all the Philistines) then will destroy Islam Qur'anic forever, because the Pharisees Illuminati ? They do not want to leave the power in the world to live: for to go in the desert of Saudi Arabia: to live!

because Illuminati Jews: have control of all the economic: and Monetary, from the foundation of the Bank of England, then, they also have absolute control over all political factors! then, is their creation: Nazism, Holocaust of the Jews, ecc.., because they needed, to do, a world war, which was very devastating! This is because: the creation of Israel, and Palestine: they serve, only, for do, World War III: only. in fact, these entities are monsters legal! This is obvious! The Pharisees Jewish Neturei Karta, 666 IMF: they will do anything to not have to go back, not to be forced to return: in Palestine! why, have planned the next Holocaust, against Israel .. for the Pharisees Neturei Karta, 666 IMF: it is sweet: the blood of all the peoples, that is, seigniorage banking!. around the world? there is no man more stupid, of the King of Saudi Arabia

if people, and Peoples, around the world, are not life threatening? if, they are not exploit, by occult powers? ok! then, in that case, I have no need to do the dictator! Where, O death, is your sting? LIVING CHRIST, is why, YOU DO NOT have renounced: at your victorious 1 Cor. 15, 51-58 - ANSWER - sorry, but death is not a weakness for me! therefore, I'll survive the genetic engineers, chemtrails, aliens and all the rest: because, Jesus Christ is risen! alleluia 

1_5. [As: Demonstrated: the Egypt of, BITES: MORSIPresident? Muslims Koran: can: only: to be exterminated: as: the right to: survival, for all of us] the 160,000 Christian martyrs, of every year, thanks to: for justified: the Satanism: the Koran! in the name of, false religious dialogue, to, one way! THE KORAN settles: IN CATHOLIC CHURCHES, of: FRANCE. On 26 October 2011, in: church of San Salvatore in Arras, northern France, he is, wanted to commemorate: very "worthy": the famous meeting: interreligious of Assisi, in 1986, on the occasion, : 25 year anniversary, of, this: sad, useless, counterproductive and, blasphemous: initiative desired by John Paul II. That, he: kissed the Koran, while: hundreds: of, martyred Christians were killed at that time, just in the name of, the Qur'an Satan.

2_5. [As: Demonstrated: the Egypt of, BITES: MORSIPresident? Muslims Koran: can: only: to be exterminated: as: the right to: survival, for all of us] On the website: Diocese of, Arras is: the account of, this: beautiful: day: where you are, honored all ... except God Moved by: the same momentum - the text says - believers of, various denominations you are gathered in the "name of God, the beneficent, the merciful." as, the Koran says. To honor with dignity, is just the case of, say, this immortal event, representatives of all the gods, or at: least: the best known, have led to: an, their specific: sacred object: and, the deposed , solemnly!, the so-called modern altar, duly covered by: a: tablecloth (not: table, That, not, not get confused!). and, the same site: Diocese lists: haughtily: the participants, in strict order of importance: "Ecumenical"

3_5. [As: Demonstrated: the Egypt of, BITES: MORSIPresident? Muslims Koran: can: only: to be exterminated: as: the right to: survival, for all of us] And here: that: advances: an: procession to the church: the Paschal candle, the holy books, icons, flow rates, by the member of every community church: Orthodox, Muslim worship, church reformed church Catholic. In truth the impudence: the new priests of: New Church: not, knows no restraint! and, the Quran, as it should be, is, was placed in a way: right: to: we must, on an, lectern special. Ecumenically with the other furnishings. Obviously, the: bestiality comes: to the point of, pull the image of Christ Pantocrator and of: Holy Trinity in the "Book of the Horn", where not only is denied, either: one, is: the other, but even they are condemned: as, blasphemy punishable, of, be punished: with: death.

4_5. [As: Demonstrated: the Egypt of, BITES: MORSIPresident? Muslims Koran: can: only: to be exterminated: as: the right to: survival, for all of us] are, these illuminating the mysteries That, we have: given the Second Vatican Council and, That, macaws, enhanced by the popes That , and they wanted to, and supported, That, continue to be acclaimed by: Benedict XVI. Why then not, there are doubts: the: good: (or bad!) Will ecumenical priests of the new: new: Church, That here, the Quran is presented to us, again from: Diocese of, Arras, in whole: the: its: entirety: and, unequivocal graphics. We do not, know Arabic, but it would be really curious to know on what Sura: is open to the Koran in this: image. That the devil may have wanted, to, way of, insult to the new priests of: New Church, and it was open, showing: the right: Sura: that: condemnation: Christians for blasphemy.

5_5. [As: Demonstrated: the Egypt of, BITES: MORSIPresident? Muslims Koran: can: only: to be exterminated: as: the right to: survival, for all of us] and, not, is, by: say that: it is of a: initiative: impromptu, perhaps due: all 'enterprise: the local parish priest, because, two days earlier, in: near: diocese of, Lille was: turning point: a: Equal initiative, explained: proudly at the same site of, Arras. We have: want: to, make speeches, to, proclaim good intentions, to, study unlikely recoveries, to invent liturgical rehabilitation issues: if: then not, he is capable: of, disavow things as these and, especially in South Loco, not, it reads: mea: culpa: for fifty years of, decay reconcile, post-conciliar, infra-conciliar extra-conciliar ... however from: Vatican II!

Synnek1 -- i am jewis Messiah, the realization of their political desires and theological, I can gather all the Jews of the world! That's why the: attuale: current Israel is a scam! because Israel can only exist as a kingdom! today, is false Israel, as, is false Palestine : Palestine is for imperialism Arabia, and, Israel is for the imperialism of IMF, both, will be destroy, for to be sacrificed on the altar of Satan: for do new Babilon Tower NWO

[ In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti. Amen. ] Ad S. Michaëlem Archangelum precatio Prínceps gloriosíssime cœléstis milítiæ, sancte Michaël Archángele, defénde nos in prœlio advérsus príncipes et postestátes advérsus mundi rectóres tenebrárum harum, contra spirituália nequitiæ, in cœléstibus. Veni in auxílium hóminum: quos Deus ad imáginem similitúdinis suæ fecit, et a tyránnide diáboli emit prétio magno. Te custódem et patrónum sancta venerátur Ecclésia; tibi trádidit Dóminus ánimas redemptórum in supérna felicitáte locándas. Deprecáre Deum pacis, ut cónterat sátanam sub pédibus nostris, ne ultra váleat captivos tenére hómines, et Ecclésiæ nocére.

[ In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti. Amen. ]Offer nostras preces in conspéctu Altíssimi, ut cito anticipent nos misericórdiæ Dómini, et apprehéndas dracónem, serpéntem antíquum, qui est diábolus et sátanas, et ligátum mittas in abyssum, ut non sedúcat ámplius gentes. . Exorcísmus. In nómine Iesu Christi Dei et Dómini nostri, intercedénte immaculata Vírgine Dei Genitríce Maria, beáto Michaële Archángelo, beátis Apóstolis Petro et Paulo et ómnibus Sanctis, (et sacra ministérii nostri auctoritáte confisi), ad infestatiónes diabólicæ fraudis repelléndas secúri aggrédimur. Psalmus 67 (si reciti in piedi) Exsúrgat Deus, et dissipéntur inimici eius, et fúgiant qui odérunt eum, a fácie eius. Sícut déficit fumus, defíciant: sícut fluit cera a fácie ignis, sic péreant peccatóres a fácie Dei.

What that boils in the pot?, Is to raise: Fortify: Saudi imperialism:of the Salafis, of Al Qaeda: for speed the Sharia, (so that Israel can not have escape) is this, which is indispensable for the 666 IMF FED ECB; 322 to be unleashed: they, world War III: To consolidate: against: of all, as, well, against: gullible Muslims: the real pyramid: that is, the new Tower of Babel, which is: 322 Bush!., world War III: it is necessary, for to regenerate a new monetary cycle: of IMF, based on the banking seigniorage, which was stolen by the Freemasons: ie, stolen the constitutional sovereignty, of all peoples: (ex:. Ezra Pound, and, Gicinto Auriti) this is institutional satanism 666 IMF: satan's synagogue: of Baal god owl, at Bohemian Groove: for do slavery of all Peoples

Syria - "The ceasefire Kofi Annan has failed. too many people: they are killed in clashes between the army and rebel bands: [[financed by the Arab League: the Wahhabis "to complete the encirclement of Israel]]. is what they say: AsiaNews sources, which describe the situation in Syria "chaotic, unstable and dangerous." Explosions, clashes and violence are taking place in Damascus. "The opposition is been, an creating, is only an invention of the Jewish media, of the 666 IMF: whose real goal, is the elimination of minority Christian: is why,the Saudi Empire can be cohesive]: AsiaNews said:" the rebels are formed by various factions very divided between them. for the country, circulating are common criminals, and foreign terrorists, who, came to Syria only to kill. to date: the Free Syrian Army (FSA) is considered the official representative of the opposition, but: in fact it is one of the many armies that fought against: the regime. "

[It is very tragic that this man of God, has betrayed the kingdom of God: to hiding: 1). the crime of banking seigniorage, such as: 2). the imperialistic aims of Saudi Arabia, as Salafi (Wahhabi: of: Al Qaeda) can not tolerate, even the existence of the Shiites, and, the CIA 666 IMF, is accomplice, with, Sharia, the extermination of Christians, and Shia, in around the world! I slam: in the terrible agony prison of Purgatory, all the men, of religion, and, everyone, that has been silent: about, these crimes, of Satanism, from the foundation of the Bank of England, to this day.] 12/05/2012 15:45 SYRIA Greek Orthodox Patriarch of Antioch Ignatius IV Hazim dies He had been in poor health for months. In the past year, he had fought with fellow Christians and Muslims to end the civil war. The patriarch was famous in Lebanon and Syria for his pastoral work among young Orthodox.

[against YOUTUBE] Strike 1: Jun 17, 2012 The YouTube Community has flagged one or more of your videos as inappropriate. Once a video is flagged, it is reviewed by the YouTube Team against our Community Guidelines. Upon review, we have determined that the following video(s) contain content in violation of these guidelines, and have been disabled: Received: Jun 17, 2012 | Acknowledged: Jun 19, 2012 | Appealed Rejected . Jewish ritual murder kabbalah Talmud IMF Grove 322 666 IMF abduction 5 - (JewsxMessiahUniusRei) -- ANSWER -- OK! ok! what is your problem:are thousands: the cases: documented Christian children (animals in human form: says the Talmud) bled by the Jews Satanists Pharisees of the IMF,(and there are hundreds, cases of expulsion of the Jews from all nations eg the same reason!) to save, their power into IMF 666: and to raise up the hatred between: the nations, and my Jewish people: that: then, is he the real victim, that is, the real target, of their aggression

ahahahaha, I'm alone! my "sukiliks" 666 CIA is true, I am truly alone! my girlfriend?, my betrothed?: that Miss Israel?, she continues to be a whore, with Rothschid IMF, 666, 322, to see how it Should be disintegrated: during: World War III, Which has Already been programmed: against her ! ahahahaha, I'm alone! my "sukiliks" I am truly alone! my, girlfriend?, my betrothed?: that Miss Israel?, she continues to be a whore with Rothschid FNI 666, 322, to see how it should be disintegrated: during: World War III, which is already been scheduled!

[the Ten Commandments] PARAMOUNT PICTURES CORPARATION, SAID: The views expressed in this FILM (in interviews or in comments) are not necessarily the ideas of PARAMOUNT - ANSWER - BUT, the central concept of the entire FILM, and same sense, the heroic life of the Director (Making Cecil B. De Milles's Epic) is to convey powerfully, to the whole human race this basic message: "The question that arises, is whether, this movie, the man should be governed: the divine laws (Natural Law, metaphysics unius REI, etc. .. for universal brotherhood), or, by the presumption of an absolute monarch, as was the Pharaoh Ramses (Alias​​: Rothschild IMF FED 666, etc. .. masonic system; 322 NWO), the man is owned by the state, or is a free soul in the image of God?

[the Ten Commandments] This same question has continued over the centuries, until today, our aim was to disclose a history of divine inspiration, created 3000 years ago "IN ACCORDANCE WITH: the ancient text of Philo, Josephus, Eusebius, the Midrash, and the Holy scriptures, (the Dead Sea Scrolls) God heard, the pain of the Jews in slavery and gave life to a man, which alone would have faced an Empire: Moses, so God today gave life to a man: unius REI, which alone will address: the Empire of the Illuminati: Rothschilds and the IMF, to free Israel and all the nations, from the most dangerous and covert slavery that has ever existed: that is, the plot of the Masonic banking seigniorage!

Cecil B, DeMiller realized, the greatest film ever made, "" The Ten Commandments ", the message of the film, is described, many times, by the Director:" man must be guided by the divine laws (ie, he must be, free), or, man must be guided (ie it must be a slave) by a new dictator or Pharaoh? ", but several times: Paramount Corporation was quick to say, or, that, has specified that: the point of views expressed in this film? not represent the views: of the Paramount. @ my YHWH --- all glory?.: Is the whole, for our intelligent Creator: YHWH!, He splendor of love and justice .. in him, everything is perfect harmony, in fact, "all things work together for good to those who love God!"

impose, dictatorship in one country? it means, is impose the dictatorship, in all the world: also! the Islamic dictatorship: for sharia (imperialism Saudi Salafi) continues its run. for do his imperialism: and for exterminate, any diversity, the dog Bites: ie, MORSI President Egypt : is a further demonstration! but, Israel and all mankind go forward, for their destructions, because, the most dangerous imperialism, in all the world: today, is represented from 666 322 FED ECB IMF, occult agency: Bildenbeg, ecc.., because the seigniorage banking is pure Satanism: ideological and practical

another tragic and grotesque anomaly that:do exhibition, as it can be: rotten: the Italian institutional system:of these fats Masons:in the universities, of fucking: that they occupied: our ministries:is the following: "all the students, not: avvalenti(that are avail: IRC): the lesson, optional, of Catholic religion, they have the right: to make the alternative lesson!, lesson, that: in no way can be: a lesson subject in the curriculum ", because: not to do, religion, for to do one:lesson, in more of, math, etc. .. means saying to all pupils, who wants to do with religion: with unius REI? he is a fool! but, if, there are not:money to make, lesson of supply teachers: for teachers on sick leave, of course, it is impossible to activate the alternative time in the Catholic religion, and then the students, not are avail, are sorted, in violation of the law, right, in parallel classes

today, in the Italian school (where the boys honest, must suffer the bullying of young criminals), and where: there is no sense of justice, because: we teachers, we are forced to do pursue (in the next class, all donkeys) also, who does not want to study! there is no money to pay the teachers alternate, that therefore the classes without teacher (sick leave ) must be sorted: shunt, in parallel classes, here's why: 50% of the Italian school, it is only: a form of social parking. They are intelligent, Freemasons in Italy, because, in order to save money, in the school.. They wanted classes: Also, of, 30 students, but, then, also spend a lot of money: in objective functions: and in additional activities: of afternoon .. but all of this? does not make sense! because it is the fundamental lesson of the curriculum: that must to be protected!

YouTube

YouTube Spotlight

661480 iscritti
71092470 visualizzazioni video
 
 • JewsxMessiahUniusRei
  JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  HellPurgatory666 --- my dear friend of CIA - I as a politician?. I'm too tolerant! I pursue: only: all crimes: against: the dignity of the human person, because. to every man must be secured, free will, but these chemtrails.?., they are: the genetic engineering: and they want to replace (change), all living being natural, on this planet! (ie, the highest social engineering project: the NWO for 666 IMF): with these genetic modifications(chemtrails)? they are committing a crime constitutional huge! but, because: it was silent, hidden (by: Jewish lobbies and Freemasons): Crime Constitutional bank seigniorage?. then, any other crime: it may be possible! but, I will see: the massacre of all my enemies, with my own eyes: very early in the name of Jesus, hallelujah!
 • JewsxMessiahUniusRei
  JewsxMessiahUniusRei ha pubblicato un commento
  3 minuti fa
  HellPurgatory666 --- my dear friend of CIA -- io come politico ? io sono troppo tollerante! io perseguo: soltanto: tutti i crimini, contro, la dignità della persona umana: perché, ad ogni uomo, deve essere garantito, il libero arbitrio, ma, queste scie chimiche?, esse sono: per la ingegneria genetica: e loro vogliono sostituire(modificare), tutti gli esseri viventi naturali: di questo pianeta!(il più alto progetto di ingegneria sociale: il NWO per 666 FMI): Con queste modificazioni genetiche? si sta commettendo un crimine costituzionale: enorme! ma, poiché: è stato taciuto, occultato(dalle lobby ebraiche e massoniche): il crimine costituzionale: del signoraggio bancario? poi, ogni altro crimine: può essere possibile! Io vedrò: il massacro: di tutti i miei nemici, con i miei stessi occhi: molto presto: nel nome di Gesù: hallelujah!